Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Over SamenLoop voor Hoop Veldhoven

Op 2-3 juni 2018 organiseert een enthousiaste club van Veldhovense vrijwilligers voor de vierde keer een SamenLoop voor Hoop.

In het weekend van 2 en 3 juni 2018 staat de Kempen Campus in Veldhoven voor de 4e keer volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een uniek, 24 uur durend wandelevenement, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Tevens vieren we met elkaar dat steeds meer mensen de strijd tegen kanker winnen!

Wij hopen dat veel deelnemers en bezoekers deel zullen nemen aan dit groots opgezette wandelspektakel. Tijdens het evenement is er vermaak voor jong en oud: een braderie, sport en spel, muziek en dans. Het evenement start op zaterdag 2 juni om 14.00 uur en duurt tot zondag 3 juni 14.00 uur. U bent de hele dag en nacht van harte welkom. 

Feest voor lotgenoten

Mensen die kanker hebben of hebben gehad, zogenaamde Survivors, zijn de eregasten van de SamenLoop voor Hoop. In een speciaal ingerichte paviljoen, worden zij in de watten gelegd en ook tijdens het loopevenement krijgen zij een bij- zondere rol. De SamenLoop voor Hoop staat dus in het teken van lotgenotencontact.  

Gezellige braderie

Ondanks de ernst van het thema is de SamenLoop voor Hoop een feestelijk evenement: de aanwezigen vieren het feit dat steeds meer mensen de ziekte overwinnen. Rondom het wandelparcours wordt daarvoor een levendige braderie ingericht. Hier kunnen deelnemende teams ludieke activiteiten organiseren voor het publiek om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Deze activiteiten kunnen bestaan uit spelletjes, maar ook verkoop van hapjes en drankjes is een activiteit die teams kunnen doen in een aan hun beschikbaar gestelde marktkraam. Daarnaast zullen diverse artiesten en bands optredens verzorgen als extra motivatie voor de wandelaars en ter vermaak van de vele bezoekers.

Indrukwekkende ceremonies

De SamenLoop voor Hoop kent een aantal vaste elementen en indrukwekkende momenten. De ereronde vormt de start van het evenement. Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn. Het startschot zal om 14.00u gegeven worden door onze ambassadeurs Burgemeester Jack Mikkers en Burgemeester Nicole Ramaekers van Gulpen-Wittem. 

Om 23.00 uur vindt de Kaarsenceremonie plaats, waarbij duizenden“kaarsen voor hoop” worden ontstoken ter nagedachtenis aan hen die de strijd tegen kanker hebben verloren en voor naasten die kanker hebben of hebben gehad. Een emotioneel en onvergetelijk moment voor deelnemers en bezoekers.

Het evenement wordt zondag om 14.00 uur afgesloten met een spetterende sluitingsceremonie onder bekendmaking van de opbrengst. Vorige keer haalde SamenLoop voor Hoop Veldhoven €136.000 op voor KWF Kankerbestrijding.

KinderSamenLoop

Op zondag is er een KinderSamenLoop; 24 minuten lang is de baan ook voor de kinderen en kunnen zij hun steentje bijdragen.

Grootste inzamelingsevenement ter wereld

De volledige opbrengst van dit evenement wordt overgedragen aan KWF Kankerbestrijding en is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek. SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

Meer informatie 

 Leef mee, Loop mee Vorm een team en doe mee aan de SamenLoop voor Hoop. Hieronder zie je de plattegrond. 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer