Bron: Suus' Fotosjop

KinderLoop Groene Hart

Speciaal voor kinderen vanaf vier jaar is er op vrijdagmiddag 21 juni om 17.00 uur een KinderLoop.

Ben je vier jaar of ouder? Dan kun je meewandelen met de KinderLoop op vrijdagmiddag 21 juni om 17.00 uur en zo ook als kind in actie komen tegen kanker.

We starten om ongeveer 16.45 uur met een swingende warming up door SPORT•GOUDA. Daarna geeft een lid van het Kindercollege van Gouda het startsein om met de wandeling van 24 minuten door en langs Speeltuin de Sluis te beginnen. Onze mascotte SAM loopt met jullie mee. De teams die meedoen met de 24 uurswandelestafette lopen op hetzelfde parcours van ongeveer 400 meter.

Tijdens de hele SamenLoop zijn er veel leuke activiteiten, ook speciaal voor kinderen. We houden jullie via Facebook, deze website en nieuwsbrieven op de hoogte van wat er wordt georganiseerd.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de KinderLoop is € 3,00 per kind. Inschrijven kan op deze website door een ouder / verzorger. Of per groepje van maximaal vijf kinderen door bijvoorbeeld een school of sportvereniging. Alle kinderen die meedoen, krijgen een mooi T-shirt van de SamenLoop. Je kunt de maat doorgeven bij inschrijving.

Natuurlijk is het fijn als je, bijvoorbeeld met je klas of je vereniging, extra geld inzamelt voor onderzoek naar kanker. Je kunt je laten sponsoren door andere kinderen, familie of mensen uit de buurt. Daarvoor is er een sponsorkaart gemaakt die je kunt gebruiken. Maar je kunt ook zelf heel leuke acties verzinnen waarmee je geld inzamelt. Een paar voorbeelden: boodschappen doen voor iemand, lege flessen inzamelen of iemands hond uitlaten. Of bij een toneelvoorstelling op school een donatie vragen, bij een toernooi stroopwafels of zelf gemaakte polsbandjes verkopen. In deze folder staan ideeën voor acties. Je kunt ook een actie plaatsen op deze website en zo mensen laten doneren.

Heb je vragen of kun je bijvoorbeeld promotiemateriaal gebruiken bij een actie? Of wil je bij school of je vereniging een eigen sponsorloop of andere activiteit organiseren om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker? We helpen je graag, denken graag mee en geven graag aandacht aan je acties via Facebook of de krant bijvoorbeeld.

Je kunt Ayse Candan van de Brede School Gouda en Wilma Neefjes van het kernteam van deze SamenLoop bereiken via samenloopgroenehart.kinderloop@gmail.com.

Graag tot ziens op 21 juni 2019!

KINDERLOOP informatie op een rijtje

  • Wanneer? Vrijdagmiddag 21 juni 2019
  • Waar? In en rond speeltuin De Sluis, Ankerpad 2A in Gouda
  • Voor wie? Minimumleeftijd: 4 jaar. Maximumleeftijd: 18 jaar
  • Hoe laat? 17.00 uur start wandeling van 24 minuten
  • Kosten? 3 euro per persoon, inclusief T-shirt

Meld je hier aan!

Bekijk het programma met activiteiten voor kinderen. 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer