Bron: Suus' Fotosjop

Donaties aan SamenLoop voor Hoop Veldhoven

We zijn ontzettend blij met uw donatie. Elke euro telt! Samen gaan we zo de strijd aan tegen kanker. Bijkomend voordeel: u kunt de fiscus ‘mee laten betalen’ aan uw gift of sponsoring.

Naast de kaarsenzakken die we vooraf aan de SamenLoop verkopen en de spulletjes die op de braderie tijdens SamenLoop voor Hoop verkocht worden kunt u ook een directe donatie of gift doen aan SamenLoop voor Hoop Veldhoven. Dat kan op twee manieren:

  • U kunt rechtstreeks doneren op het rekeningnummer van SamenLoop voor Hoop Veldhoven: NL16RABO0143607782 t.n.v KWF Kankerbestrijding.
  • U kunt doneren aan een team via het actieplatform. Dan maakt u rechtstreeks geld over naar KWF Kankerbestrijding via iDeal. Dit geld wordt straks meegeteld in het bedrag wat (de teams van) SamenLoop voor Hoop Veldhoven heeft opgebracht.

Omdat de SamenLoop wordt aangemerkt als een zogenaamde algemeen nut beogende instelling (ANBI) kunt u de fiscus laten meebetalen aan uw gift. SamenLoop voor Hoop Veldhoven is een onderdeel van KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor gelden de volgende fiscale voordelen:

  • een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt;
  • uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor de schenkbelasting;
  • als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels.

Als particulier of als IB-ondernemer mag u de gift aan de SamenLoop voor Hoop Veldhoven aftrekken in de aangifte Inkomstenbelasting. Voor gewone giften geldt een drempelbedrag en een maximum.

  • Drempelbedrag: 1% van uw drempelinkomen met een minimum van € 60. 
  • Maximum: 10% van uw drempelinkomen.
  • Drempelinkomen: het totaal van de inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3 van u en uw partner, maar zonder uw persoonsgebonden aftrek.

Aangezien de SamenLoop voor Hoop om de drie jaar wordt gehouden zal de mogelijkheid van een periodieke gift hier niet verder worden beschreven.

Naast de particulier, is het ook voor bedrijven en organisaties mogelijk om giften de SamenLoop voor Hoop Veldhoven fiscaal in aftrek te brengen. Giften door een vennootschap, ook al zijn deze ingegeven door de persoonlijke behoefte van de aandeelhouder, komen voor aftrek in aanmerking. Giften aan algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) mag u van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000.

Heeft u als ondernemer interesse in sponsoring, kijk dan op de pagina over Sponsoren

We zijn ontzettend blij met uw donatie! Elke euro telt.

NL16RABO0143607782 t.n.v KWF Kankerbestrijding

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer