Bron: Suus' Fotosjop

Deze SamenLoop ondersteunen?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Steun kankeronderzoek

Met een bijdrage aan een SamenLoop vergroot je op een sympathieke manier je naamsbekendheid in de regio. Ook is een SamenLoop een kans om in contact te komen met nieuwe en bestaande relaties. Bovendien steunt je bedrijf KWF Kankerbestrijding. KWF is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften aan ANBI’s mogen bedrijven van de winst aftrekken. De regels daarvoor vind je op de website van de Belastingdienst.

2700 flesjes water voor Samenloop voor Hoop

 

Den Helder – Of al haar vrienden een sixpack water wilden doneren voor de Samenloop voor Hoop. Die oproep deed Suzanne van het duo Blitzz via Facebook. Het leverde heel snel veel water op, vooral dankzij de lokale omroep en AH Boonstra, die samen 2700 flesjes water doneren.

 

LOS-Hoofdredacteur Ronald Boutkan zag de oproep voorbijkomen en vroeg de muzikale dames hoeveel water er precies nodig was. “Heel erg veel”, antwoordde de Blitzze Angelique. “De LOS is 26 uur lang live in het Timorpark tijdens de Samenloop en we wilden nog iets extra’s doen, dus toen bedachten we het gevraagde water te doneren. Ik vroeg Meint Boonstra van de AH in de Meeuwenstraat wat het zou kosten om 1350 flesjes te kopen. Zijn antwoord was dat hij dat wel wilde sponsoren voor het evenement”, vertelt Boutkan. “Prachtig natuurlijk, dus toen besloten we het te verdubbelen en samen 2700 flesjes halve liters water cadeau te doen aan de Samenloop.”

 

En daarmee was in een keer voldoende water beschikbaar voor de honderden deelnemers, vrijwilligers en bezoekers. Wie tijdens de 24 uur van de Samenloop trek heeft in water, kan het gratis halen in de partytent van de LOS. “Heel erg blij mee, we worden hier helemaal gelukkig van”, reageerden de dames van Blitzz. De Samenloop voor Hoop begint zaterdag 9 juni om 14.00 en duurt 24 uur. De opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding.

Aanmelden als sponsor

Wil jouw bedrijf zich verbinden aan een SamenLoop? Of wil het graag een bedrag doneren? Stuur ons een e-mail en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken: info@samenloopvoorhoopdh.nl

De volgende Sponsoren hebben zich al aangemeld:

 

 

 

 

 

 http://www.landsend.nl/

 

Harmony Management

 

 

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer