Ambassadeurs

Ambassadeurs

SamenLoop voor Hoop Heesch wordt gedragen en gesteund door onze betrokken ambassadeurs die zich inzetten voor de promotie van dit mooie evenement.

Burgemeester Marieke Moorman

"1 seconde. Zoveel tijd had ik nodig om ‘ja’ te zeggen tegen het ambassadeurschap van SamenLoop voor Hoop in Heesch. Als burgemeester steun ik de strijd tegen kanker. Ik hoop dat volgend jaar juni veel deelnemers meedoen. Het is belangrijk om verhalen te delen en samen het leven te vieren."

Paul Aarts

"Op een sportieve manier samen het leven vieren sluit helemaal aan bij mijn visie. Prachtig dat in navolging van vele plaatsen in Nederland Bernheze ook meedoet om op deze manier geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. Ik mobiliseer zelf een team en hoop vele anderen te kunnen enthousiasmeren."

Jan van Bodegom

"Als chirurg en oprichter van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis weet ik dat we in de kankerzorg heel veel wel, maar nog veel meer niet kunnen. De SamenLoop zorgt voor harde euro’s voor onderzoek, maar draagt vooral ook bij aan de gemeenschappelijke bewustwording van Heesch en haar survivors."

Marleen Frunt

"Kanker, het overkomt je en je moet ermee aan de slag. Vechten tegen die vreselijke ziekte die in je lijf, maar ook in je hoofd én in je leven gaat zitten en daar niet zomaar meer weg wil... Ongebreidelde krachten roept het op en dat dwingt respect af! Daar ben ik graag ambassadeur voor, voor al die kanjers!"

Fer van den Hurk

"Samen staan we sterk! Ik zie Heesch als een prachtig team, waarin we er voor elkaar zijn, waarin we krachten bundelen om samen iets voor elkaar te krijgen. Met de SamenLoop laten we zien wat we samen voor elkaar krijgen en strijden we samen vóór gezondheid en tegen kanker. "

Mariëlle Hurkmans

"Het is geweldig om je samen in te zetten voor dit goede doel en te zien hoeveel mensen daar kracht uit putten. Iedereen heeft in zijn omgeving voorbeelden van naasten voor wie we graag zien dat de dag dichterbij komt dat dat we kanker kunnen verslaan. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij."

Anke van Lent-Wiegmans

"Samenloop voor Hoop. Samen lopen om geld in te zamelen voor dat ene medicijn die deze verschrikkelijke ziekte tegen kan gaan, waar zoveel mensen helaas mee te maken hebben. Maar ook elkaar hoop en liefde geven om de ziekte de baas te kunnen zijn. Een  prachtig mooi initiatief om mijn steentje aan bij te dragen en daarom ga ik de komende tijd als ambassadeur van de Samenloop voor Hoop Heesch aan de slag om dit initiatief te laten slagen."

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Kies een unieke teamnaam. Deze teamnaam bestaat al of is niet toegestaan.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Wijzigen
Gegevens
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld

Contactpersoon bij noodgeval
Het veld "Contactpersoon" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer contactpersoon" is niet ingevuld of niet goed ingevuld, max. 10 cijfers
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer