Verbinding versterkt

“Meerdere leden van ons team waren actief in de kerk, onder de naam Connect-groep. Toen we besloten mee te doen met SamenLoop was Connect een geweldig passende naam. Verbinding; daar gaat het immers om.” Sandra vertelt namens team Connect over de eerste SamenLoop Nijverdal.
woensdag 20 december 2017

Iedereen heeft ermee te maken
“Alle leden van ons team zijn op de een of andere manier geconfronteerd met kanker; bij familie, vrienden, bekenden, of persoonlijk. Voor mij kwam het in 2016 heel dichtbij toen ik borstkanker kreeg. Maar dit is niet mijn verhaal, dit is het verhaal van ons team. Een geweldig team, dat prachtig werk heeft gedaan.” Team Connect is ontstaan vanuit Connect-groep; een beweging in de lokale kerkgemeenschap van Nijverdal. “Toen we hoorden van een eerste informatieavond over SamenLoop - waar ik nog nooit van had gehoord- besloten we er met een delegatie naartoe te gaan. En we kwamen al snel tot de conclusie dat we met een team mee zouden doen. Heel bijzonder vond ik het dat een aantal teamleden echt werd gedreven door mijn ziek-zijn. Dat was hartverwarmend.”

 

Leden team Connect: Arjen, Sandra, Sabine, Evelien, Lidian, Matthijs, Edward, Adriaan, Marjon, Mariska, Toos, Hetty, Imro, Annemiek, Desiree, Maudy, Elly

 

Unieke acties
“Het was mooi om in het team gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Zo ontstonden de leukste acties. Waarmee we uiteraard geld inzamelden, maar ook de naamsbekendheid van SamenLoop en ons team versterkten. Een van de teamleden is sportleraar, dus organiseerden we een sportbazaar. Zodat je niet alleen iets kon kopen voor het goede doel, maar ook iets kon doen. Een activiteit verbindt en versterkt ook weer. Dat merkten we ook tijdens de spinningactie, die echt een groot succes was. Maar ook de verkoop van de paaseitjes en onze prachtige kaartensets liep erg goed.” Aan de unieke kaartenlijn heeft Sandra zelf een bijdrage geleverd, als klankbord voor de teksten. “Tijdens mijn ziekte wilde ik wel medeleven, maar geen medelijden. Daar zit een heel dun lijntje tussen, dus die teksten luisterden nauw. Dat hebben de maaksters goed aangevoeld.” De unieke kaarten waren een groot succes en zijn nog steeds te bestellen via de Facebookpagina van Connect.

 

'Netjes brutaal zijn'
“Je moet wel wat durven om een succes te maken van de acties die je doet. Zowel naar de sponsors als naar het publiek. Dus erop afstappen, een beetje netjes brutaal zijn om geld in te zamelen. Het ging ons kennelijk als team goed af. Onze acties waren echt een groot succes, we waren bekend in Nijverdal. Iedereen was er druk mee, het was volop regelen en organiseren. En er hebben zoveel mensen en lokale ondernemers belangeloos meegewerkt aan de acties van ons team. Echt geweldig, daar zijn we ze heel dankbaar voor.” Sandra vertelt dat het voor een aantal teamleden heel pittig was. “Het is zo’n intensieve periode rondom SamenLoop, ook in de voorbereiding. Dat vraagt heel veel. Het hele gebeuren heeft op ons allemaal diepe indruk gemaakt. Dus direct erna was het ook wel even mooi geweest. Maar SamenLoop is dan wel voorbij, onze acties niet. Want kanker houdt nooit op.”

 

De SamenLoop Nijverdal vond plaats op 24/25 juni 2017.

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer