Over deze SamenLoop

Wat er gaat gebeuren tijdens deze Papendrechtse SamenLoop? Elke SamenLoop bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Daarbuiten hebben we een wervelend en afwisselend programma samengesteld. Je leest er alles over op deze website!

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil.

Natuurlijk kom je onze Sam ook tegen tijdens de SamenLoop. Hij helpt ons geweldig bij de promotie ervan.Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met eregasten (mensen die de diagnose kanker hebben of hebben gehad)
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen eregasten en deelnemende teams de openingsronde. Op die manier laten we zien dat mensen met de diagnose kanker niet alleen staan. We zijn er voor elkaar en houden hoop.

De Kaarsenceremonie
's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie om 23.00 uur herdenken we dierbaren en steunen we hen die aan kanker lijden of hebben geleden.

De Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Er komt ook een speciale Kinderloop: op zaterdag 24 juni om 13.30 uur. Kinderen tot en met 12 jaar wandelen één uur en kunnen zich daarbij uiteraard laten sponsoren door b.v. papa's, mama's opa's, oma's, buren, klasgenootjes of clubgenootjes.

Bekijk hier de indrukwekkende film van de SamenLoop voor Hoop Papendrecht 2015 en leef mee met Henny van Doorn die in zijn eentje 24 uur wandelde!

Naar Amerikaans model
SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer