Meer informatie & Nieuwsbrieven

Waar vind je wat? Zoek je iets of iemand? Wil je de nieuwsbrieven nog eens nalezen? De volgende zaken kunnen afgehaald worden bij Riet Verbeek op de volgende locatie op maandag, dinsdag, woensdag tussen 10:00-16:00: Inloophuis Esperanza Badhoevelaan 82, 1171 DE Badhoevedorp - kaarsenzakken (ook inleveren kan op dit adres) - donatieboxen - Boodschappentasjes - folders! Wanneer je een vraag hebt, stuur dan een mail naar badhoevedorp@samenloopvoorhoop.nl

Word ook stamceldonor en geef een kans op leven!

Word ook stamceldonor en geef een kans op leven! Voor patiënten met een vorm van bloedkanker zoals leukemie die een stamceltransplantatie moeten ondergaan betekent een passende donor vaak een laatste kans op leven. Helaas is de kans op een passende donor klein en is er niet voor iedere patiënt een perfecte match te vinden. Stamcellen geef je bij leven. De kans dat je een match bent met een patiënt en daadwerkelijk stamcellen doneert is heel klein. Daarom is er een grote groep potentiële donoren nodig! Ben jij gezond en tussen de 18 en 50 jaar dan kun jij die match zijn, door je aan te melden als stamceldonor bij Stichting Matchis. Hoe doneer je stamcellen? De eerste stap is je aanmelden, je neemt wat wangslijmvlies af met een wattenstaafje, dat wordt getypeerd en daarmee kom je (anoniem) in een databank, pas als er een match is met een patiënt vragen we je om je stamcellen te doneren. Bloed: In de meeste gevallen worden stamcellen uit het bloed gehaald door hemaferese. Je moet een medicijn toedienen om stamcellen in je bloedbaan te krijgen. Dat kan een grieperig gevoel en spierpijn veroorzaken en je kunt wat moe zijn. Beenmerg: stamcellen kunnen ook direct uit het beenmerg worden gehaald, door puncties uit de achterrand van het bekken. Dit gebeurt onder gehele narcose, daar voel je dus niets van. De dagen erna kun je een beurs gevoel hebben in je onderrug en je kunt je enige tijd wat vermoeid voelen. Voor beide vormen van stamcelafname moet je een dag naar het ziekenhuis. De risico’s van stamceldonatie zijn zeer klein. Lees meer over hoe je donor kunt worden op www.matchis.nl

Word ook stamceldonor en geef een kans op leven!

Voor patiënten met een vorm van bloedkanker zoals leukemie die een stamceltransplantatie moeten ondergaan betekent een passende donor vaak een laatste kans op leven. Helaas is de kans op een passende donor klein en is er niet voor iedere patiënt een perfecte match te vinden.

Stamcellen geef je bij leven. De kans dat je een match bent met een patiënt en daadwerkelijk stamcellen doneert is heel klein. Daarom is er een grote groep potentiële donoren nodig!

Ben jij gezond en tussen de 18 en 50 jaar dan kun jij die match zijn, door je aan te melden als stamceldonor bij Stichting Matchis.

Hoe doneer je stamcellen?

De eerste stap is je aanmelden, je neemt wat wangslijmvlies af met een wattenstaafje, dat wordt getypeerd en daarmee kom je (anoniem) in een databank, pas als er een match is met een patiënt vragen we je om je stamcellen te doneren.

Bloed: In de meeste gevallen worden stamcellen uit het bloed gehaald door hemaferese. Je moet een medicijn toedienen om stamcellen in je bloedbaan te krijgen. Dat kan een grieperig gevoel en spierpijn veroorzaken en je kunt wat moe zijn.

Beenmerg: stamcellen kunnen ook direct uit het beenmerg worden gehaald, door puncties uit de achterrand van het bekken. Dit gebeurt onder gehele narcose, daar voel je dus niets van. De dagen erna kun je een beurs gevoel hebben in je onderrug en je kunt je enige tijd wat vermoeid voelen.

Voor beide vormen van stamcelafname moet je een dag naar het ziekenhuis. De risico’s van stamceldonatie zijn zeer klein.

Lees meer over hoe je donor kunt worden op www.matchis.nl

Nieuwsbrieven SLvH Badhoevedorp 2018

Hier kunt u de nieuwsbrieven lezen die verstuurd zijn in de aanloop naar het evenement.

Nieuwsbrief SLvH Badhoevedorp april 2018 

De voorbereidingen voor de SamenLoop voor Hoop Badhoevedorp 2018 zijn in volle gang. Als je er over denkt om ook een team te vormen of op een andere manier je steentje bij te dragen (bv als vrijwilliger) aan dit mooie evenement kom dan op 18 april naar de Informatie avond voor teams  Hebben jullie nog vragen of zoeken jullie inspiratie voor een leuke fondsenwervende activiteit? Of willen jullie ervaringen uitwisselen of kennis delen? Kom dan vooral naar de informatieavond op woensdag 18 april bij Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82,   1171 DE Badhoevedorp van 20:00 tot 22:00. Je kunt die avond ook versierde kaarsenzakken brengen of nieuwe kaarsenzakken ophalen.

Wij horen ook heel graag of je als team stroom nodig hebt bij je kraam; dit ivm de indeling van het terrein en huur van materialen.

Neem je familie, vrienden en buren mee zodat ook zij enthousiast worden en op 26 & 27 mei mee gaan lopen in Badhoevedorp!

AANMELDEN TEAM

KINDERLOOP 

Ook de kinderen kunnen dit jaar weer meelopen om geld binnen te halen voor kankeronderzoek. Op zaterdag 26 mei van 15:30 tot 16:30 uur is er namelijk ook een Kinder SponsorLoop. Dus ben je tussen de 3 en de 12 jaar en wil je ook een uurtje meelopen tijdens dit leuke evenement? Geef je dan nu op! Opgeven kan via dit formulier/deze link. Om 17:00 uur word het totale opgehaalde bedrag bekend gemaakt! De Kinder SponsorLoop kun je vinden op het Kinderplein. Daar zijn tevens allemaal leuke spelletjes te doen, zoals trampolines, springkussen, kinderschmink, workshops, een goochelaar, ijsjes en nog veel meer!

Uiteraard krijg je een leuk aandenken van ons als je meedoet! We zien je graag zaterdag 26 mei bij het Kinderplein van de SamenLoop voor Hoop Badhoevedorp op het Airport Business Park Lijnden, Frankfurtstraat 5 te Lijnden!

MELD JE TEAM NU AAN !

Hebben jullie je team al aangemeld? Alle deelnemende teams vind je hier Staat je team ertussen? Helemaal goed! Zo niet: zorg dat de teamcaptain jullie team snel aanmeldt! Willen jullie er ook voor zorgen dat alle teamleden zich aanmelden en hun t-shirt maten doorgeven? Dan kunnen wij ook alles in orde maken en hebben jullie shirts ook de juiste maat.

VERHAAL VAN EEN EREGAST

Als kind werd ze al jong geconfronteerd met de diagnose kanker: Andrea Buijs. Daarvoor heeft zij behandelingen ondergaan met goed resultaat. In 2010 deed ze mee als teamlid van het Team Rijpertjes tijdens de eerste SamenLoop voor Hoop in Badhoevedorp. Ook in 2013 was zij present. En nu in 2018 gaat ze alweer voor de 3e keer lopen in team 'de Rijpertjes'. Dat Andrea nu zwanger is en opnieuw mee kan lopen is o.a. dankzij opbrengsten van SamenLopen die door KWF Kankerbestrijding besteed worden voor onderzoek naar kanker.  

EREGASTEN  Dit zijn de belangrijkste gasten tijdens het evenement. Deze mensen hebben kanker overleefd of vechten er op dit moment tegen. Zij laten zien dat geld voor onderzoek naar kanker nog steeds nodig is. Ken je zo'n kanjer? Laat hem of haar zich aanmelden via de website (klik hier) en tijdens de SamenLoop worden zij als echte VIP's in de watten gelegd met oa een heerlijk diner. Bovendien zijn ze bij deze uitgenodigd voor een verwenmiddag op zaterdag 21 april in Inloophuis Esperanza.

KAARSENZAKKEN 

In inloophuis Esperanza gaan we weer met elkaar kaarsenzakken bewerken. De kosten zijn 6 euro voor de kaarsenzak en de materialen zijn voor kosten Esperanza. Wanneer? Woensdag 22 mei. Waar? Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82, 1171 DE Badhoevedorp om 19:30 uur. Natuurlijk staat ook de koffie klaar. Graag even opgeven als je komt; info@inloophuisesperanza.nl.

HAKEN 

Heb je zin om te komen haken voor de samenloop? Kom dan op 16 april naar Inloophuis Esperanza om met elkaar te haken voor de SamenLoop voor Hoop. Voor alle eregasten en lopers. We haken dan mooie paarse anemonen. Laat ons even weten of je komt op info@inloophuisesperanza.nl. Waar haken we? Maandagavond 16 april van 19.30 tot 21.30 bij Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82, 1171 DE Badhoevedorp.

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer