BELANGRIJK: Alle SamenLopen tot 1 augustus zijn uitgesteld.

Vanwege de situatie omtrent corona hebben wij de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die gepland staan tot 1 augustus 2020 uit te stellen. 

Lees hier de FAQ 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. 

Directeur-bestuurder van het Strabrecht Colllege, Yvonne Leenen is de derde ambassadeur voor de SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo. In dit artikel stelt zij zichzelf voor.

Samen lopen, wandelen, samen optrekken creëert een mooi beeld van gezamenlijk aandacht hebben voor elkaar, in voor- en tegenspoed. Daarom is het ook zo mooi dat de SamenLoop een afwisseling van dag en nacht kent. Een tocht met kleine of grote stappen, hoe dan ook staat de menselijke maat voorop. Dat stemt hoopvol. Die positieve boodschap vind ik prachtig aan ‘SamenLoop voor Hoop’. 

Als directeur-bestuurder van het Strabrecht College kan ik zeggen dat we de kracht van samenwerking zelf aan den lijve hebben ondervonden op onze school de afgelopen jaren. We zijn met elkaar uit een dal geklommen door hard samen te werken aan een beter perspectief voor de school. Gelukkig ziet dat perspectief er nu echt goed uit: De resultaten en de aanmeldingen zijn fors verbeterd. We werken een gezamenlijk onderwijsconcept uit waarin de aandacht voor de leerling en zijn/haar toekomst centraal staan. Bouwen aan duurzaamheid voor de toekomst geldt zeker voor ons nieuwe schoolgebouw, dankzij een optimale medewerking van de gemeente.  

In het voorjaar 2018 was ik aangenaam verrast toen ik in het dorp de aankondiging zag voor ‘SamenLoop voor Hoop’. Ons plan voor een harmonisatie van de onderwijsorganisatie hadden we namelijk ook net H.O.O.P. genoemd.  Hoopvol zijn is een positieve instelling die de basis vormt ons vertrouwen in de toekomst. Daarin geloof ik echt.

Op school en in mijn privésituatie ken ik echter ook mensen die wisten dat ze weinig toekomstperspectief hadden doordat de kanker zich in ernstige fase bevond. Hun levensmoed voor de beperkte tijd die hen restte, was voor mij indrukwekkend en inspirerend tot diep in het hart. Die mensen kunnen we heel dankbaar zijn voor wat zij ons aan wijsheid hebben nagelaten. Je ziet het ook aan leerlingen hoe die zwaar onder de indruk zijn als ze hierover verhalen horen. Bijvoorbeeld toen twee oud-docenten een actie voor Alpe d’Huzes organiseerden op school. Ik hoop van harte dat elke actie en elke SamenLoop weer ontmoetingen oplevert die zo mogen inspireren. Daarom werk ik graag van harte mee als ambassadeur voor SamenLoop voor Hoop Geldrop-Mierlo.

Yvonne Leenen

Het is gelukt

De pagina wordt opnieuw geladen met de nieuwe lijst.

x

Nieuw team aanmaken

Een teamnaam kan minimaal 3 en maximaal 75 karakters bevatten.

Er bestaat al een team met de naam . Een teamnaam moet uniek zijn. Probeer opnieuw.

Weet u het zeker?

Met deze actie verandert u de status van een of meerdere teamleden.

Oeps. Er ging iets mis!

Probeer het opnieuw. De pagina wordt opnieuw geladen.

x

Belangrijk: wijzig hier alleen gegevens van precies deze persoon. Een nieuwe inschrijving moet los ingeschreven worden. Een wijziging van team captain is op een andere manier mogelijk. Neem bij vragen contact op met het SamenLoop servicepunt. Wijzigen

Let op:
Wijzigen van gegevens alleen mogelijk als alle invoervelden m.u.v. van 'tussenv.' zijn ingevuld.

Gegevens samenloop

Gegevens deelnemer
Het veld "Voornaam" is niet ingevuld
Controleer het veld "Tussenv."
Het veld "Achternaam" is niet ingevuld
Het veld "Straat" is niet ingevuld
Het veld "Huisnummer" is niet ingevuld
Het veld "Postcode" is niet ingevuld
Het veld "Plaats" is niet ingevuld
Het veld "Geboortedatum" is niet ingevuld
Het veld "Telefoonnummer" is niet of niet goed ingevuld, max 10 cijfers
Het veld "E-mailadres" is niet ingevuld
Het opslaan van de wijzigingen is mislukt, probeer het later nog een keer