Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Programma 21 en 22 april 2018

Zie hieronder wat je allemaal kunt verwachten tijdens het SamenLoop voor Hoop weekend. De complete dagindeling op een rij. M.m.v. Presentator Luc van Laar, DJ Theo van de Wiel, DJ Stefan de Hart en DJ Joes van Heeswijk

Openingsceremonie

Om 15:00 uur beginnen we het weekend met de openingsceremonie. Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen we met zijn allen de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat we er voor elkaar zijn en met zijn allen hetzelfde doel voor ogen hebben...saamhorigheid!!

Blaaskapellen langs de looproute

Onderstaande blaaskapellen zullen deze twee dagen op diverse tijden rond de looproute de lopers aanmoedigen. Zaterdag: blaostumop, Un Peu de Tout, Halve Zolen Zondag: Inside Out en Knotsgek

Het groot Dwergonisch mannenkoor

Het groot Dwergonisch mannenkoor bestaat uit ruim 50 mannen. Plezier is hun belangrijkste drijfveer en het repertoire behoorlijk uitgebreid. Op één uitzondering (die de regel bevestigt) na, wordt er nog steeds uitsluitend Nederlands gezongen, maar zeker niet alleen carnavalsliederen. Het zijn de juweeltjes uit de Nederlandse liedkunst die tijdens de tweewekelijkse repetities op zondagochtend worden ingestudeerd en die regelmatig door het Groot Dwergonisch Mannenkoor ten gehore worden gebracht bij lokale en regionale (goede-doelen-)manifestaties en festivals. Telkens weer wordt daarbij het publiek als vanzelf aangestoken door het enthousiasme van de zangers en de dirigerende leiding van Willem Klerx.

Lees meer

Urban StylZ

URBANSTYLZ IS DE DANSSTUDIO VOOR HIPHOP EN STREETDANCE Je bent bij Urban StylZ aan het juiste adres als dansen je passie is. Urbanstylz geeft hiphop lessen aan alle leeftijden en niveau’s. Urbanstylz is tevens de dansstudio achter de demoteams: Urban Squad, BFresh, B-United en B-One. Dans met plezier bij UrbanstylZ in Elshout.

Lees meer

Doen Heusden Awards

Tijdens deze SamenLoop voor Hoop reikt de gemeente Heusden de awards uit voor vrijwilliger en sporter van 2017. Stemmen De kandidaten voor De Droom, De Doeners in de categorieën Sporter, Vrijwilliger en Ondernemer en De Heusdenaar van 2017 zijn bekend! Klik op "lees meer" om te stemmen.

Lees meer

Koud Serveren

Koud Serveren maakt muziek zoals zij dat zelf leuk vinden, de band speelt covers op een verrassende manier,het combineren van meerdere nummers staat ook regelmatig op het repertoire. Knallen! Koud Serveren is een echte festivalband, het liefst lekker anderhalf uur achter elkaar knallen waarbij het publiek wordt getrakteerd op een verrassende mix van diverse muziekstijlen, met Koud Serveren in huis weet je nooit wat je te wachten staat. http://www.koudserveren.nl/

Stax Cats

The Stax Cats a.k.a. The Legendary Phil Leonard Stax Cats spelen muziek die beroemd is gemaakt door het befaamde Stax Records uit Memphis. Het Stax label stond aan de wieg van de Soul met artiesten als Booker T & the MG's, Otis Redding, Wilson Picket, Eddie Floyd en Sam & Dave. Deze vijfkoppige brabantse band krijgt je ieder nummer opnieuw aan het swingen. http://staxcats.nl/

Lees meer

Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

BOOM! shakes the room

BOOM! heet niet voor niets BOOM!: Met hun exploderende repertoire en performance maken deze 7 ervaren muzikanten er gegarandeerd een knallende avond van! De 2 zangeressen en één zanger sleuren met hun fantastische solo’s en vlammende koortjes het publiek mee in een onvergetelijke avond. BOOM! shakes the room

Lees meer

Jan Tol

Met zijn altijd gezellige repertoire zal Jan Tol zijn bijdrage leveren aan dit prachtige evenement. Lijfspreuk Jan: Leef, en maak mooie herinneringen.

BOOM! shakes the room

BOOM! heet niet voor niets BOOM!: Met hun exploderende repertoire en performance maken deze 7 ervaren muzikanten er gegarandeerd een knallende avond van! De 2 zangeressen en één zanger sleuren met hun fantastische solo’s en vlammende koortjes het publiek mee in een onvergetelijke avond. BOOM! shakes the room

Lees meer

Geert van Delft

In de nacht zal er voor de gezelligheid ook een vuurkorf aanwezig zijn. Hiervoor komt Geert van Delft speciaal uit Drunen om hier gezelligheid aan te geven d.m.v. Muziek en zang.

Wake up...

De dag is weer begonnen... De zon komt op... Tijd om de dag te beginnen.

van Samen Lopen word je "FITTER"

Team van Samen Lopen word je "FITTER" zal deze ochtend voor jullie een ochtendgymnastiek verzorgen. Dit team zal langs alle teams langskomen voor de inschrijving.

Tijd voor het ontbijt

Tijd om de dag goed te beginnen met een goed ontbijt. Gezellig met z'n allen aan een lange tafel Schrijf je in via: teams@samenloopvoorhoopheusden.nl (van 08:00 tot 09:30 uur op 22-04-2018)

Just Two

jusTTwo is een 2-mans band die met een uitbreidbare set 4 tot 20 vierkante meter podium kan vullen. Wij van jusTTwo brengen u hetzelfde gevoel geven als een liveband! JusTTwo is met zijn 15 jaar ervaring geen beginnende band. Met deze ervaring kunnen wij voor elke gelegeheid de juiste invulling geven.

Lees meer

Opening Kinderloop

Loop mee met de Kinderloop (die 24 minuten duurt)en bedenk samen met je klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes leuke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit bedrag wordt volledig besteed aan onderzoek om hersenstam kanker te genezen bij kinderen. Want ieder kind verdient tocheen lang en gelukkig leven? Als je je in wil schrijven kan dat met een groepje, maar ook individueel. Alle kinderen zijn van harte welkom! Bij inschrijving betaal je 5 euro en hiervoor krijg je een kaarsenzak (die je mooi mag versieren, zodat wij hem langs de wandelroute kunnen zetten) en een mooi paars SamenLoop t-shirt. Ook het inschrijfgeld gaat volledig naar onderzoek om hersenstam kanker te genezen bij kinderen. Inschrijven ? Vul het inschrijfformulier (op alle scholen in de gemeente aanwezig) in en lever dit in bij Janet de Bonth, Deken van Baarstraat 32, 5251 RK VLIJMEN of stuur een mailtje naar kinderloop@samenloopvoorhoopheusden.nl

Kinderloop

Loop mee met de Kinderloop (die 24 minuten duurt)en bedenk samen met je klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes leuke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit bedrag wordt volledig besteed aan onderzoek om hersenstam kanker te genezen bij kinderen. Want ieder kind verdient tocheen lang en gelukkig leven? ***De kinderloop wordt ondersteund voor dansschool KIXX***

Pocket Rockit

Pocket Rock!t uit Drunen is een rockkoor bestaande uit 25 dames en opgericht in september 2011. Begin 2012 maakte het grote publiek voor het eerst kennis met deze rock chicks en sindsdien groeit hun succes gestaag. Ze traden op tijdens koorfestivals, charitatieve evenementen, particuliere partijen, lokale en culturele festivals, een documentaire en zelfs in zijn eigen theatershow.

Lees meer

Simon Keats

The man writes music, records it and sells it. The man has his own talkshow on youtube. Don't miss out. The man performs live as a duo and with band. The man has a guitar and a lot of spirit. The man wrote a book. The man recorded in L.A. and New York. The man played in a Hollywood production. The man don't like long stories, so bye.---------------- VERTALING: De man schrijft muziek, neemt het op en verkoopt het. De man heeft zijn eigen talkshow op youtube. Mis het niet. De man speelt live als duo en met band. De man heeft een gitaar en veel inspiratie. De man schreef een boek. De man heeft opgenomen in LA en New York. De man speelde in een Hollywood-productie. De man houdt niet van lange verhalen, dus tot ziens.

Lees meer

Thom Craane

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Bekend van diverse hits zoals ‘Kom maar op’ in samenwerking met dj Yeroen en dj Wezz en ‘Rosamunde’ in samenwerking met dj Yeroen en dj Tomba. Thom zit dit jaar 5 jaar in het vak met de release van twee nieuwe singles. Thom heeft zijn medewerking verleend aan een single van Feest DJ Remco: Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht, het nummer van Marco Borsato. Thom zijn motto is: ‘Ik wil van ieder feest een knalfeest maken’. Daar zal de single ‘k Zou willen weten’ zeker een bijdrage aan gaan leveren. Thom is een podiumbeest en neemt graag alle aandacht naar zich toe.

Lees meer

DJ Maarten

DJ Maarten van Bokhoven draait sinds het jaar 2000 in vele kroegen, discotheken en evenementen in heel europa. Wat begon als een hobby van “Maarten” is sinds 2008 het bedrijf TheDJ.nl. Sinds dat moment heeft Maarten 2 werkplekken! Een op kantoor en de andere op het podium. Door de boekingen zelf aan te nemen, met daarbij de extra vraag naar muzikale ondersteuning op werkelijk alle vlakken zoals DJ planningen en event management van horecazaken tot aan bruiloften en bedrijfsfeesten, zijn de plannen gestart voor "The-DJ.nl"!

Lees meer

Eindceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer