Wij zoeken nog steeds sponsors om de kosten zo laag mogelijk te houden. Meld je aan via: Roger Fanoy Sponsorcommissie 06-53261028 west-friesland@samenloopvoorhoop.nl

Mogen we even uw aandacht?

Draagt u KWF Kankerbestrijding een warm hart toe en wilt u zich als lokale ondernemer verbinden aan de SamenLoop voor Hoop West-Friesland? Dan zijn we op zoek naar u! 

Datum:                14 en 15 september 2019

Locatie:               Streekbos in Bovenkarspel

Op een SamenLoop wandelen teams 24 uur voor het goede doel. We delen verhalen en vieren we het leven. Een prachtig lokaal evenement dat afhankelijk is van vrijwilligers en sponsoren. En daarom hebben we uw hulp nodig. 
 

Als ondernemer kunt u een SamenLoop op verschillende manieren steunen/sponsoren:

Loop mee als bedrijfsteam (of wandel met familie/vrienden)
Vorm een team met collega’s. Werf van tevoren sponsors en zet eventueel extra inzamelingsacties op. Een boost voor de teamspirit! (Ongeveer 10 tot 15 personen)

Sponsor in natura
Levert uw bedrijf producten of diensten die van pas kunnen komen tijdens een SamenLoop? Of heeft u spullen (over) die kunnen worden verkocht, zoals kleding of bloemen? Van een verwenarrangement voor survivors tot sponsoring: de SamenLoop voor Hoop West-Friesland kan het goed gebruiken!

Doneer de inzet van uw personeel
Vooraf en tijdens de SamenLoop is van alles te doen. Geef  medewerkers de kans ons een aantal uren te helpen. Dat geeft een goed gevoel! Help met gratis publiciteit, hoe meer mensen van de SamenLoop voor Hoop weten, hoe beter. 

Donatie in plaats van cadeaus
Viert uw onderneming een jubileum of bijvoorbeeld de opening van een nieuw pand? Kies in plaats van cadeaus voor een donatie voor de SamenLoop. 

Kinderloop

Wellicht wilt u de kinderloop sponsoren, (b.v. het sponsoren van de Oorkonde, medaille, een prijsje voor de kleurwedstrijd). 

Als Sponsor

Wilt u uw bedrijf verbinden aan dit evenement kijk dan op onze website of neem contact op met onze sponsorcommissie. U kunt ook meteen uw gift storten op onderstaande rekening.

Bijdrage storten op:

NL50RABO0300659288

t.n.v. KWF Samenloop voor Hoop West-Friesland

Gift vanaf € 100,-. Uiteraard is het mogelijk om een factuur te ontvangen. Onze dank is groot.

Sponsorpakketten

Er zijn daarnaast diverse sponsorpakketten beschikbaar (meer info via Roger Fanoy of zie bijlage). Uiteraard is het altijd mogelijk om tegemoet te komen aan specifieke wensen en eisen van potentiële sponsoren mochten de pakketten niet voldoende aansluiten.

Wij zullen ook wat terugdoen en uw bedrijf goede zichtbaarheid geven op het evenement zelf. Afhankelijk van de sponsoring zijn er ook mogelijkheden om voorafgaand aan het evenement vermeld te worden op onze social media kanalen. Wij vertellen u er heel graag meer over. 

De saamhorigheid op de SamenLoop is enorm groot. En dat is ook precies de reden dat onze bezoekers, sponsoren en teams dit evenement niet snel meer zullen vergeten. Maar geen Samenloop zonder de hulp van regionale sponsoren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Samen zijn we sterk!   

Dank voor uw aandacht! 

Hartelijke groet,

Roger Fanoy

Sponsorcommissie

06-53261028

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer