Kinderloop voor Hoop

Zaterdagmiddag 23 september start de KinderLoop voor Hoop vanaf 13.00 uur. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene 24 minuten mee lopen voor kinderen en/of dierbaren die kanker hebben of hebben gehad.

Samen met je klasgenootjes, broertje en zusje, sportmaatjes, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kan ook jij meelopen in de strijd tegen kanker!  Tijdens onze SamenLoop wordt er namelijk ook een KinderLoop voor Hoop georganiseerd, op zaterdag 23 september vanaf 13.00 uur. De KinderLoop is een korte versie van de SamenLoop voor Hoop en duurt 24 minuten. De kinderen lopen individueel of in teams onder begeleiding van een volwassene over het parcours. Aan de finish ontvangen ze een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Tijdens de KinderLoop worden er ook allerlei verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Hierover binnenkort meer informatie!

Helaas worden ook kinderen nog veel te vaak geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is of ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. Dit heeft ook zijn weerslag op kinderen. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en biedt kinderen bovendien de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. Het is de bedoeling dat de kinderen op zoek gaan naar sponsoren die hun Loop willen steunen. Ook kunnen ze vooraf leuke acties organiseren waarmee ze geld in kunnen zamelen. 

Het inschrijfgeld is € 2,50 per kind, dat is al een eerste mooie opbrengst voor het goede doel. De kleur paars hoort bij de SamenLoop voor Hoop en daarom krijgt iedere deelnemer een paars T-shirt om in te wandelen.

Basisschoolkinderen kunnen ook met een (deel van de) klas meelopen. Wij kunnen, wanneer dat gewenst is, hiervoor een bezoekje brengen aan de basisscholen in Dalfsen en de omliggende dorpen. Tijdens een korte presentatie geven we uitleg over waarom er een SamenLoop voor Hoop georganiseerd wordt en wat de bedoeling van een KinderLoop is.  De aanmeldingsformulieren laten we achter op de scholen. 

Doet jouw school niet mee? Dan kun je je natuurlijk ook individueel aanmelden en samen met een begeleider mee lopen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar het onderstaande mail adres. 

De kinderloop vind plaats op zaterdag 23 september 2017

voor de groepen 1 t/m 4 van 13:00 tot 13:45 uur

voor de groepen 5 t/m 8 van 13:45 tot 14:30 uur

Bekijk hier een leuk filmpje over de KinderLoop van de SamenLoop voor Hoop:

 

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden

 

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met ons via wervingenregistratie@samenloopvoorhoopdalfsen.nl

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer