Nieuwe voorzitter

Nieuwe voorzitter voor SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen

De SamenLoop voor Hoop is in de gemeente Tubbergen ingeslagen als een bom, maar dan op een positieve manier. Vanaf het moment dat bekend werd dat de landelijke wandelestafette voor het KWF Kankerbestrijding in Tubbergen gehouden zou worden, stroomden de aanmeldingen binnen. Al snel had de organisatie van het evenement er bijna een dagtaak aan. Voor de voorzitter Jos van der Aast, bleek dit niet meer te combineren met zijn werk en privéleven. Hij heeft daarom te kennen gegeven een stapje terug te doen. Zijn opvolger wordt Henny Oude Geerdink uit Albergen.

“Jos heeft zich in de afgelopen maanden geweldig ingezet”, meldt burgemeester Wilmien Haverkamp, de ambassadrice van het evenement. “Geen moeite was hem teveel en hij was enorm betrokken bij alle commissies. We vinden het erg jammer, maar we respecteren zijn keuze.”

Henny Oude Geerdink neemt nu het stokje over van Jos. “Ik vind het geweldig dat dit plan in zo korte tijd is uitgemond in een evenement waarbij bijna iedereen in de gemeente Tubbergen wel op de een of andere manier betrokken is”, zegt hij. “Het enthousiasme waarmee de SamenLoop is ontvangen, laat zien dat de saamhorigheid in onze gemeente ongekend is. Ik wil daaraan graag mijn steentje bijdragen.”

Henny  Oude Geerdink zal vanaf heden de taak van voorzitter op zich nemen. Samen met het bestuur, de commissies en alle vrijwilligers die mee werken aan de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen hoopt hij hier een geweldig evenement van te maken.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer