Bron: Suus' Fotosjop
Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

organisatie Badhoevedorp

Organisatie team Badhoevedorp

Riet Verbeek

Commissielid Voorzitster

Mijn naam is Riet Verbeek oprichtster van Inloophuis Esperanza en voor de derde de initiatiefneemster van de samenloop voor hoop. De samenloop voor hoop draag ik dit jaar op aan mijn overleden vriendin Barbara. Ook dit keer weer een pracht team bijelkaar voor de commissie dus we gaan er voor.

Penningmeester

Commissielid Penningmeester

Hallo,

Ik ben Fred Laske, getrouwd, 3 kinderen en 4 kleinkinderen.
Gelukkig zijn wij allemaal gezond.
Dat is meteen  ook de reden waarom is volmondig heb ingestemd om deel te nemen
aan de organisatie van de SamenLoopVoorHoop in Badhoevedorp, als penningmeester.
Wij hebben al meerdere vrienden en kennissen verloren aan die vreselijke ziekte, Kanker.
Hoe eerder wij die ziekte de baas worden hoe beter en ieder initiatief daartoe moet gesteund worden.

Monique Pik

Commissielid Donaties

Mijn naam is Monique Pik – van de Voorde en de reden waarom ik me graag in wil zetten voor de Samenloop voor Hoop is omdat mijn moeder en 2 van haar zussen veel te jong overleden zijn aan kanker.  Volgens de meest recente cijfers (onderzoek door KWF) krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland ooit in zijn leven kanker, dat zijn veel te veel mensen. Voor onderzoek is er heel veel geld nodig en via de Samenloop voor Hoop draag ik graag mijn steentje bij  

Rene Pik

Commissielid secretaris

Mijn naam is René Pik. Kanker is wijdverbreid, zo ook in mijn familie- en kennissenkring. De enige manier om kanker te bestrijden is door onderzoek. Daar is veel geld voor nodig. Iedere euro die door de Samenloop wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF en wordt aan onderzoek besteed. Een Samenloop organiseren gaat echter niet vanzelf. Een Commissie en een groot team van vrijwilligers is nodig. Als secretaris en algemeen vrijwilliger draag ik mijn steentje bij. Wat mij betreft is iedere seconde dichterbij aan het voorkomen en genezen van kanker, de investering in tijd dubbel en dwars waard.       

Roelie Bakker

Commissielid Entertainment

Wij, Saskia Smit en Roelie Bakker zijn 5 jaar geleden onder de indruk geweest van dit prachtige evenement .  
Dit jaar willen wij heel graag ons inzetten om zo veel mogelijk donaties en amusement binnen te halen om er weer een geslaagd event van te maken . Hoe mooi is het om met een lach en een traan en zo veel gemotiveerde lopers en eregasten en vrijwilligers dit te mogen doen.  Tenslotte doen we het allemaal voor het KWF en kunnen wij Riet Verbeek op deze wijze bijstaan om er weer een prachtige 24 uurs loop van te maken.

Saskia Smit

Commissielid Entertainment

Wij, Saskia Smit en Roelie Bakker zijn 5 jaar geleden onder de indruk geweest van dit prachtige evenement .  
Dit jaar willen wij heel graag ons inzetten om zo veel mogelijk donaties en amusement binnen te halen om er weer een geslaagd event van te maken . Hoe mooi is het om met een lach en een traan en zo veel gemotiveerde lopers en eregasten en vrijwilligers dit te mogen doen.  Tenslotte doen we het allemaal voor het KWF en kunnen wij Riet Verbeek op deze wijze bijstaan om er weer een prachtige 24 uurs loop van te maken.

Jolanda Reis-Dana

Commissielid Teams

Ik ben Jolanda Reis-Dane, getrouwd, 2 kids en een geweldige man. Al op jongere leeftijd heb ik te maken gehad met verlies door kanker. Ik woonde in een studentenhuis waar drie huisgenoten hun moeder waren verloren. Eén van mijn huisgenoten heb ik zelfs nog geholpen met zaken regelen voordat zijn moeder was overleden. Dat heeft veel indruk op mij gemaakt. Verder heb ik vrienden die een vorm van kanker hebben en er Gode zij dank nog zijn. Op deze manier hoop ik een steentje bij te dragen om kanker de wereld uit te helpen. 

 

Juul Reijns

Commissielid Kinderplein

Ik ben Juul (Julie/Jules) Reijns-Muscatelli, woonachtig 24 jaar in Nederland, en 18 jaar in de ‘Gezelly’ Parkietstraat te Badhoevedorp.

Sinds mijn 15e heb ik vrijwillige werk gedaan, want ik ben een geboren vrijwilliger!

In America (mijn geboorte land), en natuurlijk ook hier in Nederland heb ik vrijwilligers werk gedaan.

Deze SLVH is mijn 3e als vrijwilliger en ik heb en groter rol dan eerder.  Ik ben verantwoordelijk voor de “Kinderloop en de Kinderdorp”. 
Dit vind ik ECHT Super Geweldiggidy te doen!

Jeroen verbeek

Commissielid Logistiek

Mijn naam is Jeroen Verbeek en ben de man van Riet ook ik heb de nodige mensen verloren door kanker en ook mijn eigen vrouw is erg ziek geweest.

Dus weet  dat geld voor onderzoek  erg nodig is dus voor de derde maal ben ik commissielid Logistiek en hopelijk halen we dit keer ook weer samen veel geld op voor het KWF.

Rien Beekman

Commissielid Logistiek

Mijn naam is Rien Beekman

Dirk van Beusekom

Commissielid Logistiek

Mijn naam is Dirk van Beusekom

Lynda van den Bos

Lynda van den Bos

Mijn naam is Lynda van den Bos. Helaas heb ik van zeer dichtbij met deze vreselijke ziekte te maken gehad. Toen ik las dat er een vrijwilliger voor de coördinatie van vrijwilligers werd gezocht, bedacht ik mij geen moment en heb mij opgegeven. De laatste Samenloop voor Hoop heeft bij mij enorm veel indruk achtergelaten en ik hoop dat met mijn bijdrage ook dit jaar weer een groot succes wordt en er uiteraard veel geld wordt opgehaald voor verder onderzoek! Ik draag deze Samenloop voor Hoop op aan mijn stiefbroertje Eric (2001+) en mijn beste vriendin Renate (1999+).

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer