Bron: Suus' Fotosjop
Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Voorzitter

Voorzitter: Edwin Langeweg

Emailadres: info@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl

Secretaris

Secretaris

Ik ben Fleur Kortenbach. Sinds kort zit ik bij de organisatie als secretaris. Bij de vorige loop in 2014 heb ik meegelopen met het 'Dreamteam'. Ook dit jaar loop ik weer mee! Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen. Zoals bijna iedereen heb ik ook dierbaren verloren aan deze ziekte.
Mijn emailadres: info@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl

 

Commissie Financiën

Commissie Financiën: Adri Gardenier

Emailadres: a.gardenier@ziggo.nl

Commissie Teamwerving

Commissie Teamwerving: Ellen Saurwalt en Jan Willem Pauptit

Wij zijn Ellen Saurwalt en Jan Willem Pauptit en vormen samen de commissie teamwerving. Wij zien het als een uitdaging om voor de Samenloop voor Hoop Haaglanden zoveel mogelijk teams aan de wandel te krijgen.
Zie jij het als een uitdaging om zelf een team samen te stellen? Meld je dan aan als teamcaptain via deze website. Je ontvangt dan van ons de nodige informatie. 
Als je geen teamcaptain wilt zijn maar wel als loper deel wilt nemen dan kan dat natuurlijk ook. Schrijf je dan in als teamlid of als individuele loper. Als teamlid is jouw teamcaptain jouw eerste aanspreekpunt maar als je één van ons wilt benaderen dan mag dat natuurlijk ook. De individuele loper wordt door ons op de hoogte gehouden. 
Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust via teams@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl.
We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
Ellen en Jan Willem

Commissie Logistiek en Veiligheid

Commissie Logistiek en Veiligheid: Monika Disse

Wie ben je: Monika Disse 
Wat doe je voor de SamenLoop: Commisielid Logistiek & Veiligheid.
Wat is je motivatie: Een leuk event neerzetten voor de doelgroep mensen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.
Wat is het mailadres van je commissie: monikadisse99@gmail.com

Commissie PR

Commissie PR: Helga de Mooij

Wie ben ik: Helga de Mooij
Commissie PR

Motivatie: ik ben dierbare mensen verloren aan kanker, waaronder mijn vader en een vriendin. De vriendin liet 2 kinderen achter. Het idee dat er kinderen zijn die hun moeder verliezen is vreselijk. Ik wil geld inzamelen voor onderzoek omdat ik vind dat dit niet meer mag gebeuren! De SamenLoop voor Hoop vind ik hiervoor een fantastisch evenement, dat ik overigens ook door dezelfde vriendin heb leren kennen.
Emailadres: pr@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl

Commissie PR (1)

Commissie PR: Patty Pronk

Mijn naam is Patty Pronk
Commissie PR
Mijn motivatie: Mijn moeder is op 56 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. Steeds meer besef ik nu hoeveel zij inmiddels heeft moeten missen aan de leuke dingen in ons gezin en familie! In 2011 was ik voor het eerst op een SamenLoop voor Hoop in Alphen a/d Rijn. Wat een prachtig evenement, stiekem dacht ik toen al, stel je voor dat dit ook in Leidschendam-Voorburg kan plaatsvinden. In 2012 heb ik mij bij de organisatie van de SamenLoop voor Hoop kunnen voegen als commissielid Teamwerving. Twee jaar later was ik eveneens commissielid Teamwerving. Nu is het 2018 en zet ik mij in voor de commissie PR. In de afgelopen tijd ook meerdere mensen om mij heen zien bezwijken aan deze vervelende ziekte,.. Hoop dat ik hierdoor mijn steentje bijdraag naar een wereld met zo min mogelijk kanker! 
Emailadres: pr@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl

Commissie Sponsoring

Commissie Sponsoring José Oosterveen

Mijn naam is Jose Oosterveen
Ik ben lid van de commissie Sponsoring
Motivatie: Steeds vaker word ook ik in mijn omgeving geconfronteerd met kanker. Helaas loopt het niet voor ieder met de diagnose goed af. Hiermee ben ik helaas heel kostbare stukjes uit mijn leven verloren.

Ik heb een aantal keren een Samenloop meegemaakt, als loper en als lid van de organisatie. Dit waren voor mij heel bijzondere en dierbare ervaringen. Ik vind het heel mooi om met elkaar een evenement neer te zetten, waar saamhorigheid de boventoon voert en de opbrengst bijdraagt om van kanker een chronische ziekte te maken. Een evenement met een lach en een traan. Ik werk hier heel graag aan mee.
Email: sponsors@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl

Commissie Sponsoring (1)

Commissie Sponsoring: Gonnie van Muijlwijk

Wie ik ben: Gonnie van Muijlwijk
Ik zit in de sponsorcommissie.

Motivatie:  Kanker is de rode draad in onze familie.

Mijn oma is er in 1951 aan overleden, ik ben van dat jaar, ze heeft me nog wel gezien. Ze was ergens in de vijftig, geloof 57. Ergens tussen mijn 8e en 10e jaar, werd mijn moeder voor de eerste keer met borstkanker geconfronteerd. Vlak voor mijn 21e werd wederom borstkanker bij mijn moeder geconstateerd, dat werd uiteindelijk het begin van het eind. Een lijdensweg, en bijna 3 maanden na haar 55e verjaardag overleden. Ook mijn broer (darmkanker), zus (borstkanker) en nichtje (borstkanker) hebben al het nodige meegemaakt.

Bij mij ergens in de jaren negentig foute cellen gevonden bij het bevolkingsonderzoek baarmoederhals kanker. Gelukkig is dat goed afgelopen…

Heeft u vragen mbt sponsoring mail naar: sponsors@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer