Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Programma

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens het SamenLoop-weekend? De complete dagindeling op een rij.

openingsceremonie

De openingsceremonie van de Samenloop begint om 13.50 uur met het ophalen van de eregasten door blaaskapel de Knorhanen.

Lees meer

Amusement

Programma amusement. (wijzigingen voorbehouden)

Lees meer

KinderLoop

Tijdens de Samenloop voor Hoop is er zaterdag 9 juni van 15.30 tot 16.30 uur een KinderLoop. Ieder kind, tussen de 4 en 12 jaar, kan en mag meedoen aan de KinderLoop. Kinderen die meedoen met de kinderloop laten zich sponsoren en ontvangen voor aanvang van de kinderloop een goodybag met een blijvende herinnering. Voor meer informatie of aanmelden, dan kunt u contact opnemen via: kinderloop@samenloopvoorhoopdh.nl Gedurende 1 uur lopen kinderen, samen met de team de Samenloop. Niemand minder dan Mr. Geraldi opent en begeleidt de kinderen tijdens de Kinderloop. Voor, tijdens en na de Kinderloop is er van alles te doen. Er staat een springkussen, er zijn spel attributen aanwezig, je kan je laten schminken of je haalt je goodybag binnenste buiten om te kijken wat er allemaal in zit Tevens zijn Ch@t van Ballorig en Druppie van het JOGG aanwezig om jullie aan te moedigen en uiteraard mag je met ze op de foto.

Kaarsenceremonie

's Avonds om 23:00 verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. De Kaarsenceremonie is afgelopen om 23:30 uur.

Lees meer

afsluiting

Om 13.40 begint  de laatste ronde vooraf gegaan door de Antilliaans brassband van Den Helder. De eregasten sluiten aan voor hun laatste ronde  onder luid applaus. Rond 14uur zal mw Liesbeth de Jong het slotwoord uitspreken. De opbrengst van dit bijzondere weekend zal bekend gemaakt worden

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer