Helmond, 29 - 30 juni 2019

Het programma van de SamenLoop voor Hoop in Helmond start op zaterdag 29 juni om 14.00 uur en eindigt zondag 30 juni om 14.00 uur. Het is 24 uur als team wandelen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Meelopen, doneren, een actie steunen of een andere bijdrage leveren aan SamenLoop voor Hoop? Lees hieronder verder!

Over SamenLoop voor Hoop Helmond

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? We vertellen je er graag alles over. Op onze website is al heel veel informatie te vinden. Ook op onze Facebookpagina en op Twitter.

Introductie
Introductie

Wie zijn er betrokken bij de organisatie?

Voor het eerste lustrum in 2019 treft het bestuur van de SamenLoop voor Hoop Helmond al de nodige voorbereidingen. Op 29 juni 2018 werd de Kick Off verzorgd door de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma - v.d. Heuvel. Vanaf dat startmoment worden de dagen afgeteld (zie aftelklok). Deelnemers en teams melden zich aan. Informatiebijeenkomsten worden door het bestuur gehouden. En acties worden voorbereid en gehouden. Op naar het weekend van 29-30 juni 2019!!!

Organisatie
Organisatie

Dagindeling

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens het SamenLoop-weekend? Spoedig nieuws.

Programma
Programma

Belangrijke data

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een steentje bijdragen? Kijk binnenkort wanneer de volgende actie of (informatie)bijeenkomst is.

Agenda
Agenda

Info voor Eregasten

Tijdens de SamenLoop is er bijzondere aandacht voor de Eregasten, mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Als zij willen, openen zij ceremonieel het evenement. Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en alle andere deelnemers krijgen de Eregasten de kans om een eerste ronde over het parcours te lopen.

Eregasten
Eregasten

GOUDEN envelop sponsoractie

De komende weken houden onze vrijwilligers van de SamenLoop voor Hoop een speciale actie: de Gouden Envelop met als inhoud een mooie cheque. Met deze Gouden Envelop worden ruim 100 bedrijven in Helmond en Laarbeek bezocht met de vraag of ze willen bijdragen aan de SamenLoop. Een bijdrage om twee bijzondere instanties hun werk te kunnen laten doen: het landelijke KWF, om kankeronderzoek te financieren en het Helmondse Inloophuis De Cirkel. Elk bedrijf kan vrij aangeven óf er financieel wordt bijgedragen en zo ja hoeveel. Het bedrag kan naar eigen smaak ingevuld worden; alle beetjes helpen! Ook kan met deze envelop worden aangeven of een bedrijf een team wil samenstellen en meeloopt op 29 - 30 juni op het terrein van de Helmondse Atletiek Club. Tot over twee weken De Gouden Envelop en de blanco cheque worden persoonlijk in elk van die 100 bedrijven afgegeven en na een tweetal weken weer opgehaald. Hoop en streven is dat veel bedrijven willen bijdragen aan het overwinnen van kanker. Samen gaan we voor een recordopbrengst om zodoende dit eerste lustrum kracht bij te zetten. Ambassadeurs De SamenLoop voor Hoop wordt ondersteund door meerdere ambassadeurs, waaronder Elly Blanksma, burgemeester van Helmond, Zij heeft symbolisch de eerste Gouden Envelop in ontvangst genomen (foto). Ook de gemeente Helmond gaat hiermee de uitdaging aan om op een of andere manier een bijdrage te leveren aan de SamenLoop voor Hoop in Helmond. Naast de Gouden Envelop actie kent de Samenloop voor Hoop ook een drietal sponsorpakketten waarmee de bedrijven een mooie tegenprestatie van onze organisatie ontvangen.

Sponsoren
Sponsoren

Help en doe mee!

Wil je meelopen of meehelpen? Meld je aan als teamcaptain, eregast (survivor) of vrijwilliger. Teamleden kunnen zich zelfstandig aanmelden bij de teams die door de teamcaptain op deze website zijn aangegeven.

Aanmelden
Aanmelden

Teamoverzicht

Vanaf vandaag kunnen teams zich gaan aanmelden voor de Samenloop voor Hoop in 2019. Hier vind je dan een overzicht van de teams die gaan deelnemen.

Teamoverzicht
Teamoverzicht

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer