Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Oldambt, 2 - 3 juni 2018

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen hebben we een bijzonder programma samengesteld. De samenloop voor hoop vindt plaats op 2 en 3 juni in de blauwe stad, bij de "Wilgenborg" Deze samenloop voor hoop heeft een bijzonder thema namelijk Geef kanker een gezicht. Via deze website kun je je team inschrijven. voor meer informatie mail naar slvholdambt2018@hotmail.com Steun kankeronderzoek

Over SamenLoop Oldambt

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA OP 2 & 3 JUNI

Programma 2 & 3 Juni
Programma 2 & 3 Juni

Aanmelden Kinderloop

Er is een speciale Kinderloop op zondag 3 juni voor alle basisschoolleerlingen van 13.00 uur tot 13.24 uur tijdens de SamenLoop voor Hoop in het Oldambt rondom de` Wilgenborg` bij de Blauwe Stad. De samenloop voor hoop vindt plaats op 2 en 3 juni in de Blauwe Stad, bij de "Wilgenborg".

Klik hier voor aanmelden kinderloop en meer informatie
Klik hier voor aanmelden kinderloop en meer informatie

Loop jij nog niet mee?

Nog niet ingeschreven als team? Twijfel je nog? Pak dan nu je kans en meldt je team aan. Druk op de rode knop om te zien wie je al voorgingen!! LET op inschrijven kan tot 30 april 2018. Succes!

Deze teams lopen al mee!!!

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Activiteiten van de teams en van de organisatie.

Hier vindt je activiteiten van de Samenloop voor Hoop Oldambt en ook van deelnemers. UPDATE ORGANISATIE: * Informatie bijeenkomst. * Teamcaptain bijeenkomst. TEAMACTIEUPDATE: * Team LoveLy * Zullen we samen stralen. * It's all in the FAMILY

Agenda
Agenda

Mensen die kanker hebben of hebben gehad zijn de Eregasten van een Samenloop voor Hoop.

Voor hen wordt tijdens de Samenloop een speciaal programma georganiseerd zodat zij zich ook Eregast mogen voelen. In de Eregastentent, die een prominente plek krijgt in de Wilgenborg, is er ruimte voor ontmoeting, gezelligheid en een goed gesprek. Er zijn workshops zoals sleutelhangers maken, glassieraden ontwerpen en een bijzonder bloemstuk maken maar ook een rondvaart of een ritje op de motor behoren tot de mogelijkheden. In de wellness kun je o.a. naar de kapper of genieten van een massage. Ook zijn er gezamenlijke maaltijden. Het zal de Eregasten aan niets ontbreken.

klik hier voor meer informatie voor onze eregasten

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer