Samen voor je medemens

Hoe haal je als team zo veel mogelijk geld op voor jouw SamenLoop? Team Hemmink zamelde via individuele sponsoring, het verkopen van bedrijfsstappen en privé-acties € 10.643 in. Het verhaal van een inspirerend team uit Zwolle!

maandag 6 juni 2016

Technisch handelsbedrijf Hemmink steunt regelmatig goede doelen en met het nieuwe initiatief Hemmink Helpt komen medewerkers ook zelf in actie. Het bedrijf ondersteunt twee keer per jaar een grote actie. Meedoen aan SamenLoop voor Hoop Zwolle was het 1ste initiatief dat gesteund werd. Door team Hemmink United for Hope werden er allerlei acties georganiseerd, zoals een avondje darten, het versieren van servies en het verkopen van koeken. Hiermee is ruim € 5.000 opgehaald, een bedrag dat uiteindelijk door Hemmink verdubbeld werd naar € 10.643.

Samen voor je medemens

"Iedereen heeft op een manier met kanker te maken", vertelt een van de initiatiefnemers van team Hemmink Lida ter Haar. "We hebben allemaal ons eigen verhaal, kennen wel iemand met de ziekte." Niet alle medewerkers van Hemmink wandelden mee tijdens de SamenLoop. Veel collega's droegen hun steentje bij door (een van) de acties te steunen. "Het is zo bijzonder hoe iedereen die hier werkt er voor zijn medemens wil zijn, dat is niet overal vanzelfsprekend."

Geheim van het succes

Lida vertelt dat team Hemmink ruim op tijd gestart is, in november al, met het organiseren van acties. Maar ook het betrekken van andere organisaties werkte heel goed. Er zijn bijvoorbeeld veel bedrijfsstappen verkocht aan lokale ondernemers. "Een stad als Zwolle zou veel meer bedrijven of grote instellingen moeten kunnen trekken voor een dergelijk evenement. Het is belangrijk om te vertellen hoe mooi het kan zijn om als groep mee te doen."

Bekijk hier de actiepagina van team Hemmink.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer