Tussen 5 en 10 september wordt er gecollecteerd

Tijdens de KWF-collecteweek (5 t/m 10 september) zijn er ook veel SamenLoop-vrijwilligers actief. We zien steeds vaker dat mensen zich zowel voor de SamenLoop, de collecte als voor andere acties van KWF inzetten. Helpen jullie mee om de collecteweek onder de aandacht te brengen op social media?

vrijdag 2 september 2016

Vanaf maandag 5 september gaan onze collectanten op pad om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. We roepen heel Nederland op om te geven voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. Dankzij nieuwe ontwikkelingen als slimme medicijnen, immunotherapie en kleurrijk opereren krijgen mensen met kanker meer tijd. En dat gunnen we natuurlijk iedereen.

Peter Willemse (zie foto) is medeorganisator van SamenLoop Roermond. Deze grote collectebussen stonden daar als aankleding op het podium. De voorbereidingen voor 2017 zijn inmiddels alweer aan de gang. Peter is zeer betrokken bij KWF. Hij is collectant, wijkhoofd en bestuurslid van de afdeling Roermond. Een mooi voorbeeld van iemand die van alle (KWF-)markten thuis is. Iets wat we nu steeds vaker zien ontstaan.

Steun ons via social media

Wil je helpen om heel Nederland te laten weten dat de collectant eraan komt? Deel dan op maandag 5 september onze I love KWF-afbeelding. Dan zorgen we er samen voor dat er zo veel mogelijk geld wordt ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek. Bedankt voor jullie hulp!

 

[Facebook-tekst]

Vandaag start de KWF-collecteweek! Geef deze week voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

1 op de 3 mensen krijgt in zijn leven te maken met kanker. Jaarlijks overlijden meer dan 44.000 mensen aan deze ziekte. Help mee en geef aan de collectant of online en zorg ervoor dat kankerpatiënten meer tijd krijgen. #kwfcollecte

Kijk voor meer informatie over nieuwe doorbraken op http://bit.ly/2bEvplm

[Twitter]

Of plaats een tweet: Vandaag start de collecteweek van @KWF_nl! Geef deze week voor nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. #kwfcollecte

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer