Nieuws

Het laatste nieuws omtrent de KWF Samenloop voor Hoop Dalfsen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Uiteindelijke opbrengst Samenloop voor Hoop Dalfsen : € 80.148,01

Met dank aan de inzet van vele vrijwilligers, lopers, ambassadeurs, sponsors, commissieleden en iedereen die de Samenloop voor Hoop Dalfsen een warm hart toedraagt, hebben we een uiteindelijke opbrengst van: € 80.148,01. Bedankt allemaal!!

Dalfsen haalt € 73.782,68 op voor KWF Kankerbestrijding

Wat een geweldig bedrag hebben we met z'n allen in Dalfsen bij elkaar gebracht voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society!

Vanochtend is er weer geteld en de eindstand is nu
€ 73.782,68!!

We zijn ontzettend trots op jullie allemaal!! Bedankt.
Samen brengen we de dag steeds dichterbij dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Bekijk filmpjes en foto's via facebook:
https://www.facebook.com/SLVHDalfsen

Flyer Samenloop voor Hoop

Nog maar een paar dagen voordat de Samenloop voor Hoop begint. Download alvast de flyer voor extra informatie.

Download de flyer van Samenloop voor Hoop Dalfsen 2017

Dj Duo Van Gils tot Goud Music Entertainment gaat de SamenLoop voor Hoop gedurende 24 uur non-stop presenteren!

Als DJ-duo hebben Jeroen van Gils en Huub Schultz samen al heel veel feesten verzorgd met muziek en alles wat daarbij hoort. Met hun prachtig uitgelichte dj-booth zijn ze een verrijking voor elk feest.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om gedurende de 24 uur een prachtig programma neer te zetten voor alle deelnemers en bezoekers. Met trots kunnen we jullie vandaag melden dat Dj Duo Van Gils tot Goud Music Entertainment de SamenLoop voor Hoop gedurende 24 uur non-stop presenteert! Zij beloven er een onvergetelijk feest van te maken, met een snik, een traan maar zeker ook met een hele grote smile.

Als DJ-duo hebben Jeroen van Gils en Huub Schultz samen al heel veel feesten verzorgd met muziek en alles wat daarbij hoort. Met hun prachtig uitgelichte dj-booth zijn ze een verrijking voor elk feest. Ook hebben zij als duo al twee SamenLopen op hun naam staan. Beide edities in Ommen hebben zij volledig mogen presenteren. Zij weten inmiddels hoe ze een SamenLoop tot een echt feest kunnen maken. In samenwerking met Lia Schultz, die back-stage zorgt voor de artiestenbegeleiding en het dj-duo assisteert, gaat dat in Dalfsen ook zeker goed komen.

Het zwaarste deel van hun taak is zondermeer de nachtpresentatie. Na de kaarsenceremonie volgt er altijd een lange nacht. Huub en Jeroen zullen zorgen voor het entertainment met veel verschillende activiteiten. Zoals? De lampjes-loop, de oude-van-dagen-loop, de pyama-loop en de carnavals-loop. Met deze onderdelen wisten zij de lopers in Ommen 's nachts wakker te houden, dus dat zal ook zeker weer gaan lukken in Dalfsen. Vanaf vrijdag de 22ste zullen ze rond twee uur het podium bestijgen om er daarna pas op zaterdagmiddag de 23ste om 16.00 uur weer vanaf te gaan (voor hun dus 26 uur!!).

En waarom zij dit doen? "Omdat het gewoon één van de mooiste presentatieklussen voor ons is", zeggen ze. "Het enthousiasme van de lopers, de betrokkenheid van iedereen en het stilstaan bij de ziekte die ons allemaal kan treffen is groots. Samen denken en praten over de mensen die we verloren hebben, stilstaan bij hun verdriet maar ook vieren dat er survivors zijn en bovenal vieren dat we leven".

"De Samenloop voor Hoop in Dalfsen, als je niet meeloopt... ja, dan mis je zeker wat!" aldus Huub en Jeroen!

Team Vrienden van het Klooster halen mooi bedrag op

Team Vrienden van het Klooster heeft met hun geweldige actie Café 'Vier het leven' een ontzettend mooi bedrag van 2292,35 euro opgehaald voor SamenLoop voor Hoop Dalfsen!

In samenwerking met Proeflokaal De Brinkhof hebben zij de deuren voor 1 dag weer opengezet op vrijdag 21 juli en maar liefst zo'n 500 gasten voorzien van een hapje en drankje!! Het was een eenmalige actie en super geslaagd.

Albert Heijn Dalfsen steunt de SamenLoop voor Hoop

Albert Heijn Dalfsen draagt ook zijn steentje bij aan de SamenLoop voor Hoop op 22 en 23 september a.s.! En wel op meerdere manieren! Zij sponsoren maar liefst 2000 flesjes water voor alle deelnemers van de SamenLoop. Ook levert Albert Heijn Dalfsen een bijdrage aan het programma voor de Eregasten.

En dat is nog niet alles, ze komen binnenkort ook nog met speciale acties in de winkel waarvan (een deel van) de opbrengst ten goede komt aan de SamenLoop. En zij zullen ook 24 uur meelopen met een team van medewerkers! Dat is nog eens een warm hart toedragen aan KWF Kankerbestrijding! 

Zaterdagmiddag overhandigde Albert Huisjes in de winkel symbolisch een aantal flesjes water aan vicevoorzitter Willem van Leussen. "Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom steun ik graag dit mooie initiatief voor het KWF", vertelde Albert Huisjes van Albert Heijn Dalfsen zaterdagmiddag. Toen hij een aantal maanden geleden een artikel in de krant las over de SamenLoop was Albert Huisjes een van de eerste die zijn steun toegezegde. In de kantine hangt ook een lijst waarop zijn medewerkers kunnen intekenen voor het AH-team. "De betrokkenheid is groot onder de medewerkers, dus een team van Albert Heijn Dalfsen gaat er zeker komen", aldus Albert Huisjes.

Mooi bedrag voor SamenLoop voor Hoop door appeltaartpunten

Dalfsen - Iedereen kreeg de kans om te ‘proeven’ van het echte boerenleven tijdens de Campina Open Boerderijdagen, ook in Dalfsen bij familie Hartkamp. En niet alleen kon men zien en beleven waar de melk vandaan komt, ook de appeltaart van Jumbo Kamphuis smaakte erg goed!

Familie Hartkamp aan de Hessenweg verwelkomde al haar gasten met appeltaart en koffie, thee of ranja. Gerlinde Hartkamp zegt: “Ronald Kamphuis en ik kwamen in gesprek over het doel waaraan wij de opbrengst van €1,- per stuk appeltaart aan zouden schenken. En we waren het er allebei snel over eens dat Samenloop voor Hoop Dalfsen het bedrag moest krijgen.
Wij hielden de open dag op tweede Pinksterdag, 5 juni, en dat was een perfecte dag! Het was mooi weer en we kregen veel bezoek dat genoot van het leuke uitje en een taartje op het terras.” Maar de 600 stukjes appeltaart raakten op en Ronald, die zelf genoot van een vrije dag en de boerderij van Hartkamp bezocht, vloog daarom naar de winkel (die gesloten was die dag) om cake te halen: “En de cake met slagroom werd ook goed verkocht! We kunnen nu zelfs een cheque overhandigen van €900,-! En met, natuurlijk, een appeltaartje erbij”, lacht Ronald. 

Eén van de voorzitters van Samenloop voor Hoop, Arjen Meijer, mocht de cheque in ontvangst nemen uit handen van Ronald en Gerlinde: “Super! We dachten dus dat we het streefbedrag van €600,- zouden krijgen maar dit is echt top. Wat een spontane actie kan opleveren, hartelijk dank!” De organisatie hoopt samen met heel veel Dalfsenaren een vuist te maken tegen kanker door 24 uur wandelen op 22 september vanaf 16.00 uur tot 23 september 16.00 uur.

“Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven”, en zamelen we geld in voor Kankeronderzoek, laat de organisatie weten, “Het aantal groepen dat zich opgeeft groeit, op dit moment hebben zich al  33 teams ingeschreven!  Dus kom erbij en loop mee! De Inschrijfkosten bedragen € 15 per persoon.

Hiervoor ontvang je ook een paars t-shirt van de SamenLoop voor Hoop. En wil jij je ook als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop?

Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook!”


Meer informatie en inschrijven: www.samenloopvoorhoop.nl/dalfsen
of www.facebook.com/SLVHDalfsen/

Teamavond maandagavond 19 juni

Op maandagavond 19 JUNI organiseren wij een teamavond. Iedereen is welkom, de inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur, in de Trefkoele Plus (Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen)

Tijdens deze avond vertelt onderzoekster Gabriela van der Schoot over een lopend onderzoek binnen het UMCG, gefinancierd door het KWF. Wij vinden het heel erg belangrijk om te laten zien welke onderzoeken er plaats kunnen vinden door opbrengsten vanuit de Samenlopen. Informatie over onderzoeken vanuit KWF is te vinden op www.kwf.nl/onderzoek/welk-onderzoek-krijgt-geld/Pages/Hoe-werkt-onderzoek.aspx

De teamavond is ook bedoelt om nieuwe teams te verwelkomen en vooral vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken!

De Trefkoele Plus sponsort de SamenLoop voor Hoop Dalfsen door de locatie beschikbaar te stellen. Wij vragen een bijdrage van 1 euro voor koffie/thee. 

Als je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je terecht bij Mirjam Hoijtink-Haarman via wervingenregistratie@samenloopvoorhoopdalfsen.nl 

Graag tot dan!

13 mei Molenmarkt Massier in Nieuwleusen

Op 13 mei a.s. zijn we te vinden op de Molenmarkt Massier in Nieuwleusen.

Heb je vragen over de SamenLoop of wil je je aanmelden, kom dan naar onze kraam!

Teamavond 25 April

25 April hielden we onze eerste teamavond. Wat een mooie opkomst hadden we! De aanwezige deelnemers werden geïnformeerd over de Loop en werden voorgesteld aan de organisatie.

 

Ook kregen de teams die zich hebben opgegeven een Goodie bag waarin o.a. 3 prachtige nieuwe Click the Messages van Claudette Jacobs zitten die speciaal voor de SamenLoop Dalfsen zijn ontworpen!

Claudette vertelde met veel passie vanavond het prachtige verhaal achter de Clicks! We hopen dat er veel verkocht gaan worden!

We zijn ook heel blij dat we op die avond het 22e team konden verwelkomen! Samen gaan we de strijd tegen kanker aan! Wil je ook mee lopen? Meld je dan met een team of individueel aan via www.samenloopvoorhoop.nl/Dalfsen

Speciale dank ook aan Onder Ons Dalfsen voor het beschikbaar stellen van hun accomodatie!

 

Plaatselijk Belang Ankum doneert cheque

Tijdens de informatieavond voor teamleden op 25 april voor Teams heeft Willem van Leussen, vice-voorziter van de SamenLoop voor Hoop Dalfsen, een cheque in ontvangst mogen nemen van het Plaatselijk Belang Ankum, uitgereikt door Gerda van der Vegt-Veldman.

Gerda vertelde; “het bedrag van € 353,- dat wij doneren aan het KWF komt voort uit de opbrengsten van de activiteiten rond het Paasvuur; verkoop van drankjes en versnaperingen en het afstorten van tuinafval.

Ieder jaar doneren wij aan een goed doel en deze keer is dat SamenLoop voor Hoop in Dalfsen geworden.”


De organisatie is enorm blij met dit soort mooie initiatieven en bijdrages. Want samen gaan we de strijd tegen kanker aan!

Wil je ook mee lopen of op een andere manier je steentje bijdragen, bijvoorbeeld als vrijwilliger of als sponsor?

Meld je dan hier aan.

Tweede Kamerlid CDA 44 Maurits von Martels op lentefair

Kersverse Tweede Kamerlid CDA 44 Maurits von Martels draagt de SamenLoop voor Hoop een warm hart toe en daagt iedereen uit om mee te doen!

Lentefair Dalfsen

Heb je vragen over de SamenLoop voor Hoop? Kom dan op zaterdag 8 april naar de Lentefair.

Wij zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur aanwezig om al je vragen over de SamenLoop voor Hoop te beantwoorden! Ook kan je je aanmelden als team, vrijwilliger en/of sponsor! We zijn te vinden met een stand voor de oude DA-drogist inde Prinsenstraat.

Mysterie van de gouden enveloppen

De aankomende weken krijgen ondernemers, sportclubs en verenigingen een gouden envelop overhandigd. Nemen ze deze envelop met een bijzondere uitdaging aan?

Kiembrood voor SamenLoop voor Hoop Dalfsen

Dalfsen – “Kiembrood is goed voor jou en de ander! Want iedereen die dit brood koopt dat rijk is aan gezonde voedingsvezels, vitaminen en eiwitten, doneert 50 cent per kiembrood aan de SamenLoop voor Hoop via Bakkerij van der Most”, laat de organisatie SamenLoop voor Hoop Dalfsen weten. De bakkerij neemt deel aan de actie ‘Kiembrood & SamenLoop voor Hoop’ van Koopmans Meel om samen geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. “Vanaf 1 maart is het kiembrood bij ons te koop".

Lees meer over deze mooie actie op Dalfsennet via
https://www.dalfsennet.nl/nieuws/321505/van-der-most-sponsort-samenloop-met-kiembrood.html

Interview De Stentor

Mooi interview vandaag in De Stentor met onze voorzitter Arjen Meijer en vice-voorzitter Willem van Leussen.

Hierin doen ze ook een oproep voor vrijwilligers: „We zoeken tachtig tot honderd vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. We zitten nu op een man of 35 en zoeken vooral nog vrijwilligers voor sponsoring en catering."

Wie komt ons team versterken?  
Meld je nu aan!

Het artikel in de stentor:
http://www.destentor.nl/regio/dalfsen/samenloop-voor-hoop-wil-het-leven-vieren-1.6852858

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer