Zo kun je sponsoren

Draag je KWF Kankerbestrijding een warm hart toe en wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop voor Hoop? Je bijdrage is van harte welkom! < Lees verder >

Kanker maakt geen uitzonderingen en kan iedereen treffen. Per jaar worden 116.00 mensen getroffen door kanker. In 1949 overleefde 25% de eerste 5 jaar. Dat is nu meer dan verdubbeld tot 61%. Maar dat is nog altijd 39% te weinig. Met het geld dat via de Samenlopen wordt ingezameld hopen we de kanker nog verder terug te dringen, zodat we kunnen spreken van een chronische ziekte. Dit geld gaat rechtstreeks naar het KWF en wordt volledig besteed aan onderzoek.

In Hengelo(O) willen wij daar een steentje aan bijdragen en daarom organiseren wij op 6 en 7 september 2019 de Samenloop voor Hoop Hengelo in het FBK stadion, een 24 uurs wandelestafette, die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Beleven, meeleven en leven.
Dat is waar de Samenloop voor staat.

Onze Samenloop wordt helemaal verzorgd door vrijwilligers, zodat wij volledig afhankelijk zijn van inschrijving van deelnemers en van sponsoring. U als ondernemer kunt uw steentje op verschillende manieren bijdragen, ook passend in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. 
U kunt als ondernemer steunen door:

  • diensten of goederen ter beschikking te stellen
  • financieel te ondersteunen
  • een bedrijfsteam aan te melden.

Natuurlijk ontvangt uw bedrijf daar ook wat voor terug. De Samenloop biedt verschillende vormen van exposure die wij graag in een persoonlijk gesprek met u willen vormen tot een sponsorpakket wat op maat gemaakt is. Iedere wens van u is daarin bespreekbaar. En iedere bijdrage is welkom.

Tevens hebt u als bedrijf ook nog de mogelijkheid van het doen van een gift, dus zonder tegenprestatie van de Samenloop. Het KWF is een ANBI ( een Algemeen Nut Beogende Instelling) en daarom kunt u uw donatie van de winst aftrekken. Zie voor de voorwaarden de website van de Belastingdienst.

De voorgaande editie van de Samenloop voor Hoop in 2016 in Hengelo had een netto-opbrengst van € 70.000. Dit jaar willen wij die opbrengst verhogen en met uw hulp moet dat lukken.

De sponsorcommissie van de Samenloop voor Hengelo 2019 probeert zo veel mogelijk bedrijven en ondernemers persoonlijk te benaderen, de sponsormogelijkheden te bespreken en daar een sponsorovereenkomst over af te sluiten.

Mocht u daar niet op willen wachten, u kunt ons natuurlijk ook zelf benaderen via slvh.hengelo.pr.sponsoring@gmail.com of via onze site Samenloop voor Hoop Hengelo

U wordt dan zeker door één van onze commissieleden benaderd.

  • Karin van Halst
  • Marlijn Blokhuis
  • Leo ten Bokum
  • Joop Olde Benneker
  • Wim Hulleman

Ons rekeningnummer is: NL41RABO0307677400 t.n.v. KWF inzake Samenloop Hengelo

Kanker de wereld uit. U doet toch ook mee?

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer