Organisatie SLvH Almelo

Wie zijn er betrokken bij de organisatie van de Samenloop voor Hoop in Almelo? Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Voorzitter

Gerda Boertien

Mijn naam is Gerda Boertien. Ik ben voorzitter van KWF Kankerbestrijding Almelo en voorzitter van de SamenLoop voor Hoop in Almelo.
Daarnaast ben ik ex-kankerpatiënt. In 2006 heb ik baarmoederhals kanker gehad. De reden waarom ik me inzet voor de strijd tegen kanker is het verlies van mijn moeder aan deze ziekte. Ze kreeg september 1993 de diagnose longkanker en is een paar maanden later, in februari 1994 helaas overleden. Nu bijna 25 jaar geleden.

Ik wil alles doen wat in mijn macht ligt om te helpen deze ziekte de wereld uit te krijgen. De SamenLoop voor Hoop is daartoe een mooi evenement. We vieren het leven en staan stil bij degene die er niet meer zijn. Dat doen we samen, 24 uur lang.

Ik hoop jou te mogen begroeten tijdens onze SamenLoop zodat we samen die strijd kunnen aangaan!

Teams

Frida Wessels

Mijn naam is Frida Wessels, getrouwd met Steef en moeder van 3 kinderen, oma van 2 kleinkinderen, 60 jaar en werkzaam als operatie-assistent bij ZGT. Beroepsmatig zie ik dus nogal eens patiënten die te maken hebben met kanker.
Ook in onze familie zijn mensen overleden aan deze ziekte, maar gelukkig zijn er ook familieleden die deze ziekte na een operatie en eventueel aanvullende behandelingen hebben overleefd.

Al met al redenen genoeg om mij in te zetten voor het KWF om met dit prachtige evenement, de SamenLoop, geld in te zamelen zodat er meer mogelijkheden ontstaan om deze ziekte beheersbaar te krijgen.
Binnen de SamenLoop ben ik met Edwin Boertien verantwoordelijk voor de teamwerving. Wilt u informatie over hoe u een team samenstelt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ceremonies

Anne Rietberg

Anne Rietberg, 26 jaar en sinds 2015 betrokken bij de KWF Kankerbestrijding in Almelo.

Kanker raakt ons allemaal. Iedereen kent wel iemand die met deze ziekte te maken heeft (gehad). Ik ook. Iedereen wil een wereld zonder kanker. Tijdens de Samenloop voor Hoop in Almelo wordt geld ingezameld, zodat meer wetenschappelijk onderzoek kan worden gestart. 
Alleen al om die reden draag ik als hoofd van de commissie ‘ceremonies’ mijn steentje bij om dit evenement te laten slagen. Daarnaast is het ook nog eens een mooi evenement, met vele activiteiten, waarbij we stil staan bij kanker
én het leven vieren. Een evenement om niet te missen!

Bij het organiseren van de openingsceremonie, de kaarsenceremonie en de slotceremonie kan ik heel goed ondersteuning gebruiken. Mocht je willen helpen of goede ideeën hebben, laat het dan vooral weten! 

Amusement en catering

André Tuller

Mijn naam is André Tuller en samen met horeca-icoon Ruud de Jong mag ik invulling geven aan de commissie Amusement & Catering. Wij zullen tijdens de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Almelo gedurende 24 uur zorgen voor een enerverend entertainment programma op- en rondom het terrein van AVC Heracles. Uiteraard ontbreekt daarbij een hapje en een drankje niet. Onze creatieve breinen maken momenteel overuren en we kunnen u nú al melden dat we de eerste editie (2017) ruimschoots zullen overtreffen!

Het is bijzonder om dit te mogen doen, omdat vreugde en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. De saamhorigheid en betrokkenheid is enorm en dat geeft mij heel veel energie om weer een steentje te mogen bijdragen aan editie twee van de 24 uur durende wandelestafette. Het is een uitdaging om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Eregasten en survivors

Alette Wolthuis

Mijn naam is Alette Wolthuis (51), in het dagelijks leven notarieel medewerkster ondernemingsrecht en in mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn dierbaren, lezen en handwerken. Via verschillende organisaties doe ik veel vrijwilligerswerk, de laatste vijf jaren ook vooral veel met en voor kankerpatiënten, direct en indirect.

In 2017 mocht ik – eveneens als commissiehoofd Eregasten – meehelpen met de eerste editie van de Almelose SamenLoop voor Hoop. Wat een indrukwekkende en leerzame ervaring, zowel de voorbereidingen als het prachtige evenement zelf! Inmiddels hebben al enkele eregasten van 2017 aangegeven dat ze in 2019 graag willen helpen als
vrijwilliger om zo hun bijdrage te verlenen aan dit bijzondere evenement. Het accent bij de SamenLoop ligt op het woord Hoop! Tegenwoordig is er namelijk steeds meer kans op genezing van kanker dankzij wetenschappelijk
onderzoek, ondersteund door KWF Kankerbestrijding. En om het woord Hoop een gezicht te geven, ben ik op zoek naar Eregasten (Survivors): mensen die kanker hebben (gehad). De Eregasten openen de Samenloop door de eerste ronde te lopen, al dan niet vergezeld door een naaste. Daarna volgen de teams die 24 uur lang in estafettevorm lopen. Voor
de eregasten is er een leuk en ontspannend programma, met voor elk wat wils. Alles mag, niets moet. Samen het Leven Vieren.

Vrijwilligers

Petra Schumer-Westra

Ik ben Petra Schumer-Westra coördinator vrijwilligerscommissie. 
Toen ik werd gevraagd, hoefde ik niet lang na te denken of ik aan dit mooie evenement wilde meewerken. Het zou zo mooi zijn als kanker voorkomen en genezen kan worden, hiervoor is veel geld benodigd waar wij met deze SamenLoop voor Hoop een steentje aan kunnen bijdragen. Daarnaast voel ik mij met de diverse projecten die ik heb mogen doen de
afgelopen jaren als een ambassadeur voor Almelo. De stadsmusical van Katoen en Nu, waar saamhorigheid hoog in het vaandel stond bij het team van vrijwilligers, is hier een mooi voorbeeld van. Ik hoop dan ook samen met de andere commissieleden en de vele vrijwilligers met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt en uiteraard anderen van deze Samenloop een succes te maken!

Vrijwilligers

Eva Roos

Eva Roos, getrouwd, geen kinderen wel 6 katten!
Geboren in Oldenzaal, lang gewoond in Rotterdam en Zwijndrecht, sinds 12 jaar in Almelo.
Werkzaam als secretaresse bij De Makelaar van Twente/Van Ommen Taxaties en sinds de oprichting vrijwilliger bij De Slinger Almelo. Sinds 2014 (stadsmusical Van Katoen en Nu) een team met Petra Schumer op het gebied van coördinatie en planning vrijwilligers. Veel projecten gedaan in Almelo.

Gevraagd voor de Samenloop voor Hoop door Gerda. Reden om ja te zeggen: ik ben o.a. mijn moeder en een goede vriendin verloren aan kanker.

Secretaris

Elise Eshuis

Mijn naam is Elise Eshuis, 27 jaar en woonachtig in Rijssen.

Na een geslaagde eerste editie van de SamenLoop voor Hoop Almelo in 2017, komt er op 22 en 23 juni a.s. een vervolg, waar ik wederom als secretaris aan verbonden ben.

Het is heel fijn om samen met een groep gedreven vrijwilligers opnieuw aan dit mooie evenement te mogen werken. We hopen er samen weer een bijzondere editie van te maken en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, wat helaas nog steeds erg hard nodig is. Samen komen we steeds dichterbij!

Team werving

Edwin Boertien

Mijn naam is Edwin Boertien 

Mijn broer is in 2014 overleden aan darmkanker. Voor mij een goede reden om mij in te zetten voor het KWF / SamenLoop voor Hoop Almelo om zo geld in te kunnen zamelen zodat er meer onderzoek kan worden gedaan.

Binnen de SamenLoop voor Hoop Almelo ben ik met Frida Wessels verantwoordelijk voor de teamwerving. Wilt u mee doen met uw familie, collega's, buren en vrienden ? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Financieel

Barry Tanke

Mijn naam is Barry Tanke, 34 jaar en woonachtig in Hengelo. In het dagelijks leven werk ik bij Eshuis Accountants en Adviseurs in Almelo en Enschede.

Ik ben penningsmeester van KWF Kankerbestrijding voor de gemeente Almelo en ook verantwoordelijk voor de financiën van de SamenLoop voor Hoop 2019 in Almelo. Na een geslaagde eerste Almelose editie van de SamenLoop voor Hoop in 2017 komt er op 22 en 23 juni 2019 een vervolg van dit prachtige evenement. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Wilt u informatie over het sponsoren, doneren of een andere vorm van financiële bijdrage voor de SamenLoop voor Hoop 2019 te Almelo, neem dan gerust contact op. 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer