MiniSamenLoop voor Hoop

Kinderen in actie tijdens de MiniSamenLoop voor Hoop

Je inzetten voor het goede doel en ook nog eens een ontzettend cool en sportief event beleven? Dat kan tijdens de MiniSamenLoop voor Hoop op zondag 24 juni van 12.00 tot 12.24 uur.  

Omdat in zoveel families volwassenen maar ook kinderen te maken hebben met kanker, kunnen alle kinderen uit Zaanstad ook hun steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker. Het doel hierbij is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding om onderzoeken mogelijk te maken. 

De MiniSamenLoop voor Hoop is een onderdeel van de SamenLoop voor Hoop, het 24-uurs wandelevenement dat in het weekend van 23/24 juni plaatsvindt op het terrein van Sporting Krommenie aan de Marslaan 10.

Amusement voor jong en oud
Tijdens de SamenLoop voor Hoop wandelen volwassen teams in estafette 24 uur op het terrein van Sporting Krommenie voor het goede doel. Naast het wandelen is er nog veel meer te doen;  24 uur lang is er amusement met optredens, een braderie, en speciaal voor de kinderen een springkussen, schminken en heel veel andere activiteiten op het speciale kinderplein. Een uniek evenement dat je niet wilt missen! 

Hoe kun je meedoen? 

  • Ben je tussen de 4 en 13 jaar dan kun je je via de website inschrijven. En het wordt nóg leuker wanneer je bijvoorbeeld je vriendjes of familie meeneemt.
  • Van het KWF krijg je voor de Miniloop een mooi SamenLoop voor Hoop t-shirt om aan te trekken. Meld je 24 juni om 11.30 uur aan bij de MiniSamenLoop-kraam, daar ontvang je het  t-shirt. Let op! Alleen via de site aangemelde deelnemers ontvangen een t-shirt.
  • Je wandelt van 12.00 tot 12.24 uur, 24 minuten lang voor het goede doel op het uitgezette parcours bij Sporting. Ouders mogen de kinderen tijdens de MiniSamenLoop begeleiden, maar aanmoedigen is ook heel erg leuk!

Sponsor-  en/of inzamelactie? 
Je kunt geld inzamelen door via een sponsorkaart familie en bekenden een bijdrage te vragen. Of je verzint zelf een leuke actie door bijvoorbeeld lege flessen in te leveren, of cupcakes te verkopen. Laat je creativiteit maar werken! Op onze Facebookpagina worden er ook leuke acties geplaatst. Klik hier voor de sponsorkaart met begeleidende brief 

Lever je envelop met sponsor- en/of ingezamelde geld 24 juni uiterlijk 11.45 uur in bij de speciale MiniSamenLoop-kraam.  

Inschrijven? 

Verzamel al je broers, zussen, neefjes, nichtjes, vrienden en vriendinnen en schrijf je snel in! Klik hier om een mail te sturen en je in te schrijven voor de MiniSamenLoop voor Hoop

Of stuur een mailtje met je naam, adres, postcode, woonplaats, leeftijd en of je jongen of meisje bent naar zaanstad@samenloopvoorhoop.nl

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer