'Almere is een pioniersstad'

We zijn begonnen! Op 9 april werd SamenLoop Almere geopend door olympisch atleet Timothy Beck. Voorzitter Leen Bakker heeft met zijn team een prachtig programma neergezet.
donderdag 7 april 2016

“Almere is een pioniersstad. We waren een van de eerste steden die een SamenLoop voor Hoop organiseerden en zijn ook de eerste stad die dat nu binnenshuis doet," vertelt Leen Bakker enthousiast. "We doen dit in de befaamde Topsporthal: een hal die symbool staat voor precies datgene waar de strijd tegen kanker op neerkomt: topsport."

Samen tegen kanker

"Het is een strijd van vallen en opstaan. Maar het is er wel één die je niet in je eentje hoeft te ondergaan. Dat blijkt alleen al uit de volmondige 'ja' van olympisch atleet Timothy Beck toen we hem vroegen of hij onze SamenLoop op 9 april officieel wilde openen. En uit de betrokkenheid van 400 lopers, 60 vrijwilligers en de 20 koppen tellende commissie die dit jaar hun tijd en kunde voor ons inzetten. Samen. Niet alleen om zich in te zetten tegen kanker, maar ook om het leven te vieren. En juist in een jonge stad als Almere is dit bijzonder. Onze stadskern is als een lege canvas die nog ingekleurd moet worden. SamenLoop voor Hoop is hét moment om samen te komen en te bouwen aan een gemeenschap waarin we kunnen bijdragen aan een hoger doel."

Persoonlijke motivatie

De voorzitter van SamenLoop Almere weet helaas uit de eerste hand wat kanker teweeg kan brengen. "Ik doe dit voor mijn vader, mijn moeder en mijn twee zussen die ik heb verloren aan kanker. En ik doe dit voor mijn vrouw, die ik al 13 jaar lang zie strijden tegen de ziekte. Niet voor niets noemen we onze survivors de Vips, want zij zijn de belangrijkste personen voor SamenLoop voor Hoop.”

 

Benieuwd of er een SamenLoop bij jou in de buurt plaatsvindt? Bekijk het overzicht per provincie.

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer