Wat verstaan we onder een survivor?

Mensen die kanker hebben gehad of nog behandeld worden, noemen we survivors. Als survivor loop je mee met de openingsceremonie en word je de hele dag in de watten gelegd.

Mensen die kanker hebben gehad of nog behandeld worden, noemen we survivors. Als survivor loop je mee met de openingsceremonie en word je de hele dag in de watten gelegd. Onder warme aanmoediging van alle aanwezigen, loop je als survivor met je naasten de eerste ronde over het parcours. We willen tijdens deze openingsceremonie aangeven dat we er voor elkaar zijn en dat er hoop is. De dag dat kanker een chronische ziekte wordt komt steeds dichterbij. Samen komen we steeds dichterbij. 

 

We willen de eregasten graag goed verzorgen en voldoende persoonlijke aandacht geven. Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen gekregen voor het eregastenprogramma dat we helaas geen nieuwe deelnemers meer kunnen inschrijven. 

 

Er is een speciaal programma voor onze Eregasten
Op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni is er een aparte tent geopend voor onze Eregasten. Daar vieren we samen het leven. Hier vinden diverse leuke activiteiten plaats (het programma wordt op dit moment samengesteld). Maar je kunt hier ook lekker niets doen of kletsen met anderen, onder het genot van een kopje koffie, thee of een lekker drankje. En natuurlijk kun je ook meelopen met de SamenLoop.

Tijdens verschillende ceremonies van de SamenLoop voor Hoop kunnen de Eregasten in het zonnetje gezet worden. Dit mág, maar het is zeker geen must. Het is de bedoeling dat onze Eregasten een heerlijke dag hebben. Niets moet, en er mag héél veel! 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer