Beste bezoeker, als je je aanmeldt voor een van onze SamenLopen, kun je een foutmelding tegenkomen bij het invullen van je postcode. Deze foutmelding kun je negeren. Als je zelf je postcode, huisnummer, straatnaam en woonplaats intypt, kun je je inschrijving afronden. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Zondag 22 april 11.00 uur

Met de Kinderloop lopen we samen tegen Hersenstam kanker. Per jaar krijgen 125 kinderen in Nederland een hersentumor. De kans op genezing is nog heel klein.....Jij kan meehelpen dit te veranderen!

Loop mee met de Kinderloop (die 24 minuten duurt)en bedenk samen met je klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes leuke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit bedrag wordt volledig besteed aan onderzoek om hersenstam kanker te genezen bij kinderen. Want ieder kind verdient tocheen lang en gelukkig leven?

Als je je in wil schrijven kan dat met een groepje, maar ook individueel. Alle kinderen zijn van harte welkom! Bij inschrijving betaal je 5 euro en hiervoor krijg je een kaarsenzak (die je mooi mag versieren, zodat wij hem langs de wandelroute kunnen zetten) en een mooi paars SamenLoop t-shirt. Ook het inschrijfgeld gaat volledig naar onderzoek om hersenstam kanker te genezen bij kinderen.

Inschrijven ? Vul het inschrijfformulier (op alle scholen in de gemeente aanwezig) in en lever dit in bij Janet de Bonth, Deken van Baarstraat 32, 5251 RK VLIJMEN of stuur een mailtje naar kinderloop@samenloopvoorhoopheusden.nl

 

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer