Teamacties onder de aandacht

Ieder team kan op deze website een online actie starten, op de volgende pagina's is meer informatie over specifieke team acties gegeven.

Koetjes Team in actie: spontaniteit staat garant voor succes (artikel uit de Krommenieër)

Met het oog op de braderie komende zaterdag in het dorp in dit blad een soort van waarschuwing. Het bekende KOETJES team uit Krommenie staat 26 Mei op de BRADERIE met een kraam in teken van de Samen Loop voor Hoop Zaanstad KWF.

Het wandelgrage duo heeft een ludieke actie bedacht en hebben de middenstand van Krommenie, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Uitgeest, Koog ad Zaan, Saendelft én Assendelft mee gekregen om deze actie flink te ondersteunen.

Ria Kee daarover: 'Wij hebben allemaal cadeaubonnen kunnen ophalen en die zijn niet misselijk! Wat te denken van vrijkaarten van het Zaantheater, dinerbonnen, lunchbonnen, workshops, bakkers-, slagers-, speelgoedzaak-, kappers-, kleding- en lingeriebonnen. Maar ook bonnen waar je een foto op canvas kan laten afdrukken, koffie drinken met gebak voor twee personen, BABBELS LIVE bonnen, of sportzaken die spontaan bonnen gaven, toneelverenigingen die spontaan vrij kaarten geven! Geweldig. Maar we kregen ook spontaan dinerbonnen aangeboden van restaurants van buiten de Zaanstreek. Kortom geweldige prijzen!'

Het Koetjes Team gaat enveloppen verkopen voor één euro per stuk. Er is een voorraad van maar liefst 1000 enveloppen. 'Wij hopen én rekenen op een geweldige braderie in Krommenie. De verkoop start om 9.00 uur 's morgens vroeg. De Koetjes stal staat bij de Themakamer/J&R Fashion.'

ACHTERGROND

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

SamenLoop voor Hoop vindt haar oorsprong in de Verenigde Staten. Relay for Life, zoals het evenement daar heet, wordt al sinds 1985 georganiseerd. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot het grootste fondsenwervende evenement ten bate van kankerbestrijding. Inmiddels vinden er jaarlijks meer dan 6.000 wandelestafettes plaats verspreid over tientallen landen.

De Kaarsenceremonie Wanneer de avond valt verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze ceremonie herdenken we dierbaren en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde en wordt de opbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

KinderLoop voor basisschoolleerlingen Naast de ceremonies organiseren wij er ook een speciale KinderLoop voor basisschoolleerlingen. Dit is een verkorte sponsorloop van 24 minuten. Kinderen van basisscholen stellen in samenwerking met de SamenLoop en hun school eigen teams samen. Kinderen krijgen zo ook de mogelijkheid om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Bevrijdingsmarathon - team Fit4Lady Krommenie

Op bevrijdingsdag hebben de dames van Fit4Lady Krommenie een bevrijdingsmarathon georganiseerd. Dankzij een enthousiaste groep deelnemers is dit een geweldige ochtend geworden waarmee maarliefst € 1185,-!! is bijeengebracht tbv SamenLoop voor Hoop Zaanstad.

Fit4Lady Krommenie

 

Statiegeld actie - team de Koetjes

De Coop aan de Heiligeweg in Krommenie

Klanten van de Coop aan de Heiligeweg kunnen in de winkel statiegeld voor lege flessen en kratten schenken aan goede doelen. Coop verdubbelt vervolgens het door klanten ingezamelde bedrag. 

 

Gedenkketting - team 1000 Sterren Stralen

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding Met dit bijzondere evenement vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek.  Op 23/24 juni 2018 in Krommenie. Team "1000 Sterren Stralen" zal op dit evenement met de herdenkketting aanwezig zijn en natuurlijk ook meelopen.

Gedenkketting

Norikoskaarten - team De Koetjes

Het team "De Koetjes" uit Krommenie zijn al druk bezig met hun teamacties.
Zij hebben op dit moment al drie acties lopen, één daarvan is de actie met Norikos kaarten.
Norikoskaarten winkel heeft mascotte Sammy speciaal ontworpen en hier een haakpakket van samengesteld voor de SamenLoop. Van ieder pakket doneren zij €5,-.

Norikos Kaarten

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer