Sparen voor KWF

Er zijn veel bedrijven die zich samen met KWF inzetten voor de kankerbestrijding. Zij bieden hun klanten de mogelijkheid om mee te doen aan een spaaractie en hun punten te doneren aan KWF. Een overzicht van onze partners.
maandag 4 september 2017

HEMA Inzameling lege cartridges

In filialen van HEMA staan kartonnen inzamelboxen van KWF voor gebruikte cartridges. Jaarlijks ontvangen we via HEMA hier de opbrengst van. In 2016 was de opbrengst van de inzamelboxen € 7.410,79.

KRUIDVAT Jouw voordeelkaart

Kruidvat werkt met ons samen op het thema zonnen. Daarnaast kunnen klanten via de Jouw voordeelkaart punten sparen. Deze punten kunnen ze o.a. aan KWF en aan Pink Ribbon schenken. Drie keer per jaar wordt KWF er als goed doel uitgelicht. Jaarlijks leveren deze punten rond de € 8.000 op. Kijk voor meer informatie op kruidvat.nl/kwf en kruidvat.nl/pinkribbon.

Tank & Schenk

Bij een groot aantal tankstations, waaronder bij het merk Peut, kun je tanken en schenken. Per getankte liter draagt het benzinestation 1 cent af aan een goed doel of lokale vereniging. Je kunt hier o.a. kiezen voor KWF. Inmiddels staat de teller van de Tank & Schenk-opbrengst op ruim € 23.500. Kijk voor locaties en meer informatie op tankenschenk.nl.

MENZIS Samen Gezond

Bij Menzis kunnen klanten punten sparen via het programma Samen Gezond. Deze punten kunnen ook worden gedoneerd aan KWF. Vorig jaar heeft deze spaaractie een bedrag van ruim € 30.000 opgebracht. In het taartdiagram hieronder staat een overzicht van de donaties die via Samen Gezond zijn gedaan in 2016. Kijk op samengezond.menzis.nl.

Taxus voor Hoop

De stichting Taxus voor Hoop zamelt taxussnoeisel in van hagen en struiken. De jonge scheuten bevatten een stof die door de farmaceutische industrie kan worden gebruikt. Deze stof remt de deling van kankercellen en is daardoor belangrijk voor het maken van chemotherapie. Het taxussnoeisel kan bij diverse inzamelpunten ingeleverd worden. De opbrengst gaat o.a. naar KWF en Pink Ribbon. Kijk voor meer informatie over taxussnoeisel op taxusvoorhoop.nl.

Pink Ribbon-actie: Second Life Textile-kleding inzameling

Second Life Textile haalt kledingzakken op en doneert daarvan een bedrag aan Pink Ribbon. In juni 2017 was er al €9.318 opgehaald. Er wordt € 0,10 per kilo gedoneerd. Meer informatie staat op secondlifetextile.nl.

 

Download hier het overzicht met alle landelijke KWF-spaaracties.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer