Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Kennismaking teams

Maak kennis met de deelnemende teams.

familytree

Even voorstellen Wij zijn ❤️de familytree❤️ we zijn een grote hechte familie, grote deels woonachtig in Den Helder. Wij, Broers zussen, hun kinderen, en aanhang, lopen dit jaar voor het eerst mee, aangestoken door onze zus Joke. Zij heeft de vorige keren meegelopen en veel zakken verkocht en onze gehaakte potjes verkocht. Dit hebben we dit jaar zelf gedaan en mag met trots zeggen dat er al heel wat op de teller staat. We hopen natuurlijk dat dit nog meer wordt. Reden om mee te doen, het steunen van het goede doel. in de hoop dat er uiteindelijk niemand meer dood gaat aan de gevolgen van Kanker.

Bij ons zijn er 3 lieve familie leden overleden, Ben,Annemarie en Dolf, die we allemaal erg missen. Wij hebben ze allemaal een plekje in ons hart gegeven, en wij herdenken ze op onze kraam waar we leuke spullen verkopen. In de hoop nog een mooi bedrag op te halen.Zelf heb ik enige jaren geleden borstkanker gekregen, en d.m.v operatie, chemo en bestraling ben ik het levende bewijs dat er hoop is. Reden te meer om ons in te zetten.

De naam familytree komt van een liedje van Venice, wat Dolf, Ben, Wout en Andre speelden op een familie feest, prachtig. Op deze manier krijgt zo’n naam meer betekenis.

 

Wij hopen veel mensen te zien bij onze kraam, en hopen natuurlijk dat we niks mee naar huis hoeven te nemen, dat betekent dat we het voor de samenloop goed gedaan hebben. Wij gaan er in ieder geval een mooie dag van maken. Tenslotte doet hoop leven.

Team Orlando

Om geld in te zamelen voor het KWF hebben wij, Team Orlando, een loterij georganiseerd waarbij super toffe prijzen te winnen zijn. Door vele sponsoren kunnen wij deze loterij mogelijk maken, en zijn wij hen dan ook dankbaar voor! Allereerst dank aan Unishore Bedrijfskleding voor het bedrukken van onze shirts welke wij tijdens de Samenloop voor Hoop zullen dragen.

- Restaurant d' Oude Gast, 1x dinercheque t.w.v. 30,- 2x dinercheque t.w.v. 10,-

- Nameless 5x cadeaubon t.w.v. 10,-

- Bikestore, fietscomputer

- Lunchroom 't Stekkie, 5x cadeaubon t.w.v. 10,-

- Lisdodde, cadeaubon t.w.v. 10,-

- Kade 60, cadeaubon twee lunchgerechten als 1 prijs

- Flow, cadeaubon t.w.v. 50,-

- Landsend, cadeaubon t.w.v. 50,-

- Buijtendijk B.V., cadeaubon t.w.v. 50,-

- Costa Smeralda, cadeaubon t.w.v 50,-

- Gaby's Sun&Beauty, cadeaubon wenkbrauwen harsen

- Kitty's heksenketel, cadeaubon t.w.v. 10,-

- Tapasplankje

- Gebr. Duijzer, 2x cadeaubon voor een metworst

- Cafe Bon Dia, strippenkaart voor 10x koffie

- Gildeslager Konijn, cadeaubon t.w.v. 10,-

- Linda's hair fashion, cadeaubon t.w.v. 15,-

- Dijkshoorn visspecialiteiten, 3x cadeaubon t.w.v. 7,50

- Catan basisspel

- Stratego original

- Vista star woonservice, cadeaubon t.w.v. 50,-

- Noordzee bowling, cadeaubon 5x 1 uur gratis bowlen

 

De loten zijn te koop voor 1,- per stuk, verkrijgbaar bij onze teamleden! Dus, sponsor 1,- voor het KWF en maak daarnaast kans op super toffe prijzen!

 

Sebastiaan Horn

Mijn naam is Sebastiaan Horn, 35 jaar en woonachtig in Den Helder. Ik sta ook wel bekend als de Helderse Durfsporter. Niets is mij gek genoeg; zwemmen van Den Helder naar Texel, een fietstocht door heel Nederland binnen 24 uur en op dit moment ben ik in training voor de Ironman triathlon in Maastricht. Altijd zet ik mij in om middels mijn sportieve uitdagingen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen.Vorig jaar ben ik zowel mijn vrouw als mijn moeder verloren aan de ziekte kanker. Een verschrikkelijk verlies waar ik nooit echt overheen zal komen. Het is dan ook mijn wens dat het in de toekomst mensen bespaard blijft aan deze ziekte komen te overlijden. Daarom wil ik mij met veel liefde inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daarom doe ik mee met de Samenloop voor Hoop. Ik zal dit echter solo doen; het is mijn doel om binnen 24 uur de magische grens van 100 kilometer wandelen te doorbreken; #Breaking100! Natuurlijk om mijn vrouw en mijn moeder te eren, maar ook om aandacht te vragen voor het goede doel en hier zoveel mogelijk geld voor op te halen. Alle hulp is van harte welkom, want elke euro telt! Help jij mee?

Website: www.sebastiaanhorn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/SebastiaanHornNL/

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer