Basisschool Het Mozaïek doneert de opbrengst van de sportdag aan de Samenloop voor hoop Haarlemmermeer.

Op woensdag 15 mei jl. werd de jaarlijkse sportdag gehouden van basisschool Het Mozaïek op het terrein van Vennep Flyers in Nieuw-Vennep. De kinderen hebben de verschillende sportonderdelen in circuitvorm afgelegd. Tien dagen daarvoor hebben de kinderen in de klas uitleg en informatie gekregen, waarna ze met hun sponsorkaart op zoek gingen naar sponsors.

Om 11.30 uur stonden alle kinderen van groep 3 t/m 8 klaar om zoveel mogelijk rondes te lopen. Net als bij de Elfstedentocht haalden de kinderen een stempel bij de controlepost, gevormd door hun eigen juf, meester of hulpouder, waarna ze weer door gingen op weg naar de volgende stop!

Wat was iedereen trots en voldaan toen na 20 minuten het eindsignaal gegeven werd! Sommigen storten neer, anderen smokkelden er nog snel een stempeltje bij.

De dagen erna hadden de kinderen de taak om het gesponsorde geld op te halen bij alle namen genoemd op de sponsorkaart.

Langzamerhand kwamen de eerste enveloppen met geld terug en kon het tellen beginnen. Het saldo liep op, van €100,- naar €200,-, naar €500,-... Naar €1000,- en het ging verder en verder!

Vandaag, 29 mei, zijn de kinderen van Het Mozaïek bij elkaar gekomen om het uiteindelijke bedrag te horen. Ook dit werd weer op een ludieke manier bekend gemaakt: 8 kinderen kregen een grote kaart op de achterkant van hun Mozaïek Shirt gespeld met daarop een getal, het euroteken of komma. De kinderen liepen door elkaar en de kinderen in de zaal mochten raden/schatten in welke volgorde ze moesten gaan staan.

Daarna barstte het gejuich en applaus los. Want toen de kinderen in de juiste volgorde stonden, werd   het opgehaalde bedrag zichtbaar: €6263,45!!!

Dit bedrag wordt opgeteld met €785,-  wat inmiddels ook al door collega’s is verzameld door de verkoop van kaarsenzakken. Dus een totaal van €7048,45!!!

Wat zijn wij ontzettend trots op de leerlingen van basisschool Het Mozaïek!!! Super knap dat ze zich zo ingezet hebben om dit geweldige bedrag bij elkaar te sparen. En alle gulle gevers: DANK U WEL!!

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer