Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Meelopen als survivor

Mensen die kanker hebben (gehad) noemen we survivors. Survivors lopen mee in de Openingsronde en worden de hele dag in de watten gelegd.

Onder warme aanmoediging van vrienden, familie en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Als survivor kun je iemand vragen om mee te wandelen als begeleider. Met deze Openingsronde laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

Speciaal programma
KWF Kankerbestrijding vindt het een eer als je als survivor deelneemt aan de Openingsronde van SamenLoop voor Hoop. Daarom worden survivors ontvangen als eregast. Elke SamenLoop organiseert een speciaal programma, vaak in samenwerking met lokale ondernemers, zodat het de survivors aan niets ontbreekt tijdens het evenement.

Survivorsymbool
Wandel je mee als survivor? Dan krijg je het survivorssymbool aangeboden: de paarse anemoon. De anemoon staat voor gezondheid en bescherming. De kleur paars staat voor hoop. 

Ambassadeurs van Hoop
Elk jaar worden er over de hele wereld Heroes of Hope benoemd. In Nederland noemen we deze bijzondere survivors Ambassadeurs van Hoop. Het zijn (ex-)kankerpatienten die zich hebben ingezet voor SamenLoop en KWF en genomineerd worden door een commissie. Lees hier meer over de huidige Ambassadeurs van Hoop.

Aanmelden als survivor
Meld je direct aan bij de SamenLoop van jouw keuze. Kijk welke SamenLopen worden georganiseerd in jouw provincie

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer