Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Heusden, 21 - 22 april 2018

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen hebben we een bijzonder programma samengesteld.

SamenLoop voor Hoop Heusden

WOW...Wat hebben wij een geslaagd weekend achter de rug! Op alle fronten... De Saamhorigheid vierde hoogtij, we zijn er met elkaar en voor elkaar geweest, 24 uur lang....we vierden het leven en stonden stil bij kanker... De definitieve opbrengst is boven verwachting...€115.259,00!!! ONGELOOFLIJK!!! Dank aan ieder die op welke manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen. Het zijn een onvergetelijke 24 uur geworden!!

Introductie
Introductie

Organisatie

Op zaterdag 2 juni 2018 werd tijdens de afsluitingsavond aan de organisatie een award uitgereikt door wethouders Thom Blankers en Cees van Bokhoven; we werden uitgeroepen tot ‘Doener van de maand april van de gemeente Heusden’!! Wat een mooie beloning voor onze maar ook ieders inzet. Deze award is dan ook voor iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!

Organisatie
Organisatie

Dagindeling 21 en 22 april 2018

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens het SamenLoop weekend? Hier vindt je de complete dagindeling op een rij.

Programma
Programma

Belangrijke data

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk hier wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is.

Agenda
Agenda

Sponsoren bedankt!

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook. Onder deze rode knop een aantal sponsoren die ons nu al steunen. Onderaan deze pagina zie je de logo's van de andere sponsoren.

Sponsoren
Sponsoren

Alle deelnemende teams op een rijtje...

Hier kunt u zien welke teams zich al hebben ingeschreven. Loopt u ook al mee?

Teamoverzicht
Teamoverzicht

Kinderloop

Helaas beperkt kanker zich niet tot volwassenen....ook kinderen krijgen steeds meer met kanker te maken. Een opa, een oma, een vader, een moeder...en in het slechtste geval het kind zelf. En daarom is er naast de SamenLoop voor de volwassenen ook een Kinderloop. Deze vindt plaats op zondag 22 april om 11.00 uur

Kinderloop
Kinderloop

Kaarsenzakken

Tijdens de kaarsenceremonie op 21 april om 22.00 uur zullen we letterlijk stil staan bij de mensen die ons helaas ontvallen zijn en bij de mensen die wel een extra lichtje in donkere tijden kunnen gebruiken. Langs de wandelroute zullen vele lichtjes branden om deze mensen allemaal een warm en paars hart toe te dragen....

Kaarsenzakken
Kaarsenzakken

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer