Apart plekje voor eregasten/survivors

Wie ooit de diagnose kanker te horen heeft gekregen, kan zich aanmelden als eregast. Eregasten betalen geen inschrijfgeld en hebben een speciaal plekje tijdens de SamenLoop. Op diverse momenten tijdens de SamenLoop voor Hoop staan we stil bij kanker en bij onze Eregasten. De saamhorigheid is voelbaar, we geven steun en medeleven aan wie dat wil.

Inloophuis Helianthus uit Dordrecht biedt Eregasten een heerlijk speciaal programma aan.


Kaarsenzakken
Die saamhorigheid, medeleven met- en steun aan elkaar uit zich onder meer in duizenden kaarsenzakken langs de hele route: papieren zakken voorzien van een foto, tekening of persoonlijke boodschap aan bijvoorbeeld een dierbare. Bij het vallen van de avond worden de kaarsen in de kaarsenzakken ontstoken zodat zij 's avonds en 's nachts langs de hele route een warme en sfeervolle zee van licht en persoonlijke uitingen vormen. Op de Markt komt een speciaal bord te staan waarop de verlichte kaarsenzakken worden geplaatst en samen de tekst 'Hoop = Leven' vormen. Het bord is gemaakt door leerlingen van Christelijke Scholengemeenschap De Lage Waard uit Papendrecht.

De kaarsenzakken blijven tot en met de sluitingsceremonie staan. Na de sluitingsceremonie kan iedereen desgewenst zijn of haar kaarsenzak(ken) meenemen. Achtergebleven kaarsenzakken worden later door de organisatie weggehaald.

Aanmelden als eregast
Wilt u als eregast meedoen met de SamenLoop? Meld u dan hier aan en geef aan dat u Survivor (eregast) bent. Als eregast/survivor betaalt u geen inschrijfgeld. Wij ontvangen via de mail uw inschrijving. Maakt u deel uit van een team dan wordt uw inschrijving toegevoegd aan het betreffende team. Schrijft u als individueel in dan wordt uw inschrijving als eregast/survivor in het bestand eregasten opgenomen.

Ook bij deze SamenLoop voor Hoop zal het Inloophuis Heliantus uit Dordrecht het gehele programma voor de eregasten voor haar rekening nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Ardon of papendrecht@samenloopvoorhoop.nl.
Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer