Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

K*T, ik ben een pinguïn!

Zo bijzonder kan een actie zijn!

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via:
https://www.parkvilla.nl/theater/190/K*T_ik_ben_een_pinquin!/

In aanloop naar de komende Samenloop voor Hoop 2018 en met als achterliggende gedachte zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel spelen vader Marcel (47) en zoon Mels (14) de voorstelling: K*T, ik ben een pinguïn!

Deze voorstelling gaat voornamelijk over Maurice van Tol, de 10 jaar jongere broer van Marcel, die in 2004 op 24 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker. Over het kind Maurice, de broer Maurice, de patiënt Maurice en helaas maar ruim een jaar de oom Maurice en een paar maanden de echtgenoot Maurice. Van je 19e tot je 24e ziek zijn en het dan alsnog verliezen.
Over afscheid nemen en alles wat daarbij hoort. Had ik nou wel of niet moeten gaan... Maar zeker en juist ook de humor, de bijnamen, de uitspraken en de positiviteit waarmee hij niet alleen zichzelf maar ook andere overeind hield. En naast Maurice nog wat andere zaken……

Over Marcel en Mels van Tol
Vader Marcel van Tol heeft zich, naast zijn werk in de plantenbusiness en als hobbyfotograaf, jarenlang alleen laten gelden met teksten voor liedjes, gedichten en oudejaarsconferences op zoals dat zo mooi heet 'tussen de schuifdeurenniveau'. In 2014 stond hij voor het eerst echt op het podium bij Parkvilla in de PA voorstelling 'Het Kerstdiner' waarin hij de rol van Arie glansrijk vertolkte (dit zijn vooral zijn eigen woorden). Tijdens de afgelopen voorstelling PA voor Kerst in Hamelen zette hij moeiteloos een lakei en een zwerver neer en deed hij tussendoor achter de schermen het nodige werk.
Momenteel volgt hij voor de tweede keer bij Parkvilla de improvisatiecursus onder leiding van Aubrey Snell.

Zoon Mels van Tol zette op zijn 5e al glansrijk een brandweerman neer in een voorstelling van de Toverketel. Vanaf zijn 8e tot op heden is hij al Theaterbeest bij Parkvilla. Mels was in vier edities te zien als Zwarte Piet en andere rollen in het Alphens Sinterklaasjournaal. Heeft 3 seconden geschitterd in Praatjesmakers. Ten slotte speelde Mels mee in twee Productiehuis Alphen producties, The Criz en Voor Kerst in Hamelen.

Regie: Aubrey Snell
Licht/Geluid : Steven Loos.

Kaartverkoop
€ 8,00
inclusief consumptie. 

De opbrengst van deze voorstelling gaat volledig naar het team:
For Always in My Heart dat zich inzet voor de Samenloop voor Hoop 2018.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer