Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop in Hengelo en waarom is de SamenLoop zo'n bijzonder evenement? Lees alles over ons evenement.

Op de SamenLoop in Hengelo staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Ook deze SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Wat kunnen jullie onder andere verwachten:

 

POPenzo 

POPenzo is een enthousiast en swingend vrouwenkoor uit Hengelo en wordt begeleid door een eigen band met ervaren muzikanten. Door swingende, moderne nummers af te wisselen met oude klassiekers in een ‘POPenzo jasje’, brengen wij enthousiaste klanken ten gehore. 

Wij delen lief en leed en weten als geen ander hoe heftig de impact van kanker kan zijn. We pakken dan ook iedere kans aan om bij te dragen aan de ontwikkeling van kankeronderzoek.

Na het organiseren van Sing4Life waarmee wij €17.000,- hebben ingezameld voor KWF kankeronderzoek hebbenwij  2 jaar geleden ook de 24 uur meegelopen met de Samenloop voor Hoop. Dit keer gaan wij zingen voor de lopers en aanwezige bezoekers, je gaat verschillende kanten van onze groep ervaren. Laat je meenemen met een lach en een traan.

 

Maud en Adinda

Wij zijn Maud en Adinda, we zingen en studeren muziektherapie aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Samen maken we veel muziek en we vinden het een eer om op deze manier ons steentje bij te mogen dragen aan dit evenement met een supermooi doel!

 

De Twentse toppers

Iedereen wil iets tegen kanker doen, ook wij als Twentse Toppers. Net als heel veel anderen zijn ook wij er in onze directe omgeving mee geconfronteerd. Heel graag dragen wij ons steentje bij en gaan we er alles aan doen om de deelnemers aan de KWF SamenLoop voor Hoop in Hengelo een hart onder de riem te steken en aan te moedigen. 

Muzikale groet, 
de Twentse Toppers

 

PURE

'Perfecte harmonieën, spetterende optredens en vier enthousiaste zangeressen. Dit is vocal group Pure. Wij zijn Sarah Bruggink, Emma Simons, Maks ten Tusscher en Janske ter Horst. We coveren meerstemmige nummers van bekende artiesten, zoals Destiny’s Child, Zara Larsson, Dua Lipa en Little Mix. Onze nummers zijn overladen met ons unieke Pure-sausje. We vinden het ontzettend gaaf dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan dit goede doel tijdens het Samenloop voor Hoop evenement. We gaan er een feestje van maken en hopelijk zien we jullie daar!'.

Liefs,
Pure

 

The Bandits

Gitaar en zang: Jette Bult
Basgitaar: Roosmarijn
Drums: Tijs de Leeuw
Gitaar: Mees Grootkormelink
Toetsen en zang: Iris Indah Willemsen

 

Just Like Us

Just Like Us speelt veel en overal! Ze zijn begonnen op elfjarige leeftijd, en dat was vijf jaar terug. In de tussentijd speelden deze dames en heren in het voorprogramma van de Golden Earring in Hertme, wonnen ze de Pop en Cultuurprijs van de Schouwburg Hengelo en hadden ze vele optredens hier in de buurt.

 

Band 621

"Samen zijn, één team. Net zoals alle lopers zijn wij dat ook. Al jarenlang maken wij samen muziek. De afgelopen jaren doen wij dat als band onder de naam 621. We delen allemaal de passie voor pop en rock muziek. Iets wat we graag met het publiek willen delen.

Optreden tijdens de samenloop voor hoop is iets heel bijzonders. Helaas hebben ook wij te maken gehad met het leed dat deze ziekte met zich meebrengt. Dit evenement brengt mensen samen om hoop te houden. Het is dan ook een mega grote eer dat wij hier mogen staan."

 

Djazz it up

Motivatie deelname Samenloop voor hoop

Ergens in 2013 werd de band hard geconfronteerd met de mededeling dat onze gitarist Peter Davids geen maagzweer of iets dergelijks had maar alvleesklierkanker. Een vreselijk snelle kanker die in enkele maanden verwoestend kan uitwerken.

Het spreekwoordelijke ‘geluk bij een ongeluk’ zat hem in het feit dat het een zogenaamde langzame variant bleek te zijn en mogelijk enigszins behandelbaar. Peter ging actief aan de slag met de behandeling en bleef zoveel mogelijk werken en vooral ook gitaar spelen. Het repetitieschema werd aangepast op de behandelingen en zo hield Peter iedere keer uitzicht op lekker gitaar spelen met zijn maatjes van Djazz it up.

Circa drie jaar hebben we tussen hoop en vrees gerepeteerd en ook opgetreden wanneer dat mogelijk was. Een van zijn laatste optredens was tijdens de vorige editie van Samenloop voor hoop. Naast een optreden had hij ook nog een team samengesteld die hebben meegelopen.

Voor ons een kanjer van mens en muzikant die altijd in onze gedachten is als we optreden. Vanzelfsprekend willen wij een bijdrage leveren aan een evenement waarin wordt ingezameld voor de zo noodzakelijke onderzoeken.

Richard Langeslag, mede-oprichter met Peter Davids van Djazz it up!

 

Number9Large

"Scheurende gitaren, pompende bas en drums strakker dan je schoonmoeders broekriem."

Het repertoire van de band wordt ondertussen opgebouwd met eigen nummers. Energieke rock muziek uit Hengelo met invloeden van Nirvana en The Smashing Pumpkins.

 

Frank Meijer

Frank Meijer is al meer dan 40 jaar gitarist en ruim 30 jaar gitaarleraar. Daarnaast is hij organisator en oprichter van Frankpop en de Kampvuuravonden.


Wat is jouw motivatie om mee te doen?

‘We kennen allemaal genoeg slachtoffers van kanker. En wanneer je met muziek een extra goed sfeer kan creeeren om zo nog meer geld in te zamelen voor dit goede doel
dan moet je dat zeker niet laten. Het heet niet voor niets SAMENloop!’

Muzikale groet, Frank Meijer

 

DeLorean

DeLorean laat je de tijd herbeleven door middel van muziek. De band neemt luisteraars mee terug naar een tijd waar muziek meer was dan een dreunend gebonk; de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s.
DeLorean maakt échte muziek, vol passie, lol en groove: de goede oude tijd gespeeld door nieuw talent.

Samenloop voor Hoop

Wij spelen graag voor publiek en dit is een mooie kans voor ons om ervaring op te doen. Daarnaast is het natuurlijk extra mooi dat we hiermee een goed doel steunen.Facebook: https://www.facebook.com/DeLoreanthecoverband

 

Marieke en Daphne

Marieke en Daphne vormen sinds begin 2018 een muzikaal duo. De twee kenden elkaar daarvoor nog niet, maar de klik was er vanaf het eerste moment.

Marieke zong al vanaf dat ze kon praten en dat zingen is uitgegroeid tot haar grootste passie.
Daphne begon op haar 11e met gitaar spelen en raakte bijna verslaafd aan het instrument, waardoor ze besloot er haar beroep van te maken. In 2015 heeft ze de opleiding klassiek gitaar aan het ArtEZ Conservatorium afgerond.

Ze zijn begonnen met maandelijkse optredens bij restaurant Triple B en in die tijd hebben ze een afwisselend repertoire opgebouwd bestaande uit veel verschillende covers van toen en nu.

 

Femke Bleeker

Femke heeft recentelijk meegedaan met de tv uitzending 'all together now’, waar zij een 2e plek heeft behaald. Als Hengelose BN-er zet zij zich in als vrijwilliger tijdens de Samenloop voor Hoop Hengelo.

Wie is Femke?

Femke is zangeres bij o.a. BTMS(Black Tie Monkey squad) en o.a. coach Podium Academie Almelo. ‘Zingen is mijn uitlaatklep en een prachtige manier om mensen samen te brengen. Één zijn met je publiek, een verhaal/emotie/plezier delen en samen een gevoel van onbevangenheid creëren is voor mij het mooiste dat er is.

Ik doe mee aan de Samenloop voor Hoop omdat ik dit evenement en het doel een warm hart toedraag. We kennen allemaal in onze omgeving denk ik wel iemand die een strijd voert tegen deze ziekte, of de strijd verloren heeft en we zien om ons heen wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Muziek kan hoop en steun geven en op deze manier hoop ik iets te kunnen betekenen voor diegene die het misschien kunnen gebruiken.
De Samenloop voor Hoop is een prachtig initiatief en geeft het symbool van ‘samen staan we sterk’.


Groetjes Femke

 

Dim Crimson

Dim Crimson vertelt verhalen over duistere waarheden met hun symfonische metal. De muziek van Dim Crimson is een arrangement van melodieuze, technische gitaren en stevige drums. De vocalen klinken zowel helder en delicaat in kopstem, als krachtig in borststem. Met deze ingrediënten creëren zij symfonische metal met een eigen sound.

Dim Crimson laat zich inspireren door bands als: Within Temptation, Dir En Grey, Tool en Epica

Samenloop voor Hoop

We vinden het te gek dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan dit goede doel. Met onze energieke muziek hopen we het publiek een leuke tijd te kunnen bezorgen tijdens dit evenement.


Facebook:

https://www.facebook.com/DimCrimson

 

Basisschool De Telgenkamp

De gave dansgroep van Basisschool De Telgenkamp treedt op tijdens de Kinderloop op 7 september. Heb jij je al opgegeven om mee te lopen met de Kinderloop?
Het kan nog steeds. Klik hier en meld je aan.

 

Armonia Klein Orkest (AKO)

Het Armonia Klein Orkest (AKO) is een instrumentale groep van tien personen, dat voornamelijk bestaat uit leden van het grote Armonia orkest. Zij spelen gezellige muziek, variërend van folk tot latin en van jazz tot blues. Opgetreden wordt met name bij die gelegenheden waar een kleinere bezetting gewenst is. Sfeer en stemming verzekerd!

Het AKO maakt deel uit van Muziekvereniging Armonia uit Hengelo, een eigentijdse en eigenwijze muziekvereniging met muzikale uitdaging voor iedereen. Van jong tot oud, van piccolospeler tot slagwerker, van beginner tot (bijna) profmuzikant: voor iedereen is er plek in één van de vijf orkesten (waarvan drie jeugdorkesten).

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer