Veel te beleven voor deelnemers en bezoekers tijdens Samenloop voor Hoop Roosendaal op 15 en 16 juni!

De Samenloop voor Hoop op 15 en 16 juni in Roosendaal kent naast de 24-uurs wandelestafette een veelzijdig entertainmentprogramma. De podia op de Wielerexperience zijn het toneel voor Roosendaalse dj’s, bands, zangers en zangeressen. Alle artiesten treden kosteloos op.

Veel muziek en optredens: Start spreading the news, DJ’s en nog veel meer!
Tijdens de 24-uursestafette op de Wielerexperience in Roosendaal wordt een groot podium langs het wandelparcours geplaatst voor een volledig programma met muziek en entertainment.
Als openingsact op zaterdag 15 juni om 15:00 uur treedt de Roosendaalse zangeres Ismène Elbers op met een speciaal voor de Samenloop samengestelde band. Als openingsnummer brengen ze het indrukwekkende eigen nummer ‘Verlangen’ ten gehore. “Een uptempo nummer dat de wandelaars de benodigde energie geeft om de uitdaging aan te gaan,” vertelt Elbers enthousiast.
Na de feestelijke openingsceremonie op zaterdag 15 juni om 15:00 uur verzorgt de band van Ismène een uitgebreid optreden, opgevolgd door DJ’s en vanaf 17:30 uur de bekende band ‘Start spreading the news’. Deze band speelt smooth jazz, keiharde funk, dampende soul, swingende rock 'n roll en stuiterende disco in een hippe, jazzy versie. Ze spelen klassiekers van Sinatra, Dean Martin en Louis Prima, maar ook hits van Queen, Prince, Brian Setzer, Daft Punk en Rihanna en nog veel meer.
Vanaf 20:00 uur treedt een professioneel jazz trio met Ton van de Geijn, Rik van de Made en Rumon Hagenaars met swingende jazz muziek op.
Op een andere plek langs het parcours wordt een Amfitheater ingericht met optredens van een Shantykoor en enkele kleinschalige optredens. Ook worden hier stiltemomenten gehouden onder begeleiding, voor mensen die in alle drukte zich graag even terug willen trekken.

Kaarsenceremonie
Zaterdag vanaf 22:30 uur start de kaarsenceremonie waarbij we stilstaan bij de impact van kanker op het leven van mensen die ziek zijn of zijn geweest en op het leven van hun naasten. Ook wordt op dit moment gedacht aan de mensen die aan kanker zijn overleden.
Tijdens deze ceremonie worden onder andere gedichten voorgelezen en een prachtig lied gezonden door Sofie Habets, wederom een Roosendaalse zangeres. Daarna doven de lampen op het parcours waardoor het wandelparcours verlicht wordt door de kaarsenzakken die in de aanloop naar de Samenloop voor € 5,00 per stuk worden verkocht.
Wie graag zelf een kaarsje wil laten branden tijdens de Samenloop kan een kaarsenzak kopen via één van de teams of de Samenloop-organisatie (bereikbaar via roosendaal@samenloopvoorhoop.nl). Op de kaarsenzak kan een persoonlijke boodschap worden geschreven.

Kinderloop
Op zondag 16 juni wordt tussen 10.30 en 11.30 uur de Kinderloop voor Hoop gehouden. Zangeres Sophie Mol verzorgt de muzikale warming up voor de Kinderloop, deze begint om 10:15 uur! Op het terrein zijn tijdens het hele weekend van de Samenloop tal van attracties voor kinderen onder professionele begeleiding, zoals paintball, een Sweep, bungee run en een springkussen voor de kleintjes.

Foodtrucks
Tijdens de Samenloop is het mogelijk om op het terrein in een pop up restaurant lunch, diner of ontbijt te gebruiken. Ook wordt een sfeervol festivalterrein ingericht langs het parcours met foodtrucks. Onder andere Caffè Donno, Beer&Steak, Hamse Hoeve, Boer winkel op het land en ijsverkoper Roma zijn aanwezig.

Veiling
Zondagmiddag houdt de organisatie van de Samenloop voor Hoop een veiling van tickets van Schouwburg De Kring en dinerbonnen voor een gezellige etentje bij Over de Tong. Ook wordt een groot kunstwerk geveild dat door de deelnemer aan de kinderloop onder leiding van Myrthe van der Gaag op zondag wordt gemaakt!

 

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer