Organisatie

Maak kennis met de vrijwilligers van de organisatie.

Vacature Ceremonies

Voor onze organisatie van de Samenloop voor Hoop 2018 zijn wij op zoek naar een coördinator voor de Ceremonies.

Meer informatie over de 'vacature' is hier te vinden.

KWF Coördinator

Leo Adema

Het organiseren en meemaken van een Samenloop kost veel energie maar levert nog veel meer op! Ik vervul binnen de organisatie een dubbelrol.

Ik ben als Samenloopcoördinator vanuit het KWF betrokken bij de Samenloop Zaanstad 2018. In die rol ben ik de verbindende schakel tussen het KWF en de organisatie van het evenement.  Daarbij gaat het onder andere om het antwoord geven op diverse vragen die er leven, uitleg geven van de procedures en zo nodig voorbeelden aandragen vanuit andere Samenlopen. Deze functie is een vrijwilligersfunctie.

Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van de Samenloop Zaanstad zelf. In 2011 was ik teamcaptain, in 2013 en 2015 vicevoorzitter. Voor 2018 maak ik met twee andere leden deel uit van de commissie Teamwerving. Zoals de naam al aangeeft zijn wij actief in het werven van teams en/of individuele lopers. Verder begeleiden wij de teams in de aanloop naar het Samenloopweekend zodat we er met elkaar een prachtig weekend van maken!

Voorzitter

Jan Kee

Secretaris

Christa Rodenburg-Wouda

Mijn naam is Christa Rodenburg-Wouda en ik woon op Krommeniedijk.  Dit is de eerste keer dat ik bij de organisatie van de samenloop betrokken ben. Ik ben secretaris voor het evenement. Ik ben bij de andere samenlopen als toeschouwer aanwezig geweest waarbij ik uiteraard een duit in het spreekwoordelijke zakje heb gedaan. Deze lopen werden georganiseerd bij atletiekvereniging Lycurgus waar ik al jaren bij betrokken ben dus op voor mij bekend terrein. Aangezien ook ik, net als vele andere mensen, regelmatig te maken heb met kanker wil ik hierdoor mijn steentje bijdragen aan het goede doel van de samenloop.

Vice-Voorzitter

Martin Bout

Mijn naam is Martin Bout, ik ben getrouwd met Monique en samen hebben we drie kinderen, Dion, Gido en Nova.

Vanaf de eerste SamenLoop voor Hoop Zaanstad in 2011 ben ik betrokken bij het evenement. In de vorige editie van 2015 heb ik de stap gemaakt naar de organisatie en heb met veel enthousiaste medevrijwilligers de SamenLoop georganiseerd. Ik ervaar het als een bijzonder, warm, saamhorig evenement. Mooi om te zien hoe alle neuzen dezelfde kant op gaan, dat zoveel mensen hun schouders eronder zetten om het een onvergetelijke 24 uur te maken.

Dit jaar ben ik vice-voorzitter en ondersteun ik Logistiek en PR/Marketing. Op weg naar de SamenLoop in 2018 voel ik het “samen staan wij sterk”. Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

Penningmeester

Paul van Kuik

Mijn naam is Paul van Kuik uit Krommenie en net als bij de vorige editie in 2015 ben ik de penningmeester voor deze Samenloop.  
Voornaamste taak is het beheer van de financiën en zorgen voor een correcte administratieve afhandeling voor het KWF.

Tijdens het weekend van de Samenloop zal ik de meeste tijd doorbrengen achter gesloten deuren en bezig zijn met het tellen van de opbrengsten van de teams zodat er aan het einde van de 24 uur een prachtige cheque gepresenteerd kan worden! 

Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan dit prachtige, feestelijke en ook emotionele evenement om gezamenlijk zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. 

Dit om er voor te zorgen dat het ideaal van het KWF bereikt kan worden, een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker!

Doe dus mee en kom langs op 23 en 24 juni 2018 zodat we met z'n allen een schitterende Samenloop kunnen neerzetten, met vast weer een prachtig eindbedrag!

 

Commissie - PR en Marketing

Yvonne Kelatow, Robin Schieveen, Kayleigh Smit

Commissie - Logistiek

Siem Vriend, Fred Voskuil, Martin Bout

Commissie - Catering & Amusement

Wouter Verklij, Fred Voskuil

Commissie - Team Werving

Leo Adema, Christel Maijer, Leonoor Willems

Commissie - Miniloop

Christel Bakker

Commissie - Sponsoring

Pauline Hin, Yvonne Kelatow

Commissie - Survivors

Leonoor Willems

Onze vrijwilligers

Kees Elsinga, Lex Gravenmaker, Piet Wolters

Kees, Lex en Piet zijn zoals ze zeggen multi-inzetbaar. Met hun betrokkenheid en enthousiaste inzet voor de SamenLoop voor Hoop Zaanstad helpen zij mee aan dit fantastische evenement.

Ambassadeur

Jouw naam hier?

Ben jij die bekende Nederlander, Zaankanter die het KWF tijdens de samenloop voor hoop Zaanstad wil ondersteunen? Laat dan niets je tegenhouden en neem contact op via de mail

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer