Over deze SamenLoop

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? Lees alles over ons evenement.

SamenLoop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze wandelestafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

Ook zijn er muziekoptredens, is er een braderie, zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen en natuurlijk zullen de verschillende ceremonies plaatsvinden. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

Ceremonies

  • De Openingsronde met survivors
    Mensen met kanker of die kanker overwonnen hebben zullen het evenement openen door de eerste ronde over het pacour te lopen. Heb jij kanker of ben je een van de gelukkigen die kanker heeft overwonnen? Geef je dan nu op en loop mee!
  • De Kaarsenceremonie
    Wanneer de avond valt zullen kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours verlichten. Tijdens deze ceremonie herdenken we dierbaren en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.
  • De Slotceremonie
    Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde en zal de opbrengst bekend worden gemaakt en de cheque worden overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

 

KinderLoop
Daarnaast zal er ook een speciale KinderLoop voor basisschoolleerlingen worden georganiseerd. Dit is een verkorte sponsorloop. Kinderen van basisscholen in Hillegom zullen in samenwerking met de school hun eigen teams samenstellen. Kinderen krijgen zo ook de mogelijkheid om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Vooralsnog is de commissie druk bezig om het evenement te organiseren. We zijn momenteel hard op zoek naar sponsoren en deelnemende teams.

Mocht je geïnteresseerd zijn maar nog meer informatie willen stuur dan een e-mail naar: hillegom@samenloopvoorhoop.nl o.v.v. Informatie SamenLoop.

Wanneer er meer bekend is zullen wij alle informatie op de website, nieuwsbrief en onze facebookpagina plaatsen. Wil je meer informatie over een SamenLoop dan kun je ook terecht op www.samenloopvoorhoop.nl. Dit is de overkoepelende website van KWF kankerbestrijding.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer