Speciaal voor kinderen vanaf vier jaar is er op vrijdagmiddag 21 juni om 17.00 uur een KinderLoop.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen ook meedoen aan de SamenLoop voor Hoop Groene Hart. Namelijk met de KinderLoop, die begint om 17.00 uur op 21 juni 2019. Dit is een wandeling van 24 minuten. We beginnen de KinderLoop om 17.00 uur met een swingende warming-up. En gaan dan wandelen. Samen met onze mascotte SAM.

Tijdens de hele SamenLoop zijn er veel leuke activiteiten, ook speciaal voor kinderen. We houden jullie via Facebook, deze website en nieuwsbrieven op de hoogte van wat er wordt georganiseerd.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de KinderLoop is € 3,00 per kind. Inschrijven kan per kind door een ouder / verzorger. Of per groepje van vijf kinderen door bijvoorbeeld een school of sportvereniging. Alle kinderen die meedoen, krijgen een mooi T-shirt van de SamenLoop. Je kunt de maat doorgeven bij inschrijving.

Klik op de knop 'Doe mee' om je aan te melden! 

Natuurlijk is het fijn als je, bijvoorbeeld met je klas of je vereniging, extra geld inzamelt voor onderzoek naar kanker. Je kunt je laten sponsoren door andere kinderen, familie of mensen uit de buurt. Daarvoor is er een sponsorkaart gemaakt die je kunt gebruiken. Maar je kunt ook zelf heel leuke acties verzinnen waarmee je geld inzamelt. Een paar voorbeelden: boodschappen doen voor iemand, lege flessen inzamelen of iemands hond uitlaten. Of op de vrijmarkt op Koningsdag spulletjes verkopen, bij een toneelvoorstelling op school een donatie vragen, enzovoort. In deze folder staan ideeën voor acties. Je kunt ook een actie plaatsen op deze website en zo mensen laten doneren.

Heb je vragen of kun je bijvoorbeeld promotiemateriaal gebruiken bij een actie? Of wil je bij school of je vereniging een eigen sponsorloop of andere activiteit organiseren om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker? We helpen je graag, denken graag mee en geven graag aandacht aan je acties via Facebook of de krant bijvoorbeeld.

Je kunt Ayse Candan van de Brede School Gouda en Wilma Neefjes van het kernteam van deze SamenLoop bereiken via samenloopgroenehart.kinderloop@gmail.com.

Graag tot ziens op 21 juni 2019!

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer