Muzikale omlijsting Samenloop voor Hoop gemeente Tubbergen

Meld je koor, band, act of muziekgroep aan voor een muzikale bijdrage

Op 21 en 22 september gaan we in de gemeente Tubbergen iets bijzonders beleven. Tijdens de SamenLoop voor Hoop staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de 24-uurs wandelestafette zijn er optredens, amusement en allerlei acties van deelnemers om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het belooft een prachtig festijn te worden waarvoor zich nu al meer dan 70 teams hebben aangemeld.

Voor de deelnemers en bezoekers van de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen wordt door de vrijwilligers van de commissie ‘Amusement’ een programma met muziek en amusement samengesteld om iedereen te vermaken.

Anne Loohuis voorzitter van de commissie Amusement: “na een zeer geslaagde kick-off van de Samenloop voor Hoop gemeente Tubbergen zijn we nu op zoek naar enthousiaste zangers en andere muziekmakers die een bijdrage aan het programma willen leveren voor de SamenLoop in Tubbergen.” Gezocht wordt naar onder andere zangkoren, bands, artiesten en dansgroepen uit de hele gemeente, die pro deo willen optreden.

Sandra Lucas: “met artiesten, muziekgroepen, koren en bandjes maken we van de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen een sfeervol evenement. Diverse muziekgroepen hebben al enthousiast toegezegd een steentje te willen bijdragen aan de muzikale omlijsting van het evenement. We willen alle muziekgroepen en artiesten, of het nu gaat om solo artiesten of duo’s, die het leuk vinden een muzikale bijdrage te leveren, de kans geven mee te doen en zich aan te melden. Aanmelden kan makkelijk via leosandralucas@outlook.com. We hopen op flink wat aanmeldingen zodat we samen kunnen zorgen voor een mooi en gevarieerd programma.”

Informatie over de SamenLoop voor Hoop is te vinden op de website www.samenloopvoorhoop.nl/tubbergen.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer