Agenda

22 februari 2018: Informatie bijeenkomst. Thema: Kinderloop

Op donderdag 22 februari 2018 houden we in de aanloop naar de Samenloop voor Hoop in Valkenswaard op 23 en 24 juni a.s. weer informatiebijeenkomst. Deze keer zal de bijeenkomst in het teken staan van de Kinderloop en zullen we de mascotte Dirk Duizendpoot aan jullie voorstellen. Ook zullen we de acties die diverse teams al hebben ingezet om geld in te zamelen met elkaar bespreken. Vanaf 20.00 uur starten we en vanaf 1930 uur staat de koffie klaar. Het bestuur zal op deze avond ook aanwezig zijn.

Survivors/Eregasten bijeenkomst

Voor alle Survivors/Eregasten en hun partners van de Samenloop voor Hoop Valkenswaard. Speciaal voor u en uw partner, organiseren wij tijdens de Samenloop een verwenprogramma en vieren we samen met u het leven. Om alles duidelijk uit een te zetten en u te informeren, nodigen wij u en uw partner uit om onze informatie-avond voor onze eregasten bij te wonen. Deze informatie-avond vindt plaats op dinsdag 6 maart 2018. Aan bod komt wat Samenloop voor Hoop precies inhoudt, maar ook waarom het mooi is om als Eregast mee te doen. Vanaf 19.30 uur staat de deur open en de koffie/thee klaar. Om 20.00 uur zullen we starten met het informatieve deel. Na een korte pauze zullen we zorgen voor een leuke invulling. We zullen de avond rond de klok van 22.00 uur afsluiten, Het is mogelijk om aan het einde van de avond in te schrijven of nog vragen te stellen. Op dit moment hebben zich al 36 Eregasten ingeschreven; schroom niet er zijn plaatsen genoeg! U bent van harte welkom op dinsdag 6 maart a.s.! Graag tot dan. Hartelijke groet, Commissie Survivors en Ceremonies Samenloop Voor Hoop Lia Franken, Piet Lazaroms, Lizet Wijnen, Antonet v.d. Ven, Bertina Wouters en Annelies van Doormalen. Locatie; Kerkzaal Mariaparochie, Warande te Valkenswaard

19 april 2018, informatiebijeenkomst, de laatste stand van zaken

Op donderdag 19 april houden we in de aanloop naar de Samenloop voor Hoop in Valkenswaard op 23 en 24 juni a.s. weer informatie bijeenkomst. Deze keer zullen we de laatste stand van zaken met jullie delen en al jullie vragen beantwoorden. Het volledige dagprogramma is ook bekend en nemen we met jullie door. Vanaf 20.00 uur starten we en vanaf 1930 uur staat de koffie klaar. Het bestuur zal op deze avond ook aanwezig zijn.

14 juni 2018, het aftellen is begonnen..... de laatste informatiebijeenkomst.

Op donderdag 14 juni houden we in de aanloop naar de Samenloop voor Hoop in Valkenswaard op 23 en 24 juni a.s. de laatste informatie bijeenkomst. Het aftellen kan beginnen, de puntjes komen op de i. en we staan klaar voor al uw vragen. Vanaf 20.00 uur starten we en vanaf 1930 uur staat de koffie klaar. Het bestuur zal op deze avond ook aanwezig zijn.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer