Sint-Oedenrode , 1 - 2 september 2018

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen hebben we een bijzonder programma samengesteld.

Over SamenLoop Sint-Oedenrode

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Elke SamenLoop wordt volledig georganiseerd door lokale vrijwilligers, soms in samenwerking met ambassadeurs. We stellen ze aan je voor.

Organisatie
Organisatie

Wat er nu al te doen is

Er zijn al volop activiteiten om SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode tot een groot succes te maken. Kijk hier voor alle leuke activiteiten en doe gezellig mee!

Agenda
Agenda

KinderLoop

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Ze kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het biedt kinderen bovendien de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De Kinderloop is een korte versie van de SamenLoop, van 24 minuten. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoopT-shirt, lopen in teams en worden begeleid door een volwassene.

KinderLoop
KinderLoop

SamenLoop Kanjer

Sint-Oedenrode loopt al maanden warm voor SamenLoop voor Hoop. Er zijn maar weinig mensen die er niet bij betrokken zijn. Via een serie in DeMooiRooiKrant en hier op de site gaan we op zoek naar hen. Wat doen ze voor de SamenLoop? Waarom? Daarnaast mogen ze het stokje doorgeven aan de volgende.

Kanjer van de Week
Kanjer van de Week

SamenLoop Sint-Oedenrode sponsoren?

Wil je je als (lokale) ondernemer verbinden aan de SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsoren
Sponsoren

Zo doe je mee!

We zitten aan het maximale aantal teams! Er kunnen zich daarom helaas geen nieuwe teams/teamcaptains aanmelden. Wil je wel graag meelopen, dan kan dat bij een van de al bestaande teams. Ben je zelf al met een groepje, stuur dan een email naar sint-oedenrode@samenloopvoorhoop.nl dan kijken we of we jullie als groep nog bij een bestaand team onder kunnen brengen. Heb je zelf kanker of heb je kanker gehad, dan verwelkomen we je graag als eregast. Ook daarvoor kun je je nog opgeven. En zo’n groots evenement als de SamenLoop kan niet zonder vrijwilligers! Dus vindt je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en zo mee te helpen de SamenLoop in Sint-Oedenrode tot een succes te maken, dan maken wij heel graag van jouw hulp gebruik! Je kunt je hieronder ook nog aanmelden als vrijwilliger.

Aanmelden
Aanmelden

Team overzicht

Dit zijn de teams van de SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode.

Team overzicht
Team overzicht

Informatie voor Teamcaptains

Ben je Teamcaptain en heb je vragen voor de Teamwervings Commissie. Kijk dan even hier. Wie weet is je vraag dan al beantwoord.

Informatie voor Teamcaptains
Informatie voor Teamcaptains

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer