Bron:
Ook de kinderen kunnen dit jaar weer meelopen om geld binnen te halen voor kankeronderzoek. Op zaterdag 26 mei 2018 van 15:30 tot 16:30 uur is er namelijk weer een Kinder SponsorLoop. Dus ben je tussen de 3 en de 12 jaar en wil je ook een uurtje meelopen tijdens dit leuke evenement? Geef je dan nu op! Vergeet je ook je shirtmaat niet door te geven.

De kinderloop duurt slechts 1 uur van 15:30 tot 16:30 uur, maar je hoeft niet persé een uur te lopen als dat te lang voor je is. Uiteraard mag je samen met iemand lopen zoals je vader, moeder of een vriend of vriendin.

Net zoals bij de grote Samenloop voor Hoop gaan we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Het zou daarom super cool zijn als je je door zoveel mogelijk mensen laat sponsoren zoals bijvoorbeeld je ouders, opa, oma, tante, oom, kennissen, buurman of buurvrouw. Je spreekt van te voren een sponsorbedrag af met je sponsors en je verzamelt jouw sponsorgeld in een envelop voor de speciale Kinder Sponsorloop bus of je vraagt je ouders om het opgehaalde bedrag te storten op ons bankrekeningnummer: NL73 RABO 0324875118 o.v.v. KWF inzake Samenloop Badhoevedorp. Laat je ouders jouw naam in de opmerkingen bij de betaling zetten zodat we weten dat het bedrag bij jou vandaan komt.

Leuke acties
Behalve sponsoren kun je ook op andere manieren extra geld bij elkaar sparen voor KWF. Wil je met een groep vrienden of op school een actie organiseren om geld op te halen voor de SamenLoop voor Hoop? Dat zouden we hartstikke tof vinden! Klik hier voor wat ideeën

Geef je nu op!
Wil je meedoen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en verstuur deze naar badhoevedorp@samenloopvoorhoop.nl. Klik hier voor de word versie en klik hier voor de pdf versie.

Natuurlijk mag je je laten sponsoren door je ouders, opa's, oma's, ooms en tantes, vrienden en bekenden. Je kunt daarvoor de sponsorkaart gebruiken, klik hier. Voor ouders staat hier algemene informatie over de KinderLoop.

Activiteiten
Om 17:00 uur word het totale opgehaalde bedrag bekend gemaakt! De Kinder Sponsorloop kun je vinden op het Kinderplein. Daar zijn tevens allemaal leuke spelletjes te doen, zoals trampolines, springkussen, kinderschmink, workshops, een goochelaar, ijsjes en nog veel meer!

Uiteraard krijg je een leuk aandenken van ons als je meedoet! We zien je graag zaterdag 26 mei bij het Kinderplein van de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp op het Airport business Park Lijnden, Frankfurtstraat 5 te Lijnden!

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer