Weert, 2 - 3 juni 2018

De eindstand van de SamenLoop voor Hoop Weert 2018 is vrijdagmiddag 6 juli tijdens de braderie in Weert bekend gemaakt. Het uiteindelijke bedrag is € 96.189,79 geworden. Dat is fors meer dan de € 78.763,= die tijdens de Samenloop zelf op 3 juni als voorlopige eindstand bekend werd gemaakt. De dagen na het geweldige weekend bij Park Aan de Bron kwamen nog vele opbrengsten van teams en donaties binnen die uiteindelijk voor dit spectaculaire eindbedrag hebben gezorgd. Tijdens de braderie vond de laatste actie plaats, een veiling van kunstwerken van PSW, gastheer van deze SamenLoop. De organisatie bedankt de Weertenaren voor hun gulheid. Drie jaar geleden, toen het evenement nog nieuw was in Weert, werd € 48.807,44 opgehaald. Nu, dankzij donaties van het Weerter bedrijfsleven, inwoners, maar vooral door de fantastische inspanningen van de teams is dit bedrag verdubbeld. Het volledige bedrag gaat naar kankeronderzoek van KWF (90%) en het Toon Hermans Huis in Weert (10%). In het weekend van 2 en 3 juni liepen 1100 volwassen deelnemers, 150 kinderen, 41 teams, 40 survivors (mensen die kanker hebben of hebben gehad) mee en waren zo’n 150 vrijwilligers actief tijdens de 24-uurs wandeling voor dit goede doel. Het werd een zonovergoten feest in Park aan de Bron aan de Maaslandlaan. De SamenLoop voor Hoop verbond, net als in 2015, heel Weert met elkaar. Er was een uitgebreid entertainment-programma met voor elk wat wils. Zo traden Weerter en regionale artiesten en bands op, was er een groot horeca- en kinderplein en stonden er 30 braderiekraampjes. Dit was de tweede SamenLoop voor Hoop in Weert, de volgende staat gepland voor 2021.

Fotoalbum

Kijk hier naar alle foto's van het evenement op 2 en 3 juni!

Fotoalbum
Fotoalbum

Over SamenLoop Weert

Het zit erop... de SamenLoop in Weert is voorbij. Graag zien we jullie weer over 3 jaar. Weert, bedankt!

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers. Onze ambassadeur is burgemeester Jos Heijmans. Hieronder zie je wie in de organisatie zit en wat zijn/haar taak is.

Organisatie
Organisatie

Nieuws

Het programma van de SamenLoop Weert vind je helemaal onderaan deze pagina, maar het zit er helaas op! Nieuws vind je de komende dagen nog op Facebook.

Nieuws
Nieuws

Belangrijke data

Zet in je agenda... in 2021 zijn we er weer voor de derde editie van de SamenLoop voor Hoop in Weert.

Agenda
Agenda

Ook voor kids!

De KinderLoop was zeker een fantastische nieuwe toevoeging aan onze SamenLoop. Maar liefst 162 kinderen liepen mee. Ook zij droegen hun steentje bij, een paar kinderen zelfs een hele kei :-)

Kinderloop Weert
Kinderloop Weert

SamenLoop Weert ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop 2021? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Allemaal ambassadeurs!

41 teams, elk met een eigen verhaal... Zo'n 1100 volwassenen en 162 kinderen liepen met ons mee. Daarnaast mochten we 40 survivors in de watten leggen.

Teams Weert 2018
Teams Weert 2018

Parcours

Klik dan hier voor het plaatje.

Parcours
Parcours

Programma

Lees hieronder het complete programma op 2 en 3 juni!

Programma
Programma

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer