Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Organisatie

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Ron Seelen

Voorzitter

Mijn naam is Ron Seelen. Ik ben voor het tweede jaar voorzitter van de Samenloop voor Hoop Valkenswaard.

 Volgens de statistieken krijgt 1 op de 3 mensen een vorm van kanker. Helaas zijn mijn vader en schoonvader ook aan deze vreselijke ziekte overleden. Het is belangrijk dat er  wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt om kanker te bestrijden. Hier is veel geld voor nodig. Er zijn gelukkig meerdere initiatieven om geld voor kankeronderzoek te verzamelen. De Samenloop voor Hoop spreekt mij erg aan omdat het lokaal georganiseerd wordt en omdat er naast het verzamelen van geld ook aandacht is voor de mensen die kanker hebben of hebben gehad. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden, bijvoorbeeld tijdens de indrukwekkende kaarsenceremonie, om dierbaren die aan kanker overleden zijn te herdenken.

Voor al uw overkoepelende vragen kunt u bij mij terecht. 
Stuur een email met als referentie Voorzitter/Ron naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

Marianne de Proost

Secretaris

Mijn naam is Marianne de Proost, 48 jaar en woon samen met Robert Dekkers in het mooie Valkenswaard. Ik werk dit jaar al ruim 12 jaar als Office Manager bij Veldkamp Produkties. Als secretaris ben ik dit jaar voor het eerst betrokken bij het bestuur van de Samenloop voor Hoop.

In september 2013 is mijn vader overleden aan prostaatkanker met uitzaaiingen aan bijna al zijn botten. In deze heftige periode van nog geen 9 maanden heb ik van dichtbij gezien wat een verwoestende ziekte kanker is. In 2015 heb ik samen met vele lieve vrienden een team opgericht (team Proost!).

Samenloop voor Hoop is een evenement wat je moet meemaken, beleven en ervaren en binnen laten komen in je hart. Een beetje meer aandacht voor elkaar en voor deze ziekte is mijn grote drijfveer.

Voor al uw secretariële vragen kunt u bij mij terecht.
Stuur een email met als referentie Secretariaat/Marianne naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

 

 

 

 

 

Bart Koolen

Communicatie

Mijn naam is Bart Koolen, 45 jaar, getrouwd met Esther, 2 kinderen (Daan & Bibi) en woon in het prachtige Valkenswaard. Ik ben eigenaar van Reclamebureau Explose in Valkenswaard. Dit jaar ben ik voor het eerst betrokken bij het bestuur van de Samenloop voor Hoop en zal de Communicatie gaan verzorgen.

Een aantal maanden geleden werd ik door andere bestuursleden benaderd voor deze rol. Slechts enkele weken na mijn toezegging kreeg ik te horen dat een geliefd familielid leed aan deze vreselijke ziekte. Dit laat maar weer eens zien hoe snel deze ziekte ook in je eigen omgeving om zich heen grijpt en dat we er allemaal vroeg of laat mee te maken kunnen krijgen. Ik ga er dit jaar alles aan doen om ons eigen Valkenswaardse evenement goed onder de aandacht te brengen.

Voor al uw vragen inzake communicatie kunt u bij mij terecht.
Stuur een email met als referentie Communicatie/Bart  naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

 

Rilana van den Broek

Teamwerving.

Ik ben Rilana van den Broek, 42 jaar en woon met mijn man en twee kinderen in Valkenswaard. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als activiteitenbegeleidster binnen Lunetzorg. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van het gezinsleven, verenigingsleven (carnavalsgroep Achteraf) en alle vrienden en familie om me heen.

Sinds januari 2017 ben ik bestuurslid van de Samenloop voor Hoop Valkenswaard en richt ik me op de Teamwerving. Als "commissie Teamwerving" hebben we de taak om mensen te motiveren om mee te doen aan de Samenloop voor Hoop 2018 en geven we steun aan de teams die zich hebben aangemeld. Samen met een viertal commissieleden hebben wij het streven om er een mooi evenement van te maken met vele teams. Ik draag SLVH een warm hart toe omdat ik het een bijzonder evenement vind, waarin Saamhorigheid en Emotie voorop staan. Tijdens mijn eigen deelname aan de Samenloop voor Hoop 2015 (in Team MIEP) heeft de sfeer van dit evenement een grote impact op me gehad. Ik heb gemerkt dat de Samenloop voor Hoop een indrukwekkend evenement is met momenten van bezinning maar ook met veel ruimte om het leven te vieren. Dit alles motiveerde me zo, dat ik ervoor gekozen heb me volledig voor dit evenement in te gaan zetten en plaats te nemen in het bestuur.

Voor al uw zaken over teamwerving, teams, teamacties, etc.  kunt u bij mij terecht.
Stuur een email met als referentie Teamwerving/Rilana naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

 

Annelies van Doormalen

Survivors

Ik ben Annelies van Doormalen, getrouwd met Henri en moeder van Iris en Niels.

Sinds 1993 ben ik actief voor KWF en vanaf de eerste Samenloop voor Hoop in Valkenswaard (2009) betrokken bij dit fantastische evenement.

Kanker is een vreselijke ziekte die iedereen raakt en die een onbeschrijfbare invloed heeft op de patiënt en zijn omgeving. Daarom vind ik het belangrijk dat we samen werken aan een toekomst waarin we kanker de baas kunnen zijn en waarin uiteindelijk kanker een chronische ziekte kan worden. Daar is veel onderzoek voor nodig en dat moet gefinancierd worden. Door acties en evenementen als Samenloop voor Hoop komen we steeds dichterbij ons doel om mensen te kunnen genezen, kanker te voorkomen en de kwaliteit van leven bij patiënten te verbeteren. Dát kunnen we SAMEN. In de organisatie van deze vierde samenloop ben ik verantwoordelijk voor de Survivors en ceremonies. Survivors zijn mensen die ooit in hun leven de diagnose kanker hebben gekregen: zij die vechten of zij die de ziekte hebben overwonnen. Ik vind het ontzettend bijzonder om voor deze mensen iets te kunnen betekenen tijdens dit prachtige evenement. Om hen gaat het! Ik ben ervan overtuigd dat we, wanneer we verbinding zoeken en bewustwording creëren, de samenleving sterker kunnen maken. De samenloop leidt tot onderlinge verbinding, hetgeen bijdraagt aan de kracht en hoop om deze ziekte te dragen en te overwinnen.

Voor al uw vragen inzake Survivors kunt u bij mij terecht.
Stuur een email met als referentie Survivors/Annelies naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

Dirk Borst

Facilitair en Logistieke zaken

Ik ben Dirk Borst en woonachtig in Valkenswaard. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van sportevenementen in heel Europa. Mijn hobby is fotograferen en het organiseren van evenementen.

Voor de Samenloop voor Hoop Valkenswaard ben ik al vele jaren actief. Ik ben hoofdverantwoordelijk voor de commissie “Facilitair” en zal mijn jarenlange ervaring in organiseren volop gaan inzetten.

Natuurlijk is het uiteindelijk ook mijn doel om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor onderzoek naar het terugdringen van doodsoorzaak nummer 1, te weten kanker.

Voor al uw logistieke en facilitaire zaken kunt u bij mij terecht.
Stuur een email met als referentie Facilitair/Dirk naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

Rik Knapen

Financiën

Hallo. Mijn naam is Rik Knapen, ben geboren in 1967 en woon in Valkenswaard. Ik ben getrouwd met Erica. Samen hebben we 2 dochters, Lieke en Fleur. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountant / belastingadviseur bij Rendus Accountants.

Ik draag Samenloop voor Hoop een warm hart toe omdat ik het een mooi evenement vind met een bijzondere gedachte er achter. Behalve de financiële opbrengst die we kunnen realiseren (wat mijn aandachtsgebied is binnen het bestuur), vind ik het heel bijzonder dat SLVH op een goede manier aandacht schenkt aan de patiënten, de survivors en hun naasten. Daarnaast laat SLVH zien hoe we hier samen op een mooie manier mee om kunnen gaan. Niet alleen tijdens het evenement, maar ook in de aanloop naar het weekend van de SLVH toe.

Voor al uw financiële vragen kunt u bij mij terecht.
Stuur een email met als referentie Financieel/Rik naar: valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl

 

 

 

Peter Smits

Ambassadeur mede verantwoordelijk om bedrijven te verbinden aan onze Samenloop

Mijn naam is Peter Smits, geboren en getogen in Valkenswaard. Ik ben de oprichter van Smits
Machinefabriek en AST schokdempers in Valkenswaard. Daarnaast zit ik ruim 10 jaar in het bestuur van
VICV, waarvan ruim 8 jaar als voorzitter.


Ik ben nu voor de 3e keer ambassadeur van de Valkenswaardse Samenloop voor Hoop. Helaas is mijn
vrouw Conny, de moeder van mijn 2 kinderen, in 2006 aan eierstokkanker gestorven na een lange strijd
van ruim 6 jaar. In ons geval was Conny 38 jaar toen ze te horen kreeg dat ze kanker met uitzaaiingen
had. In die periode voel je je als partner van een zieke jonge vrouw erg machteloos en zou je graag iets
terug willen doen voor alle mensen die aan deze vreselijke ziekte lijden. Conny heeft er uitgehaald wat
er in zat, de kinderen nog af zien studeren van de Were Di, hun rijbewijzen zien halen, haar jongste
broer vader zien worden van een tweeling en meer mooie momenten. Voor haar waren dit belangrijke
strohalmen waar ze zich aan vast kon klampen. Deze ervaringen hebben mij doen besluiten om ambassadeur van de SLVH te worden. Ik wil me inzetten om anderen personen, maar ook het bedrijfsleven, te bewegen om mee te doen aan dit geweldig mooi initiatief. Met als doel om zoveel mogelijk aandacht en ondersteuning te geven aan de mensen die nu strijden tegen deze ziekte en daarnaast om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor nieuwe ontwikkelingen om deze ziekte te bestrijden.

Dirk Duizendpoot, de mascotte van SLvH Valkenswaard

Wij stellen graag aan jullie voor, de mascotte van de SLvH Valkenswaard, Dirk Duizendpoot. 

Rinie Nieuwenhuizen, Lid Sponsorcommissie

Miel Tilleman, Lid Sponsorcommissie

Arie van der Toorn, Lid Sponsorcommissie

Pieter Oostveen, Lid Sponsorcommissie

Ik ben 58 jaar oud en getogen in Valkenswaard, getrouwd met Els en we hebben 2 dochters Rebecca en Silvie. Na de hotelschool begon ik een slijterij aan de Leenderweg, mocht ik 6 jaar van “de Wedert” de horeca verzorgen, woonde we 15 jaar in De Zwaan te Borkel en Schaft, hielp ik Harba Lorifa aan 21000 overnachtingen en mocht ik 5 jaar de Directeur van de Hofnar zijn. Ik ben u dus zeker ergens tegen gekomen en nu hoop ik u weer te ontmoeten op 23 en 24 juni op de atletiekbaan van AVV voor de Samenloop voor Hoop.

Toen de vraag kwam of ik iets wilde betekenen voor SLVH (dank je wel Mary) hoefde ik daar niet heel lang over te denken. Mijn agenda kende nog lege plekken en ik had van dichtbij meegemaakt hoe mijn vader ten onder ging, 5 jaar geleden, aan deze zeer gevreesde ziekte. Ook nu maken wij het weer van dichtbij mee. Spannend voor alle betrokkenen!

Ik ben deel uit gaan maken van de Sponsorcommissie, samen met Miel, Rinie en Arie en vertegenwoordig deze groep in het Bestuur.

Als ik dit schrijf is het 4 april, Martin Luther King stierf 50 jaar geleden en schreef geschiedenis met zijn
woorden: “I have a Dream!”
Mogen wij dromen dat er ergens in de toekomst voor onze kinderen een kanker vrije generatie zal zijn. Daar is geld voor nodig, voor onderzoek, veel geld. Ik ga me dus, met onze super sponsorcommissie, inzetten hier een steen in bij te dragen. Mocht u nog geen bestemming hebben voor een legaat, nog ergens een gevulde sok op zolder, of gewoon een bijdrage willen doen aan dit “oh zo noodzakelijke” onderzoek, dan mag u zich met mij in contact zetten via valkenswaard@samenloopvoorhoop.nl Ook een groot bouwwerk is opgebouwd uit hele kleine steentjes!

Zien we elkaar op 23 en 24 juni?


Vriendelijke groet,
Pieter Oostveen

Rob van Daal

Amusement

 

Mijn naam is Rob van Daal. Ik ben 34 jaar en woon samen met Tamara in het mooie Valkenswaard. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Leeuwendael Evenementen, een evenementenbureau in Eindhoven en Valkenswaard. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, wandel en tennis ik graag en ben ik betrokken bij allerlei verenigingen/stichtingen in het Valkenswaardse.

Het is mijn tweede jaar dat ik bijdraag aan de Samenloop voor Hoop. Tijdens de editie van 2018 ben ik verantwoordelijk voor het onderdeel amusement. Samen met heel veel Valkenswaardse muzikanten, artiesten, muziekgezelschappen, DJ’s, radio- en televisiemakers etc. proberen we voor de lopers, patiënten,  survivors en familieleden een steuntje in de rug te zijn.

Ook de verschrikkelijke ziekte kanker heeft van heel dichtbij een rol gespeeld in mijn leven. Samen met alle vrijwilligers zet ik me in om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen, zodat het KWF het goede werk wat zij doen kunnen voorzetten. Daarnaast hoop ik dat iedereen die met deze ziekte te maken heeft (gehad), kracht kan putten uit de saamhorigheid tijdens dit fantastisch Valkenswaards evenement.

Ik hoop u allemaal te zien op 23 en 24 juni!

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer