Wie zijn er betrokken bij de organisatie? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Voorzitter

Loek Verhoef

Bij de organisatie van de eerste samenloop was ik betrokken. Echter door strubbelingen op mijn toenmalige werk ben ik gestopt. Helaas is die samenloop niet doorgegaan. Met een aantal mensen ben ik vorig jaar weer begonnen om een samenloop in Nieuwegein te organiseren. In het begin liep het niet echt tot dat er een aantal enthousiasten op mijn pad kwam die allen het zelfde doel hebben.

Er moet een samenloop in Nieuwegein komen.
We gaan voor beleven, we willen meeleven en de survivors hebben het overleefd.
Dit geeft de kracht om door te gaan.

Dagelijks ben ik te vinden in de gemeente Haarlemmermeer waar ik werkzaam ben als opzichter civiele techniek. Samen met mijn vrouw (Mirette) en de zoon Kevin (die doet de logistiek & veiligheid bij de samenloop)en de dochter Annika (nog even en zij verlaat het nest) wonen we 25 jaar in Nieuwegein.

Bij een aantal evenementen in Nieuwegein kunt u mij ook tegen komen als verkeersregelaar. Van de stichting evenementen verkeersregelaar ben ik sinds de oprichting (5 jaar geleden) de voorzitter. Een aantal jaar zorg ik voor de veiligheid rond de avondvierdaagse in Nieuwegein. Ook een mooi iets om te doen vooral de blije gezichten van met name de kinderen geven je steun om het elk jaar te doen.

Penningmeester

Rob Ruitenbeek

Rob Ruitenbeek, 51 jaar en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als financieel controller bij een financiële instelling.

Een maand geleden werd ik benaderd om mij aan te sluiten bij de organisatie voor de SamenLoop voor Hoop in Nieuwegein. Naast mijn baan en het vrijwilligerswerk wat ik al doe heb ik wel even nagedacht of dit evenement ook nog in de agenda paste.

Het goede doel waar we dit voor doen, heeft me over de streep getrokken.

Ik hoop dat het volgend jaar een groot evenement wordt met een groot aantal deelnemende teams.

Commissie teamwerving & registratie

Karlo Braakman

Zorgt voor de leden- & teamwerving.

Karlo Braakman 43 jaar, gehuwd met Petra Braakman (voorzitter commissies ceremonies, kinderloop, catering, amusement). Samen zijn we trotse ouders van een dochter, een zoon en inmiddels een kleindochter

Na een succesvolle deelname aan de Samenloop voor Hoop in Geldermalsen in 2018, een voldaan gevoel overgehouden.
Al snel kwamen we in contact met een initiatiefnemer van de Samenloop voor Hoop in Nieuwegein. We twijfelden geen moment en hebben ons beiden als vrijwilliger opgegeven. Niets is mooier dan in je eigen stad een bijdrage leveren aan dit geweldige evenement, waarvan de opbrengst voor KWF bestemd is.

We hopen dan ook dat:

- Veel teams / deelnemers zich zullen gaan inschrijven, 
- Veel vrijwilligers zich gaan aanmelden, 
- Sponsoren ons ondersteunen

Want wat is er nou mooier om met een hele gemeenschap je belangeloos in te zetten voor een ander?

Als geld ervoor kan zorgen dat mensen met kanker verlichting vinden, of wie weet op den duur genezen kunnen worden dan ga je daar graag voor.

Mooi om te zien dat we dit SAMEN doen, SAMEN er een groots 24-uurs evenement van maken.

Een eer om daaraan mee te werken!

Commissies ceremonies, kinderloop, catering, amusement

Mikkie Schmitz & Petra Braakman

Zorgen voor de organisatie van de ceremonies. Ook helpen zij mee bij het organiseren van de kinderloop, catering en het amusement.

Petra Braakman 49 jaar, gehuwd met Karlo Braakman. 
Samen zijn we trotse ouders van een dochter, een zoon en inmiddels een kleindochter.

In 2017 hoorden wij voor het eerst van de Samenloop voor Hoop. We waren gelijk enthousiast en schreven ons in als deelnemers. Op 13 en 14 april 2018 vond de Samenloop in Geldermalsen plaats. Het was een indrukwekkende dag met een lach en een traan, maar het geeft zoveel voldoening om met een groep mensen zo"n teamprestatie neer te zetten.

Toen we hoorden van de Samenloop voor Hoop in Nieuwegein twijfelden we geen moment.

Niets is mooier dan in je eigen stad een bijdrage leveren aan dit geweldige evenement, waarvan de opbrengst voor KWF bestemd is.

Commissie marketing & communicatie

Kirsten Teunisse

Zorgt voor zichtbaarheid & bekendheid van het evenement in Nieuwegein en omstreken. 

Kirsten Teunisse, 27 jaar en werkzaam op de OK als operatieassistent in het St. Antonius Ziekenhuis. Op mijn werk kom ik dagelijks patiënten tegen die de strijd aangaan met kanker. 

Op social media kwam ik een oproep tegen om vrijwilliger te worden bij het organiseren van de SamenLoop voor Hoop in Nieuwegein. Ik vind het mooi om op mijn manier een bijdrage te leveren aan dit evenement; om bekendheid te geven aan het evenement en met zijn allen een mooi bedrag op te halen voor het KWF. 

Help jij ook mee?
We zoeken nog vrijwilligers in verschillende commissies!

Commissie logistiek & veiligheid

Kevin Verhoef

Ik ben de spin in het web betreffende de samenloop, in de voorbereiding ben ik vooral op de achtergrond actief, en verbind ik alle commisies met elkaar, ik ben na de penningmeester de gene die het vaakst “Nee” moet zeggen. Tijdens de dagen zelf moet ik ervoor zorgen dat alles vlekkeloos en veilig verloopt. Ik ben voor iedereen het aanspreek punt op deze dagen, voor de organisatie, gemeente, EHBO, handhaving, beveiliging en verkeersregelaars.

Ik ben werkzaam als verkeerstechnicus in de gemeente Leiden, naast mijn werkzaamheden in Leiden ben ik ook verkeersregelaar hier in Nieuwegein bij alle evenementen en een beroepsregelaar, ik kom dan ook vaak dingen tegen welke in mijn ogen beter kunnen. Deze punten neem ik mee om er een mooie en veilige SamenLoop Voor Hoop Nieuwegein van te maken.

Samen met Loek Verhoef ben ik de enige overgebleven van de organisatie van SamenLoop Voor Hoop Nieuwegein editie 2017, welke helaas is gecanceld. Deze keer hebben we met zijn alle voor een andere aanpak gekozen. Jij loopt toch ook mee?

Commissie sponsoring

Henny Braakman

Druk op zoek naar sponsors voor ons evenement! Is tevens aanspreekpunt voor sponsors.

Een aantal maanden geleden werd ik benaderd door mijn broer met de vraag of ik mee wilde helpen met de organisatie van de Samenloop voor Hoop. Naast mijn drukke baan en mijn gezin ben ik gaan denken over wat mijn rol kan zijn en of ik er voldoende tijd voor had. Na een bijeenkomst met een enthousiast team heb ik besloten om me aan te sluiten.

Het lijkt me een enorme uitdaging samen een groot evenement te organiseren voor een organisatie die zich inzet om kanker de wereld uit te krijgen. Naast deze motivatie ben ik ervan overtuigd dat vrijwilligerswerk je leven verrijkt. Mijn talenten inzetten binnen de groep geeft een gevoel van saamhorigheid en doelgericht werken voor een goed doel is het mooiste wat er is.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer