Veenendaal, 9 - 10 juni 2017

Op 9 en 10 juni hebben weer een geweldige Samenloop voor Hoop mogen beleven in Veenendaal. Het was een zeer bijzonder evenement waar saamhorigheid de sfeer bepaalde, waar ruimte was voor gedenken en voor het vieren van het leven. Het totaalbedrag dat wij met elkaar hebben opgehaald is € 128.932,00 !!! Iedereen die, op welke manier dan ook, zijn/haar steentje heeft bijgedragen: ZEER HARTELIJK BEDANKT! Tot de volgende Samenloop! Pieter, Bert en Martin

Over SamenLoop Veenendaal

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Dagindeling

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens het SamenLoop-weekend? De complete dagindeling op een rij.

Programma
Programma

Belangrijke data

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk hier wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is.

Agenda

De kinder-loop en kinderactiviteiten

Net zoals in 2015 zal er ook in de 2017 editie van de Samenloop voor Hoop Veenendaal een Kinder-loop plaatsvinden. Dit zal gaan plaatsvinden op zaterdag 10 juni, om 11.00 uur.

KinderSamenLoop
KinderSamenLoop

SamenLoop Veenendaal ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Derde informatiebijeenkomst goed bezocht

Het is geweldig om te merken dat er nu van alles los begint te komen. De eerste teams zijn gestart met mooie acties. Bijvoorbeeld het team Overleven heeft een benefiet-diner gehouden dat het ongelooflijke bedrag van 2000 euro opgebracht heeft! Ook verschillende vacatures op belangrijke onderdelen beginnen ingevuld te raken. Toch is er nog veel hulp nodig. Heeft u (er) tijd (voor) over: meldt u aan, u wordt met open armen ontvangen. Het aantal teams staat nu al op 40! Een geweldig aantal, en is is plaats genoeg voor nog veel meer teams. Trots zijn op onze tweede ambassadeur, onze wethouder Nermina Kundic. Zij sloot de informatieavond af met een zeer persoonlijk verhaal van een vriend van haar. Hierdoor werd het waarom van deze Samenloop weer onderstreept: met elkaar er zijn voor al die mensen die direct of indirect getroffen worden door kanker. De Samenloop en de periode ervoor geeft ons de kans om daadwerkelijk iets te doen voor onze medemens en de strijd aan te gaan tegen deze vreselijke ziekte.

Het loopt nu echt!
Het loopt nu echt!

Team Living Proof HER-2

Waar komt deze naam vandaan? Ik, Babette, kreeg 10 jaar geleden te horen dat ik uitgezaaide borstkanker heb, een HER2-neu variant. Er werd meteen gezegd dat genezing niet mogelijk is. Ik was toen 41. Gelukkig was er op dat moment net een nieuw middel op de markt, Herceptin. Dit is een immunotherapie dat ervoor zorgt dat mijn kankercellen rustig blijven. Dit middel is geen geneesmiddel, maar zou een levensverlenging van 18 maanden kunnen geven….. Inmiddels ben ik 10 jaar en meer dan 160 behandelingen verder en voel me redelijk goed. De arts die Herceptin heeft uitgevonden is de Amerikaan Dr Dennis Slamon. Over zijn werk en het eindeloze gevecht om het middel goedgekeurd te krijgen is een film gemaakt. De film heet Living Proof en is in 2008 uitgebracht. Een prachtige film. De naam van ons Team Living Proof HER-2 is een verwijzing naar die film en slaat ook op mij, ik ben het levende bewijs dat het bij mij nog steeds werkt. Ik gun elke (kanker)patiënt zijn eigen Dr Dennis Slamon, iemand die onderzoek doet naar een levensverlengend of zelfs genezend medicijn. Daarvoor is geld nodig. We hopen dát geld bijeen te krijgen dmv de donaties voor ons team Living Proof HER-2 bij de Samenloop voor Hoop.

Blog Living Proof HER-2
Blog Living Proof HER-2

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer