Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Elburg, 29 - 30 juni 2018

Anderhalf jaar geleden, toen de organisatie van start ging, konden de vele vrijwilligers, bestuur, commissieleden, sponsoren, ambassadeurs en alle participanten niet bevroeden dat de SamenLoop Elburg tot het verbluffende eindresultaat van 86.077 euro zou leiden. Een kleine vijfhonderd lopers hadden zich met hun teams aangemeld. Het decor was het sportpark van ESC. De voetbalvereniging die - als zovelen - meteen ja zei op het verzoek of de Samenloop voor Hoop op hun terrein mocht worden gehouden. Vrijdagmiddag 29 juni, net even voor vier uur, meldden burgemeester Jan Nathan Rozendaal, voorzitter van de Samenloop Elburg Liesbeth ten Have en hoofdsponsor Jeroen Wentzel zich op het grote podium, om samen het 24-uurswandelevenement op de grote trom te starten. De motivatie onder de lopers was groot, daarbij waren hun persoonlijke gedachten vaak een meer dan bijzondere stimulans om de 24 uur vol te maken. Voor veel deelnemers, maar ook voor de bezoekers, was de kaarsenceremonie een bijzonder moment dat hen nog lang zal bijblijven. Toen rond half elf ‘s avonds de duisternis in het Burgemeester Bode Sportpark inviel, en de vele honderden verlichtte kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen, de loop van het parcours sfeervol aftekende, vroeg presentator Rick van Velthuysen alle lopers en aanwezigen om zich te verzamelen bij het podium. Harpiste Mechteld Karlien de Jongh betoverde de aanwezigen met haar harpspel. Huisarts Mark Pul sprak met de vader van Henk-Jan. Zijn emotionele verhaal over het dagelijks missen van hun zoon, de één minuut stilte, het gedicht van stadsdichter Ewoud Gosker voorgedragen door Jan van Veen en het gezamenlijk zingen van het Samenloop voor Hoop-lied geschreven door Angelique Vlieger-Schelvis maakten een onuitwisbare indruk. De organisatie is dankbaar voor alle inzet en in het bijzonder van de artiesten, die geheel belangeloos een bijdrage hebben geleverd aan deze succesvolle Samenloop. Het eindbedrag is natuurlijk fantastisch, maar nog mooier is het om te zien dat deze 24 uur de emotionele verbondenheid, in een vaak gedeelde strijd tegen deze ziekte, enorm deed groeien. Vrijwilliger Jeroen Vloedbeld verwoordt zijn gevoel van verbondenheid als volgt: “Volgende week zien wij, deelnemers van de Samenloop voor Hoop, elkaar op straat, of in de supermarkt. Dan groeten wij niet alleen, maar delen een ervaring. Wij herkénnen elkaar. Gewoon elkaar kennen en begrijpen. Dát is voor mij oprecht de grootste opbrengst van deze Samenloop. Tof dat ik erbij mocht zijn.”

Over SamenLoop Elburg

Tijdens het evenement is er een afwisselend amusementsprogramma. Op en rond het hoofdpodium, op het veld en in de ruimte op het sportpark valt er 24 uur lang van alles te beleven. Zo zijn er optredens van zangers, bands en koren maar ook zijn er demonstraties van een dans- en sportschool en zijn er verschillende workshops die de deelnemers en bezoekers van het evenement kunnen volgen. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. De deelnemende teams zorgen met hun acties en kraampjes voor een heuse braderie. Voor onze eregasten en de kinderen zijn er speciale activiteiten. Wil je daar meer over weten, klik dan op de speciale linkjes op deze website. Kortom het beloofd een fantastisch evenement te worden!

Introductie
Introductie

Dagindeling

Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten tijdens het SamenLoop voor Hoop-weekend in Elburg? Klik op Programma en je krijgt de complete dagindeling over 24 uur op een rij.

Programma
Programma

Belangrijke data

In aanloop naar de SamenLoop voor Hoop zijn er allerlei activiteiten...hou de agenda goed in de gaten.

Agenda
Agenda

Info over aanmelden en overzicht deelnemende teams!

We hopen uiteraard dat we op 29 juni veel enthousiaste teams aan de start mogen verwelkomen. De eerste teams hebben zich inmiddels aangemeld. Hoe werkt het......

Teams SamenLoop Elburg
Teams SamenLoop Elburg

KinderLoop voor Hoop; trek je (wandel)schoenen aan en doe mee!

Op zaterdag 30 juni lopen kinderen in de basisschoolleeftijd de KinderLoop voor Hoop. Om 10.00 uur wordt het startsein voor de loop gegeven en van 09.00 tot 11.00 uur is er een gezellig programma speciaal voor jou met onder meer een clown, dansdemonstratie en muziek. Maar natuurlijk wordt er ook 24 minuten gewandeld. De opbrengst van de KinderLoop gaat naar een project voor gezelschapsrobots voor kinderen met kanker. Dus...neem je ouders, broers en zussen, opa's en oma's en buren mee om jou aan te moedigen! Zij zullen zich geen moment vervelen.

KinderLoop
KinderLoop

Verwenprogramma Eregasten

Tijdens de SamenLoop voor Hoop Elburg zijn er speciale activiteiten voor iedereen die de strijd tegen kanker aan den lijve ondervinden of hebben ondervonden. Wij nodigen u uit om samen met uw partner, dochter, zoon of een goede vriend(in) aan dit programma deel te nemen. Uiteraard hoeft u hier niets voor te betalen. We hebben een gevarieerd aanbod voor zowel mannen als vrouwen. Nieuwsgierig geworden, klik dan hieronder op Eregasten. Wij hopen u op 29 en 30 juni te ontmoeten! Aanmelden als eregast kan door een mail met uw gegevens te sturen naar samenloopelburg@gmail.com

Eregasten
Eregasten

Wentzel Praktijkcentrum hoofdsponsor SamenLoop Elburg

Jeroen Wentzel, eigenaar van Wentzel Praktijkcentrum in Elburg, is een bevlogen en betrokken ondernemer, die gelijk enthousiast reageerde toen hij werd benaderd. Dat Jeroen boordevol ideeën zit, blijkt uit het feit dat de Elburger ondernemer spontaan een unieke sponsoractie bedacht. “Als hoofdsponsor van de Samenloop Elburg gaan we samen met jou meelopen met een eigen team. Team Wentzel Loopt voor Leven. Loop jij de 24-uurswandelestafette met ons mee voor het KWF? Als deelnemer van ons team ontvang je een gratis SamenLoop T-shirt, een paar gratis individueel aangemeten zolen ter waarde van 175 euro en een onvergetelijke ervaring. Meld je vandaag nog aan via www.samenloopvoorhoop.nl/elburg. Direct een donatie aan het KWF doen mag natuurlijk ook. Dat kan via https://acties.samenloopvoorhoop.nl/geefvooriemanddiejeliefhebt”, laat Jeroen weten. Wentzel Praktijkcentrum is hét adres waar u terecht kunt voor al uw problemen aan uw voeten, knieën, rug en nek die waarschijnlijk de oorsprong vinden in de voeten. Oplossingen van de klachten kan geboden in de vorm van een goed schoenadvies, een zooltherapie, (semi) orthopedisch schoeisel of een combinatie hiervan. Het advies is altijd klant gericht met als doel u zo mogelijk weer pijn vrij te kunnen laten gaan en staan. Wat maakt onze aanpak zo uniek en succesvol? We analyseren de problematiek in de meest brede zin van het woord, we kiezen vervolgens uit ons brede scala aan mogelijkheden, combineren technieken, bieden oplossingen en adviseren u zo goed mogelijk bij uw keus. We streven naar effectiviteit en tevredenheid. Dit doen we nu ruim 45 jaar! Voor het aanmeten van zolen hebben we geen wachttijden, we produceren alles in eigen beheer en correctie aanpassingen tijdens nacontroles voeren we direct uit in onze eigen productie faciliteit. Komt u op dinsdag en woensdag aanmeten, kunt u zaterdag uw product halen, of eerder in overleg. Door alles in eigen beheer te doen kunnen we een zeer hoog service niveau bereiken en kennen we weinig beperkingen in de mogelijkheden. Zo kunnen we voor iedere patiënt de beste zorg bieden die we voor ogen hebben. Een multidisciplinaire aanpak met andere zorgverleners zoals fysiotherapie, manuele therapie of pedicure heeft onze voorkeur. Aangezien dit onze therapie kan aanvullen of versterken. Het aanmeten van steunzolen of (semi) orthopedische schoenen gebeurt op afspraak. Hiervoor kunt u tijdens openingsuren 0525-681655 bellen. Of maak online een afspraak via www.wentzelpraktijkcentrum.nl/afspraak/. Wentzel Praktijkcentrum is gevestigd aan de Vrijheidsstraat 9 in Elburg.

Sponsoren
Sponsoren

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

De SamenLoop Elburg wordt georganiseerd door vrijwilligers in samenwerking met ambassadeurs. Wij stellen ze graag aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Mede mogelijk gemaakt door:

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer