Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

SamenLoop Veldhoven sponsoren?

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Steun kankeronderzoek

Met een bijdrage aan een SamenLoop vergroot je op een sympathieke manier je naamsbekendheid in de regio. Ook is een SamenLoop een kans om in contact te komen met nieuwe en bestaande relaties. Bovendien steunt je bedrijf KWF Kankerbestrijding.

Wil jouw bedrijf zich verbinden aan een SamenLoop? Of wil het graag een bedrag doneren? Stuur ons een e-mail en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken: veldhoven@samenloopvoorhoop.nl

Deze bedrijven sponsoren SamenLoop Veldhoven

Deze bedrijven sponsoren SamenLoop Veldhoven financieel, in natura of in manuren.

Sponsoren Feel Good programma voor de Survivors:

Sponsoren via teams:

 

Sponsoring en btw-aftrek

Het meest in het oog springende verschil tussen sponsoring en een gift, is het feit dat bij sponsoring sprake is van een op geld waardeerbare tegenprestatie die voor de ondernemer een zakelijk karakter heeft. SamenLoop voor Hoop Veldhoven zegt de sponsor bijvoorbeeld toe om naamsbekendheid te geven aan de sponsor tijdens het evenement.

Verricht een bedrijf haar bijdrage aan de SamenLoop voor Hoop Veldhoven in de vorm van ‘sponsoring’, dan komen de kosten van die sponsoring regulier en geheel als zakelijke kosten voor aftrek in aanmerking. Hierbij hoeft geen rekening te worden gehouden met een maximale aftrek. 

Wanneer sprake is van een sponsoring reikt SamenLoop voor Hoop Veldhoven een factuur uit aan de onderneming. De factuur zal met BTW worden opgemaakt. Bij de meeste sponsoren komt de aan hen in rekening gebrachte btw voor aftrek in aanmerking. SamenLoop voor Veldhoven zal de in rekening gebrachte BTW moeten afdragen aan de Belastingdienst.

Let op: Het netto bedrag van de sponsoring (bedrag zonder BTW) komt ten goede aan de SamenLoop voor Hoop Veldhoven / KWF Kankerbestrijding.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer