Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Helmond, 29 - 30 juni 2019

Het programma van de SamenLoop voor Hoop in Helmond start op zaterdag 29 juni om 14.00 uur en eindigt zondag 30 juni om 14.00 uur. Het is 24 uur als team wandelen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Meelopen, doneren, een actie steunen of een andere bijdrage leveren aan SamenLoop voor Hoop? Lees hieronder verder!

Over SamenLoop voor Hoop Helmond

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop in 2019? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over. Op onze website is al heel veel informatie te vinden. Ook op onze Facebookpagina en op Twitter.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Voor het eerste lustrum in 2019 treft het bestuur van de SamenLoop voor Hoop Helmond al de nodige voorbereidingen. Op 29 juni 2018 werd de Kick Off verzorgd door de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma - v.d. Heuvel. Vanaf dat startmoment worden de dagen afgeteld (zie aftelklok). Deelnemers en teams melden zich aan. Informatiebijeenkomsten worden gehouden. En acties worden gestart. Op naar het weekend van 29-30 juni 2019!!!

Organisatie
Organisatie

Programma van het weekend

Het programma van het 1e Lustrum is in voorbereiding en het belooft wel heel bijzonder te worden. Op zaterdag 29 juni wordt de SamenLoop om 14.00 uur feestelijk gestart. Zaterdagavond wordt de indrukwekkende Kaarsenceremonie gehouden. Op zondag 30 juni wordt om 10.00 uur de KinderLoop georganiseerd. Tijdens het 24 uurs evenement staan op het terrein diverse kramen van de teams waarin zij zich presenteren en actie voeren, is er muziek en zijn er optredens. Om 14.00 uur wordt de estafette waardig afgesloten door burgemeester Elly Blanksma met de bekendmaking van de opbrengst voor KWF Kankerbestrijding en Inloophuis de Cirkel.

Programma
Programma

Belangrijke data

De voorbereidingen voor het weekend in juni zijn in volle gang. Meer weten? Een steentje bijdragen? Volg ons nieuws op deze website en ook op Facebook, Twitter en Instagram wanneer een eerstvolgende informatiebijeenkomst zal plaatsvinden. Eenieder is welkom.

Agenda
Agenda

Info voor Eregasten

Tijdens de SamenLoop is er bijzondere aandacht voor de Eregasten, mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Als zij willen, openen zij ceremonieel het evenement. Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en alle andere deelnemers krijgen de Eregasten de kans om een eerste ronde over het parcours te lopen.

Eregasten
Eregasten

SPONSOREN

Met een bijdrage aan de SamenLoop vergroot je op een sympathieke manier je naamsbekendheid in Helmond en de regio. Ook is de SamenLoop een kans om in contact te komen met nieuwe en bestaande relaties. Bovendien steunt je bedrijf KWF Kankerbestrijding. De SamenLoop voor Hoop heeft diverse sponsorpakketten samengesteld waar een keuze uit kan worden gemaakt. Daarnaast wordt momenteel een speciale actie gehouden: de Gouden Envelop met als inhoud een mooie cheque. Met deze Gouden Envelop worden ruim 100 bedrijven in Helmond en Laarbeek bezocht met de vraag óf er financieel kan worden bijgedragen. Ook kan een bedrijf een team aanmelden en mee lopen in juni op het terrein van de Helmondse Atletiek Club. Elly Blanksma, burgemeester van Helmond, heeft symbolisch de eerste Gouden Envelop in ontvangst genomen (foto). Ook de gemeente Helmond gaat hiermee de uitdaging aan om op een of andere manier een bijdrage te leveren aan de SamenLoop voor Hoop in Helmond.

Sponsoren
Sponsoren

Help en doe mee!

Wil je meelopen of meehelpen? Meld je aan als teamcaptain, eregast (survivor) of vrijwilliger. Teamleden kunnen zich zelfstandig aanmelden bij de teams die door de teamcaptain op deze website zijn aangegeven. Ook individuele aanmeldingen zijn welkom.

Aanmelden
Aanmelden

Teamoverzicht

Inmiddels kunnen teams en deelnemers zich aanmelden voor de Samenloop voor Hoop in 2019. Teams lopen niet alleen mee maar voeren zelf ook allerlei acties om geld op te halen. Hier vind je een actueel overzicht van de teams die gaan deelnemen.

Teamoverzicht
Teamoverzicht

Mede mogelijk gemaakt door:

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer